aflati.ro - Afla lucruri si fapte interesante!

Menu

25 de lucruri pe care filmele de animatie Disney le-a omis

20

Ce s-a intamplat de fapt in timpul scenei de urmarire din Monsters Inc.?

Monsters Inc.

Pentru ca usile dintre lumea Monsters si lumea oamenilor sa functioneze, ele trebuie sa fie online. Cu toate acestea, in timpul scenei de urmarire din film, scenaristii au facut-o in asa fel incat usile sa fie accesate fara sa fie online. Insemnand ca oamenii ar fi putut ajunge in lumea Monsters oricand, chiar daca asta nu s-a intamplat.

19

Cum si-a schimbat Goop locul in timp ce dormea la sfarsitul filmului?

Meet the Robinsons

La inceputul filmului Meet the Robinsons, cand „Goop” adoarme, el rateaza mingea. La sfarsitul filmului, cand Lewis il cheama pe Goop, mingea ii aterizeaza in cap si cade in mana lui. Daca Lewis nu a alterat timpul ca sa-l aseze pe Goop, Goop ar fi trebuit sa fie in acelasi loc ca la inceput.

18

De ce Maleficent l-a trimis pe Diablo sa o caute pe Aurora si nu pe ceilalti?

Maleficent

Toti peonii malefici au esuat lamentabil, dar Diablo a gasit-o imediat. Are sens pentru tine?

17

De ce Kerchack nu a avut grija de grupul sau chiar daca era nervos pe Tarzan ca i-a pus in pericol?

Kerchack

Kerchack este nervos pe Tarzan ca le-a aratat lui Jane, Porter si Clayton locatia gorilelor. Cu toate acestea, Kerchack nu muta grupul chiar daca stie ca locatia a fost compromisa. Un mod ciudat de a-ti asigura oamenii, nu crezi?

16

Daca Hades era inconjurat de sufletele mortii in Infern, de ce nu a cautat sufletul lui Hercules?

Hades

Cand Pain si Panic au pretins ca l-au ucis pe Hercule, Hades, care este lordul absolut al Infernului si este constient de toate sufletele moarte din domeniul sau, nici macar nu s-a deranjat sa caute sufletul lui Hercules in colectia sa de suflete. De ce? Se pare ca a trebuit sa astepte 18 ani pentru a verifica daca Hercule era mort. Sigur!

Categorii:   Copii, Diverse

Comentarii