10 cele mai frecvente alergii alimentare astăzi

Milioane de americani suferă de alergii la alimente și există o dificultate din partea lor de a se bucura de o felie de tort de ziua de naștere în birou sau de a mânca alimente într-o petrecere, deoarece ar putea fi riscant pentru ei să mănânce alimentele care nu ar trebui să fie. Ajută la anunțarea gazdelor, a colegilor, a restaurantului și a prietenilor, dar ar fi mai bine să înțeleagă unde ar putea fi găsite ingredientele potențial dăunătoare (și numele pe care le-au denumit) pentru a evita orice neplăcere.

De ce apar alergiile la alimente? Pentru unele motive indefinite, dacă sistemul imunitar a recunoscut în mod eronat un aliment semnificativ ca fiind periculos pentru sănătatea dumneavoastră, celulele declanșează eliberarea anticorpilor IGE (Imunoglobulina E) pentru ca alergenul să fie neutralizat. Daca mananci acest aliment data viitoare, histamina va fi apoi eliberata in sange de IgE, ceea ce va provoca mancarimi la urticarie pana la suparari ale stomacului (ceea ce este neplacut).

Chiar dacă între linia de intoleranță alimentară și alergii alimentare este adesea neclare, simptomele alergiei vor apărea imediat după masă nu mai târziu de 2 ore după consum și simptomele ar putea să apară indiferent, pe de altă parte, intoleranța alimentară în funcție de tipul său, poate permiteți-vă să vă bucurați de cantități mici de mâncare în cantități mici fără probleme. În unele cazuri, cei care suferă de intoleranță la lactoză, pe măsură ce îmbătrânesc, mănâncă o cantitate mică, nu-i vor da reacții, dar mănâncă placa de cremă de burrată, poate că nu îți va da cele mai bune rezultate.

Copiii în vârstă fragedă sunt cei mai afectați de alergii alimentare, iar 90% din unele dintre alergii sunt cauzate de opt alimente cum ar fi ouăle, laptele de vacă, arahidele, soia, grâul, nucile de copac și crustacee. Este o necesitate și esențial să luați măsuri de precauție în evitarea alimentelor care vă dau reacții alergice. S-ar putea suna ușor pentru a evita aceste alimente alergice; cu toate acestea, o mulțime de pachete și alimente prelucrate pot confunda descifra. Eticheta trebuie să fie citită și necesară, chiar dacă alimentele nu includ oul în ingrediente, poate conține în continuare un ingredient care este un produs al unui ou care poate provoca apariția alergiei. Dar nu este nevoie să vă faceți griji pentru cei care sunt dependenți de alimente, există mai multe modalități pentru ca aceste etichete să fie listate, astfel încât să știți ce mâncare veți mânca și pentru a căuta.

1. Ouă

most common food allergies

Când vorbești despre energie, proteine, și dacă vrei să umple, ouăle sunt cele mai bune. Pentru persoanele care au alergii la ouă, ouăle din preparate diferite pot fi neplăcute. În general, copiii cu vârsta de 5 ani și mai mici, care suferă de alergie, de obicei depășesc acest nivel, iar unii îi aduc în vârstă adultă. O alergie la ouă nu are nici un tratament sau tratament, dar o puteți testa în mod regulat pentru a verifica dacă toleranța cu ea sa schimbat. Este doar trist că pe etichete, oul nu este de obicei listat. Termeni cum ar fi globulina, albumina, lecitina, lizozomul, livetin, cuvintele care includ " ovo "Și" ova "ca prefix, vitellin, simplesse , și silici albuminate sunt cuvintele care trebuie să vă faceți griji. Aceste cuvinte implică prezența ouălor de proteine. Acest lucru poate fi inclus în unele produse cosmetice sau în șampon.

Alternativă: evitarea ouălor în consumul de alimente este greu, totuși acasă, fără a fi nevoie de gătit ouă. Tofu sau Cornstarch – Uleiul de flax este o alternativă surprinzătoare în rețetele tale.

2. Lapte

most common food allergies

Laptele a făcut unele dintre corpuri bune. O multitudine de greșeli se fac atunci când o alergie la lapte este comparată cu intoleranța la lactoză. Simptomele pot fi similare, dar alergia la lapte apare când sistemul imunitar al organismului reacționează anormal în proteinele din lapte, în timp ce în intoleranța la lactoză apare în problemele digestive ale organismului, care rezultă pentru anumite enzime care nu pot să se descompună. Poți să vorbești cu un alergist pentru ca tu să știi diferența. Alergia la lapte este adesea observată la sugari și, în curând, o va depăși în anii următori. Cu toate acestea, pentru acei oameni care au adus alergie la maturitate, trebuie să vă faceți griji cu privire la alimentele procesate, deoarece unele proprietăți și conținutul de proteine bogate în lapte și de a face ingredientele "ideal".

