25 locuri uimitoare de vizitat în Germania

0
76444

Există o mulțime de locuri interesante și frumoase pentru a vizita în Germania, dar din anumite motive este o țară neexplorată și subevaluată de către turiștii internaționali.

Cred că această listă este un început minunat când vă planificați călătoria! Locurile nu sunt clasate în nici o ordine particulară și sunt doar numerotate ca o referință la lista de 25 de locuri uimitoare de vizitat în Germania.

Am călătorit în Germania cu mașina și am condus țara de la nord la sud și de la vest la est și îmi place!

1. Castelul Lichtenstein

Unul dintre castelele mele preferate din Germania este Castelul Lichtenstein din statul Baden-Württemberg. Este un exemplu excelent al unui loc frecvent vizitat de turiștii locali, dar nu atât de mult de turiștii internaționali.

Dar merită o vizită, iar vizitatorii pot merge într-un tur cu ghid în castel pentru doar 8 Euro.

Lichtenstein castle

2. Lacul Schrecksee

Acest lac fantastic se află chiar lângă granița austriacă din Bavaria și este cel mai înalt alpin din întreaga țară. Un avertisment corect, deși excursia este destul de obositoare, asigurați-vă că aduceți gustări, pantofi buni și o dispoziție fericită.

lake Schrecksee

Foto: Shutterstock

3. Valea Moselului

Germania ar putea să nu fie prima țară în care vă gândiți când menționați vinul, dar Valea Moselului este renumită și are câteva vinuri excelente de oferit. Pe lângă vii, este și foarte pitoresc, luxuriant și fermecător.

Nu ratați să vizitați Moselle Bend și Castelul Cochem!

Mosel Valley

Foto: Shutterstock

4. Eibsee

Acest lac este frumos situat la poalele celui mai înalt munte din Germania, Zugspitze. Eibsee este situat în Bavaria și se poate ajunge ușor la Munchen sau la Garmisch-Partenkirchen.

Lake Eibsee

5. Burg Eltz

Dacă doriți să vizitați un adevărat castel în forma sa originală, atunci Burg Eltz este unul dintre cele mai bune locuri de vizitat în Germania. A fost în aceeași familie timp de cel puțin 33 de generații și, din fericire, a fost cruțată de războaie și atentate în timpul celui de-al doilea război mondial.

Castelul medieval a fost construit în secolul al XII-lea și este situat într-o vale deasupra râului Moselle.

eltz castle

6. Obersee

Schönau am Königssee este unul dintre cele mai renumite locuri de vizitat în Germania, dar Obersee din apropiere este la fel de uimitor, dacă nu chiar mai frumos datorită naturii sale nealterate.

Există, de asemenea, mai puțini turiști aici, și este o zonă minunată pentru drumeții.

Obersee

Foto: Shutterstock

7. Blautopf

La aproximativ 30 de minute de mers cu mașina de orașul german Ulm, puteți fi uimiți de apa ridicol de albastră a lui Blautopf.

Blautopf

Foto: Shutterstock

8. Insula Rugen

Plajele albe și apa albastră turcoaz ar putea să nu fie primul lucru care ne vine în minte când ne gândim la Germania, insa insula Rugen este o excepție și este o destinație populară pentru germani de a merge în timpul verii.

Plajele de pe Insula Rugen sunt uimitoare și este unul dintre cele mai bune locuri de vizitat în Germania pentru o vacanță plăcută pe plajă.

rugen island

Foto: Shutterstock

9. Quedlinburg

Un sat pitoresc cu o arhitectură veche germană clasică care se află în partea centrală a țării. Ceea ce face ca Quedlinburg să fie și mai special este faptul că este desemnată de Unesco drept statut de patrimoniu mondial.

Quedlinburg

Foto: Shutterstock

10. Castelul Neuschwanstein

Poate cea mai faimoasă atracție din toată Germania, și pe bună dreptate. Am fost la numeroase castele și fortărețe din întreaga lume, dar nici unul nu a fost la fel de măreț ca și Castelul Neuschwanstein, care are sens perfect atunci când învățați istoria din spatele "Regele Mad".

Neuschwanstein este, de asemenea, castelul Disney din viața reală care a inspirat-o pe Walt Disney și crearea sa a castelului Cenusareasa.

neuschwanstein

Castelul Neuschwanstein

11. Saxon Elveția

Numele acestui loc este un pic confuz, deoarece este într-adevăr situat în Germania, și nu în Elveția. Dar oricum, Elveția saxonă este o adevărată bijuterie plină de peisaje frumoase.

Saxon Switzerland

Foto: Shutterstock

12. Miniatur Wunderland

Acesta este unul dintre cele mai bune locuri de vizitat în Germania dacă călătoriți cu copii, dar miniaturul Wunderland este destul de distractiv pentru toată lumea. Este cel mai mare parc de distracții miniland din lume, și există o mulțime de site-uri faimoase pentru a vedea într-o versiune miniaturală.

Minatur Wunderland este situat în Hamburg.

Miniatur wunderland

Foto: Ritu Manoj Jethani / Shutterstock.com

13. Görlitz

Adesea menționată ca fiind unul dintre cele mai frumoase orașe germane, iar orașul Görlitz are peste 3500 de monumente arhitecturale bine conservate din ultimii 500 de ani.

Görlitz

Foto: Shutterstock

14. Rothenburg ob der Tauber

Acest oraș fermecător face parte din Drumul Romantic din Germania și este un oraș istoric bine conservat. Rothenburg ob der Tauber atrage vizitatori din întreaga lume și a fost înființat deja în Evul Mediu.

Nu uitați să încercați deliciul local cunoscut sub numele de Schneeball.

