[ad_1]
Cine nu și-ar dori să fie pentru totdeauna tânăr? Pe măsură ce tehnologia progresează, niciun om de știință nu poate găsi vreun indiciu pentru a ne menține tineri pentru totdeauna. Corpul se schimbă. Pe măsură ce îmbătrânim, devine mai slabă și mai susceptibilă la boli și asta include deteriorarea funcțiilor sistemice. Dacă am putea opri îmbătrânirea, dar nimeni nu ar putea! Anti îmbătrânire alimentele ajută la menținerea sănătății pentru a trece prin această etapă.
Aceste alimente sănătoase nu vor altera procesul de îmbătrânire, dar cu siguranță vor ajuta la prevenirea efectelor negative ale îmbătrânirii. În timp ce există alimente delicioase pentru a vă stimula starea de spirit, există și alimente care să-ți facă pielea să pară mai tânără. Verifică-le mai jos:
10. Orez și paste (integrale)
Carbohidrații sunt unul dintre cei mai importanți trei nutrienți de care corpul nostru are nevoie. Este principala sursă de energie. Orezul integral și pastele sunt două exemple de carbohidrați complecși în care ambele sunt bogate în fibre. De două ori mai multă cantitate de fier se găsește în pastele integrale, în timp ce orezul brun este o sursă mare de vitamina B.
9. Legume crucifere
Legumele, după cum știm cu toții, sunt unul dintre cele mai sănătoase alimente de care organismul nostru are nevoie. Varza de Bruxelles, broccoli, conopida, varza, varza kale, cresonul si ridichile sunt cateva dintre legumele crucifere care ajuta organismul nostru sa lupte impotriva cancerului si a toxinelor. Aceste legume ar trebui incluse în dieta noastră zilnică în valoare de 115g/40g. Fiertă ușor sau crudă este cea mai bună modalitate de a servi această legumă pentru a menține enzimele esențiale.
8. Usturoi
Usturoiul este cunoscut pentru efectele sale cardioprotectoare în corpul nostru. Un cuișoare pe zi ne protejează corpul de boli cardiovasculare și cancer. Un studiu a fost realizat în Iowa, SUA, în 1994. Cu 41.837 de femei cu vârsta cuprinsă între 55 și 69 de ani care consumau cel puțin un usturoi (un cățel) pe săptămână, 50% dintre ele aveau mai puține șanse de a avea cancer de colon. În Tasgore Medical College, India, a fost făcut un alt studiu. Ei au descoperit că usturoiul ajută la reducerea nivelului de colesterol și, de asemenea, ajută la subțierea sângelui, ceea ce este mai eficient decât aspirina. Acest studiu a arătat că usturoiul poate ajuta la reducerea posibilității de boli de inimă.
7. Pepene verde
Pepenele verde este delicios și hrănitor. Carnea este plină de vitamine A, B, C plus semințele sale care conțin seleniu, vitamina E, zinc și grăsimi esențiale care pot ajuta la combaterea îmbătrânirii și a daunelor cauzate de radicali liberi.
6. Nuci
Nucile braziliene și nucile sunt surse excelente de minerale. Nucul, în special, este bogat în cupru, zinc, seleniu, magneziu și potasiu, dar are un conținut ridicat de calorii. Consumul zilnic de nuci îți întărește imunitatea, ajută la funcționarea generală a sistemului digestiv, previne cancerul, ne îmbunătățește pielea și ajută la controlul nivelului de colesterol. Nu este indicat să consumi nuci râncede din cauza radicalilor liberi care pot dăuna unui organism sănătos.
5. Ghimbir
Rădăcina de ghimbir ajută la digestie, ne menține intestinul sănătos și intestinul în stare bună.
4. Apa
Apa este esențială pentru eliminarea toxinelor și a deșeurilor din corpul nostru. Cea mai mică cantitate de apă care ar trebui consumată într-o zi este de opt pahare. Nu te baza niciodată pe setea ta, deoarece aceasta scade pe măsură ce îmbătrânim.
3. Soia
Un compus perfect anti-îmbătrânire benefic în organismul nostru este soia sau soia. Are un conținut ridicat de proteine, care ajută la menținerea și construirea mușchilor tineri. The izoflavone din soia sunt cunoscute că scad nivelul colesterolului în mod natural și protejează inima de boli. Estrogenii vegetali prezenți în soia imită estrogenul uman, care este de obicei folosit în produsele și tratamentele anti-îmbătrânire în zilele noastre.
2. Boabele
Strugurii negri, murele, afinele și coacăzele negre conțin acest fitochimic puternic numit flavonoideun antioxidant puternic care ajută la protejarea organismului de daunele cauzate de îmbătrânire și de radicalii liberi.
1. Avocado
Ne menține pielea sănătoasă și împiedică îmbătrânirea pielii. Avocado este bogat în potasiu, care ajută la prevenirea retenției de lichide și a hipertensiunii. Este, de asemenea, o sursă excelentă de vitamina E.
Acum că știi cele mai bune alimente anti-îmbătrânire, încearcă să consumi mai multe dintre ele pentru o piele sănătoasă, strălucitoare și cu aspect mai tânăr!
[ad_2]