Alternativă: în ceea ce privește alegerea alternativei de lapte, există câteva opțiuni și este recomandabil să urmați sfatul unui alergist pentru a oferi cea mai bună opțiune pentru dvs. Pentru unii, alergiile sunt limitate la laptele de vacă, iar consumul de lapte poate fi suficient pentru un alt animal. Laptele de soia este o alternativă bine cunoscută, dar atunci ar trebui să beți cu prudență, deoarece alergii de soia sunt de asemenea comune. Laptele de nucă de cocos este o altă alternativă, deoarece este nondairy, dar cremoasă și se amestecă complet pentru că gustul este puternic.

3. Arahide

Acest tratament cu nucă și sărat este cu adevărat responsabil pentru o mulțime de reacții alergice grave. Atunci când proteina de arahide a fost identificată ca fiind dăunătoare organismului, sistemul imunitar activează simptomele care determină trecerea substanțelor chimice în fluxul sanguin care dă răspunsuri alergice ușoare și severe. Arahidele pot fi văzute în multe produse, așa că odată ce aflați că sunteți alergic la arahide, asigurați-vă că ați inspectat fiecare etichetă a tuturor meselor preparate și prelucrate. Chiar dacă inhalați sau mâncați, produsele care au contaminat încrucișat cu arahide ar putea să vă pună probabil la anafilaxie.

Alternativă: Potrivit raportului CBS News, oamenii de știință au descoperit o tehnică pentru alergii în produsele alimentare prin inducerea în eroare a sistemului imunitar. Mergând înainte, în cazul în care nu se poate rezista gustul de arahide (în special untul de arahide care are tratamentul decadenților), o răspândire a floarei de floarea-soarelui fără coji de nuci, uleiul natural de crăpătură naturală și glutenul de arahide sunt substituenții gustoase și sigure.

4. Nuci de copac

most common food allergies

1.2% dintre locuitori sunt afectați de alergii la nuci de copac, conform AAAAI (Academia Americană de Alergie, Astm și Imunologie). Aproape fiecare nuci este inclusă, de la cashews la migdale și macadamias la pecans. Dacă aveți o alergie la oricare dintre ele, cel mai probabil, sunteți, de asemenea, alergic la unele dintre aceste fructe cu coajă lemnoasă. Uleiul de nuci de copac și nuci de copac trebuie evitate. Se poate observa în câteva rețete neașteptate, cum ar fi pansamente pentru salată, crustă de plăcintă și sosuri de grătar. Această alergie poate provoca, de asemenea, anafilaxie.

Alternativ: Există o mulțime de posibilități de contaminare încrucișată și de expunere la fructele cu coajă lemnoasă, le puteți evita cel mai bine prin verificarea etichetei "poate conține nuci de copac". Deși trebuie evitate numeroase fructe cu coajă lemnoasă, semințele de susan, dovleacul și floarea-soarelui sunt cele mai bune alternative pentru gătit.

5. Grâu

most common food allergies

Glutenul este principala proteină care este atacată de sistemul imunitar atunci când o persoană are o alergie la grâu. Alergiile de grâu sunt de obicei confundate cu boala celiacă, o tulburare care în esență evită organismul de absorbția nutrienților adecvați și provoacă o reacție adversă la gluten. Este foarte greu să eviți produsele din grâu, deoarece poate fi găsit oriunde în paste, biscuiți, pâine și chiar bere. O reacție severă se poate întâmpla uneori, cum ar fi anafilaxia care este declanșată atunci când se ia aspirină sau se exercită după consumul de produs de grâu. Aceste activități pot spori o alergie prin activarea aceluiași mecanism biologic pentru a produce răspunsul alergic la grâu. Unii muncitori care lucrează și întâlnesc făină de grâu pot experimenta "Astmul Baker", o problemă în respirație atunci când alergeni de grâu sunt inhalate, dar efectele secundare nu sunt resimțite atunci când mănâncă.

Alternativa: Ovazul fără gluten se găsește adesea în producția specializată dintr-un magazin alimentar. Dacă doriți un alt substitut, puteți să-l transformați în garbanzo, făină de tapioca, făină de orez, făină de fasole pentru a avea o masă fără alergeni de casă.

6. Semințe de susan

Most Common food allergies

Totul pe bagel trebuie pus jos. Sămânța de pe tratamentul preferat al micului dejun vă poate determina un volum de reacții alergice. În SUA, numeroase alergii la semințele de susan au crescut, deși nu este încă obligatorie pentru companii să adauge avertismente de semințe de susan pe eticheta alimentelor. Din moment ce semințele de susan sunt utilizate în mod obișnuit în partea din Orientul Mijlociu, ele au mai multe cifre de alergie la populația lor. Sa observat că este a treia alergie uzuală printre copiii israelieni. Deoarece aceste alimente etnice au fost incluse în cultura alimentară tradițională a SUA, se suspectează că problema cu frecvența alergiilor pentru semințele de susan va crește. Produsele de mâncare, hummus, gustări și o varietate largă de pansamente și sosuri sunt incluse în alimentele care conțin semințe de susan.

