[ad_1]
Când vă mutați într-o casă nouă, este posibil să aveți o bucătărie care este echipată doar cu echipamente de bază. Doar un cuptor, scaune, mese și așa mai departe. Mai norocos dacă există farfurii, tigaie de mai multe dimensiuni și tigăi. Puteți găsi lingurițe, furculițe, cuțite și linguri. Este foarte probabil că veți avea nevoie de mai mult bucătărie instrumente pentru gătit preferatele tale alimente delicioase. Iată câteva idei despre ce articole să verificați, am enumerat aici cele mai importante zece unelte de bucătărie.
10. Cuțite de bucătar
Cuțite de bucătar vă poate ajuta să tăiați carnea care implică oase și legume gigantice. Poate fi folosit si la tocat ingredientele pentru friptura, supa, salata si multe altele. Sunt de lungă durată, echilibrate și precise. Cuțitele de bucătar de 8 inchi sunt cele mai confortabile de controlat pentru gătitul casnic.
9. Placă de tăiat
Tabla de tăiat vă permite să tăiați legumele, fără a vă rupe lama sau masa. Utilizarea zilnică a plăcii de tăiat le poate face să pară zgâriate, dar este încă rezistentă. Plăcile de tăiat care sunt considerate cele mai sigure sunt cele din bambus, silicon sau Plastic HDPE. O placă de tăiat din lemn este, de asemenea, o alegere bună, dar expunerea prelungită la apă le va face să se întunece. Puteți găsi companii care produc plăci de tăiat personalizate și plăci de tocat personalizate, cum ar fi Industrial Plastics în Brisbane.
8. Cană de măsurat
Dacă gătiți un meniu bogat cu o rețetă, va fi nevoie de o cană de măsurare pentru ingrediente. Sunt precise atât pentru porțiunile lichide, cât și pentru cele solide. De asemenea, măsoară volumul unei cantități. După cum s-a observat, echipamentul de cântare nu este util la fabricarea prăjiturii. De asemenea, puteți cumpăra un set complet care include o lingură de măsurare care este eficientă pentru cantități mai mici.
7. Spatula de cauciuc
Spatulele de cauciuc sunt echipamentul pe care trebuie să-l ai pentru a amesteca alimentele pe care le gătești. Puteți folosi o spatulă pentru a elimina excesul de ingrediente sau lichide sau puteți turna alimente gătite în farfurii de servire. O spatulă din cauciuc nu se topește și nu se arde dacă este lăsată în tigaie. Cel mai bine este să-l folosiți atunci când amestecați ingredientele în paste și supă și orice mâncare cu sos.
6. Clești metalici
Acest echipament este necesar atunci când gătiți friptură, faceți grătar sau manipulați alimente în cuptorul cu microunde. Are suporturi lungi, antiderapante, care te feresc de căldura cărnii. Mâncarea nu va aluneca sau nu va aluneca atunci când utilizați acest echipament. Ele ajută la întoarcerea ingredientelor sau a alimentelor în tigaia de gătit sau pe grătar.
5. Răzătoare cu cutie
Răzătoarea cu cutie este foarte multifuncțională și utilă pentru mai multe tipuri de alimente. Vă ajută să îndepărtați rădăcinile de pudră precum ghimbirul și, de asemenea, fructele citrice. În mod normal, vă oferă opțiuni suplimentare cu diferite dimensiuni de peeling. Răzătoarea cu cutie poate rade, de asemenea, brânză ușoară sau tare atunci când gătiți alimente. Unul metalic cu silicon pe el vă protejează mâinile prețioase de căldură atunci când gătiți alimente fierbinți.
4. Boluri pentru amestecare
Este util dacă dețineți un set de boluri de amestecare de diferite dimensiuni, în formă similară. Ele sunt de obicei rotunde sau trebuie să aibă margini rotunjite care fac amestecarea ușoară. Cele din metal sunt mai ușoare decât cele din sticlă, confortabile de manevrat și rămân mai mult timp.
3. Filtru
Ai in plan sa faci smoothie-uri, sosuri, ceai sau chiar supe cremoase? Este nevoie de echipamente specifice pentru a elimina excesul de lichid sau ingrediente. Un filtru te poate ajuta cu asta. Când plănuiți să extrageți ulei din plante, strecuratorul vă poate ajuta. Dacă aveți unul uriaș, îl puteți folosi atunci când scurgeți pastele.
2. Curățător de legume
Acest decojitor în formă de Y este un echipament de bază în majoritatea bucătăriilor. Cuțitul de curățat legume înlocuiește cuțitele atunci când scoateți morcovi, roșii, mango și cartofi sau alte fructe și legume cu o coajă netedă și subțire. Elimină coaja sau crusta cu acuratețe, păstrând cantități mai mari din aceste fructe sau legume decât lama. Curățătorul de legume este ușor de manevrat în timp ce gătiți. S-ar putea să aveți nevoie și de acest instrument de bucătărie atunci când îl decojiți alimente anti-imbatranireghimbir.
1. Gătit sau Mănușă pentru cuptor
Echipamentul de gătit poate fi o cauză a accidentelor în casa dumneavoastră. Deci, în timp ce obțineți instrumentele adecvate pentru a vă apăra și pregăti mesele, trebuie să vă păziți și mâinile. Mănușa de gătit este cel mai bun instrument pentru a vă proteja mâinile, deoarece este special făcută pentru a împiedica căldura să ajungă la mâini. Unii folosesc un prosop simplu, dar nu asigură protecție. Puteți folosi o mănușă în timp ce pregătiți alte alimente.
Ceea ce v-am arătat mai sus sunt uneltele necesare de bucătărie de care veți avea nevoie în curând. De asemenea, puteți cumpăra linguri mari, termometru de cuptor sau tăvi de foaie. Cu toate acestea, lista s-ar putea să vă păstreze sau să vă scutească de a întârzia gătitul acasă, din cauza absenței uneltelor. Discutați ce instrumente aveți deja în casă. Apoi, apreciați ce oferă magazinele și achiziționați unelte și echipamente de bucătărie în designul sau culoarea aleasă!
[ad_2]