12 rase de câini interzise prin lume

6

Pit Bulls

Se pare ca mai multe studii duc la dovezi care conduc la faptul ca Pit Bull sunt responsabili pentru multe atacuri umane. Un studiu a ajuns la concluzia ca 42-45% din atacurile asupra oamenilor de catre caini sunt facute de Pit Bull.

5

Tosa Ken

Tosa Ken

Tosa poate cantari pana la 90 de kg si poate ajunge pana la 81 cm inaltime. Din cauza dimensiunii si staturii sale, acesta a fost interzis in Regatul Unit, Trinidat si Tobago, Norvegia, Danemarca, Islanda, Cipru, Malta, Turcia, Noua Zeelanda si Malaezia.

4

Perro de Presa Mallorquin

Ca si varul lor Presa Canario, Perro de Presa Mallorquin sunt caini extrem de inteligenti si puternici. Ei nu sunt usor de manevrat si au fost crescuti pentru lupta.

3

American Bulldog

Acesti caini cu o vointa de fier sunt interzisi in Danemarca si Singapore.

2

Rottweiler

Rottweilerii sunt caini cu o incredere foarte mare in sine si o vointa puternica de a-si pazi proprietarii. Ei sunt o rasa extrem de puternica, care uneori poate reactiona periculos. Acestia sunt interzisi in Polonia, Romania, Portugalia si Irlanda.

1

Copoi

Desi se stie ca copoii au un temperament foarte calm si bland, originile lor ca caine de vanatoare inca sperie destula lume. In plus, ei pot cantari pana la 72 kg si pot avea pana la 68 cm inaltime.

Categorii:   Diverse

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.