iPhone 6 este cel mai frumos telefon creat vreodată, spune fostul director Android

0
1513

Dacă afirmaţiile lui Hugo Barra, fostului director Android, sunt o indicaţie a unui trend global, se pare că începe să dispară antipatia dintre utilizatorii de Android şi iPhone.

Hugo-Barra
Hugo-Barra

Google, cu a sa platformă Android, conduce detaşat competiţia de popularitate când vine vorba de smartphone-uri şi tablete. Cu toate acestea, Apple nu se lasă mai prejos, încercând să facă tot posibilul pentru a se adresa unui public cât mai larg cu noile sale telefoane iPhone 6. Dintr-un punct de vedere, intenţiile ambelor companii sunt lăudabile, dar nimeni nu se aştepta ca fostul director Android să-şi manifeste atât de aprins aprecierea pentru iPhone 6 în cadrul conferinţei WSJ.D Live.

Într-un interviu ce a avut loc zilele trecute, Hugo Barra, fost director Android în cadrul Google şi actualul vicepreşedinte la Xiaomi, nu s-a sfiit în a răspunde la întrebări cât se poate de diverse. Făcând referire la iPhone 6, Barra a clasificat cel mai recent telefon ieşit din Cupertino ca fiind cel mai frumos smartphone creat vreodată. În acelaşi context, vicepreşedintele Xiaomi a răspuns acuzaţiilor că ar copia nestingherit designul produselor Apple prin propriile dispozitive. „Designerii noştri, inginerii noştri sunt inspiraţi de produse grozave şi, sincer, în ziua de azi, cine nu este? Arată-mi mie un produs în industria noastră care are un limbaj de design complet unic. Nu vei putea să găseşti unul“, a mai spus Barra.

Până şi Apple a copiat de la concurenţă în câteva contexte, în opinia lui Hugo Barra. Trecând peste cele câteva elemente comune de design exterior dintre HTC One (M8) şi iPhone 6, fostul director Google a afirmat că panoul de setări rapide din iOS nu este nici pe departe la fel de bun ca pe Android, în parte din cauza faptului că pe Android exista cu mult timp înainte.

În definitiv, un lucru este sigur, cei de la Apple se pot mândri fără probleme cu noile iPhone 6, dacă până şi un fost director de la concurentul numărul 1 îl apreciază folosind superlative absolute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.