12 rase de câini interzise prin lume

0
21376
Rase de caine interzise

Desi poate pare nedrept si depasit, anumite legi pentru rasele de caini continua sa existe in intreaga lume, intr-un efort de a reduce numarul cainilor periculosi. Legile sunt extrem de dificile si costisitoare pentru a fi puse in aplicare, dar multe comunitati continua sa creasca anumite rase care sunt considerate „amenintatoare”. Organizatii precum ASPCA si Societatea Umana sunt complet impotriva lor, afirmand ca nu exista nici o dovada ca comunitatile sunt mai sigure din cauza acestor legi.

Cu toate acestea, rase precum Pit Bull si Fila Brasilieros sufera de o reputatie negativa.

12

Fila Brasiliero

Fila Brasilieros sunt extrem de inteligenti si atleti, dar teribil de agresivi si puternici. Ei sunt interzisi in Marea Britanie, Israel, Danemarca, Norvegia, Malta si Cipru.

11

Malamut de Alaska

Malamutii de Alaska pot fi instruiti, dar nu sunt pentru oricine. Ei sunt extrem de activi si cer o multime de exercitii.

10

Doberman

Doberman Pinscher

Intr-un studiu recent, pentru a determina daca exista diferente in agresiune, Doberman este clasat destul de sus in topul agresivitatii.

9

Wolfdog cehoslovac

Wolfdog cehoslovac

Wolfdog cehoslovac este rapid, energic si extrem de neinfricat. Ei nu sunt buni ca animale de companie si ar trebui pastrati la distanta de copii.

8

Mastiff napolitan

Mastiff napolitan

Desi multi oameni asociaza mastifii napolitani cu rasele periculoase, ei sunt ilegali in Singapore. Pentru a detine unul in Romania, ei trebuie sa treaca o evaluare psihologica.

7

Presa Canario

Presa Canario

In 2001, o femeie de 33 de ani a fost ucisa de doua mixuri de Presa Canario-Mastiff. In 2006, o femeie de 30 de ani a fost ucisa de propriul ei Presa Canario. Ei sunt interzisi in Australia si Noua Zeelanda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.