Rothenburg ob der tauber

15. Bremen

În partea de nord a țării, la 1,5 ore de Hamburg se află vechiul oraș hanseatic Bremen. Zona veche a Schnoorviertiel este una dintre cele mai fermecătoare zone pe care le-am văzut în Europa și merită o vizită.

Dar și celelalte părți ale orașului sunt frumoase, iar dacă căutați un hotel bun, vă sugerăm Radisson Blu Bremen.

Bremen

16. Saarschleife

Saarschleife se află la o oră la sud de Trier și are o natură impresionantă de admirat.

Saarschleife

Foto: Shutterstock

17. Schiltach

Schiltach este unul dintre numeroasele sate fermecătoare din regiunea Pădurea Neagră. A fost fondată în secolul al XI-lea și există multe case bine conservate din diferite perioade de timp.

Schiltach

18. Rakotzbrücke

De asemenea, cunoscut sub numele de Podul Devils, situat în Parcul Kromlau, cunoscut pentru florile sale de rododendron. Rakotzbrücke este un pod arc spectaculos care are o poveste și mai interesantă în spatele acestuia. Potrivit legendei, se spune că diavolul a ajutat la terminarea podului.

Rakotzbrücke in Germany

19. Meersburg

Meersburg este un oraș frumos în sud-vestul Germaniei, la Lacul Constance, iar numele orașului se traduce, de fapt, drept "Castelul pe mare".

Este o destinație minunată în care restaurantele și cafenelele sunt aliniate de-a lungul mesei. Orașul în sine este destul de fermecător și găzduiește două castele și câteva case cu jumătate de lemn.

Meersburg

Foto: Shutterstock

20. Trier

Trier a fost fondat de către celți deja în secolul al IV-lea î.Hr., dar mai târziu a fost cucerit de către romani. Este uneori numit cel mai vechi oraș german.

Porta Nigra este una dintre cele mai renumite atracții din Trier.

trier

Foto: Shutterstock

21. Saalfelder Feengrotten

Cunoscută ca cele mai colorate grote din peșteră din lume, sa format acum 440 milioane de ani. Este un loc interesant de explorat în partea central-estică a țării.

saalfeld

Foto: Shutterstock

22. Geierlay

Doriți să mergeți pe cel mai lung pod suspendat al Germaniei? Apoi, ar trebui să vizitați Geierlay, care este situat la doar 45 de minute de conducere de la Burg Eltz.

Din parcare, va trebui să călătorești aproximativ 20-30 de minute, dar este o excursie ușoară, iar răsplata de a vedea podul și vizionările o fac.

Geierlay

Foto: Shutterstock

23. Köln

Köln sau orașul Köln, fiind cunoscut orașul în limba engleză, este unul dintre cele mai populate orașe germane, și este casa domnului Kölner, care este una dintre cele mai iconice clădiri.

Cologne

Foto: Shutterstock

24. Pădurea Neagră

Pădurea Neagră este unul dintre cele mai bune locuri de vizitat în Germania dacă vă place să vă petreceți timpul în aer liber. Există multe trasee de drumeții disponibile cu diferite nivele de dificultate.

Un alt fapt distractiv despre Pădurea Neagră este că aici au apărut celebrele sagete germane, cum ar fi Hansel și Gretel.

Black Forest

Foto: Shutterstock

25. Berlin

Capitala Germaniei este unul dintre cele mai trendy orașe din lume chiar acum, dar este și un oraș istoric. Aici, peretele Berlinului a împărțit vestul și estul după cel de-al doilea război mondial.

Berlin

Foto: Shutterstock

Top 10 cele mai bune locuri de vizitat în Germania

Acestea sunt cele 10 favorite. Ești de acord? Distribuiți-vă propriile locuri preferate de vizitat în Germania în secțiunea de comentarii de mai jos.

 • Eibsee
 • Castelul Lichtenstein
 • Castelul Neuschwanstein
 • Burg Eltz
 • Bremen
 • Saxona Elveția
 • Rothenburg ob der Tauber
 • Padure neagra
 • Insula Rugen
 • Berlin
neuschwanstein castle autumn

Foto: Shutterstock

Mai multe locuri de vizitat în Germania

 • Hamburg
 • Schönau am Königssee
 • Geroldsee
 • Munchen
 • Leipzig
 • Dresden
 • Bamberg
 • Bonn
 • Freiburg
 • Tübingen
 • Würzburg

Geroldsee

Cele mai bune locuri de vizitat în Germania pentru Crăciun

Piețele germane de Crăciun sunt renumite în întreaga lume, și pe bună dreptate, nimeni nu face Crăciun mai bine decât germanii cu Glüwhein și piețele confortabile care vor da cele mai bune vibrații de Crăciun.

Unele dintre cele mai renumite piețe germane de Crăciun se găsesc în Dresda, Berlin, Nürnberg, Köln, Bremen și Leipzig.

german christmas market

Foto: Shutterstock

Rezervați călătoria dvs.

Deci, acum că știți despre toate aceste locuri frumoase de vizitat în Germania, este timpul să vă rezervați călătoria!

 • A se vedea cele mai bune oferte de hoteluri
 • Găsește cele mai ieftine bilete de avion aici
 • Beneficiați de o reducere de 40 USD la Airbnb

Germania este o destinație subevaluată unde puteți petrece săptămâni sau chiar luni. Dacă știți unele locuri mai frumoase pentru a vizita în Germania, nu ezitați să partajați în secțiunea comentarii!

1 COMENTARIU

 1. Aiurea …. Nu apare Freiburg (primul loc la numărul de turiști),Markglaferland (Toskana Germaniei),Triberg, Europapark (cel mai mare din Europa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.