Alternativă: Vestea minunată este că, dacă aveți simptome alergice la semințele de susan, aceasta nu înseamnă că sunteți alergic și la alte tipuri de semințe. Floarea soarelui, semințele de dovleac și macul nu sunt într-adevăr legate de simptomele alergice și pot fi o alternativă fină.

7. Cochilii

most common food allergies

Intoleranța de crustacee în sistemul nostru imunitar este una dintre cele mai frecvente alergii la alimente, ușor de distins. În comparație cu alergiile frecvente la alimente, alergiile la crustacee sunt de obicei comune la adulți în comparație cu copiii. Este ușor să identificați crustaceele și să evitați, cu toate acestea, fructele de mare moluste sunt, de obicei confundate, la fel de sigure pentru a consuma, care include scoici și calmar. Un tip de moluște poate fi mâncat de alții care au alergii la fructe de mare, dar alții le taie complet.

Alternativă: Alergia fructelor de mare poate fi evitată cu ușurință, însă pentru unii, pentru a atinge un stil de viață sănătos, ei încă mai doresc să mănânce crustacee. Dacă doriți să obțineți anumite beneficii de proteine și să mențineți o dietă cu conținut scăzut de calorii, puteți avea carne alba, cum ar fi curcanul și carnea de pui, ca înlocuitori.

8. Pește

most common food allergies

Ca și crustacee, peștii de pepinieră pot provoca, de asemenea, ușor reacții alergice. Proteina de pește provoacă adesea reacții în sistemul imunitar, iar gelatina de pește (în pielea păsărilor și a oaselor) este, de asemenea, responsabilă pentru reacțiile alergice. S-ar putea suna ușor pentru a evita toate Seafoods , cu toate acestea, există unele pești, cum ar fi hamsii care sunt de obicei ascunse în unele alimente ca dressingul de salată Caesar și sosul Worcestershire. Contracția încrucișată este o altă preocupare principală, iar șansa este ridicată de contaminare încrucișată, în special în unele restaurante și în alte locuri publice. Cu toate acestea, aici este vestea minunată: dacă aveți alergii la peștii de genunchi cum ar fi păstrăvul, cambulul și bassul, nu înseamnă că aveți alergie la crustacee.

Alternativă: O mulțime de oameni au alergie la un pește și, de asemenea, au o alergie la altul, astfel încât medicii recomandă să evite pește complet. Cu toate acestea, peștii care sunt proaspeți au mai multe șanse de a elimina simptomele alergice. După consultarea cu medicul dumneavoastră, vă puteți bucura cu siguranță de conserve de somon și ton.

9. Soia

most common food allergies

Pentru iubitorii de sushi, soia este întotdeauna de vină pentru că are reacții alergice în comparație cu peștii. Unii sugari sunt introduși deja în alergii de soia prin formula de soia, iar acele cazuri sunt de obicei detectate devreme. S-ar putea să vedeți că soia este identificată ca un alergen ușor, poate apărea în alimente neașteptate pe care le mâncăm in fiecare zi cum ar fi cerealele, bomboanele, produsele din carne și alimentele coapte. De obicei, unii lasă alergia în soia în copilărie, dar poate fi, de asemenea, efectuată la maturitate datorită unor factori de precipitare. Unii factori pot include astmul, eczema, febra fânului sau urticarie.

Alternativ: Semințele de lupin care sunt aduse de europeni este unul dintre substituenții pentru soia care pot fi adăugați în mese, conform The New York Times. Substituentul, care este fără gluten, funcționează ca un antioxidant, bogat în aminoacizi, și grăsime redusă de grăsimi și grăsimi.

10. Legume și fructe crude

most common food allergies

Unii pacienți care suferă de alergii de sezon suferă, de asemenea, disconfort și mâncărime odată ce mestecau un morcov crud sau musca o piersică delicată. Legumele crude și fructele au aceleași proteine identice cu polenul, care pot dezvolta imediat reacții alergice pe cale orală. Acestea nu pot fi la fel de periculoase în comparație cu alte alergii la alimente, în cazuri rare se poate întâmpla și anafilaxie.

Alternativă: Dacă nu puteți suporta gura mâncării, nu renunțați! Mai există speranță. Modul simplu pentru unii este eliminarea pielii legumelor și fructelor pentru a diminua efectul secundar alergic. În plus, proteinele ofensatoare își schimbă forma odată ce gătiți legumele și fructele crude care pot provoca simptome alergice. Prin urmare, cei care de obicei dezvoltă acest tip de alergie orală, nu ar trebui să mai experimenteze disconfortul.

Categorii:   Diverse

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.