Cele mai căutate rase de câini pe Google

0
55242
Cele mai căutate rase de câini pe Google

Oamenii iubesc cainii. Si de ce nu ar fi asa? Cainii ofera o lista lunga de beneficii care includ sanatatea, protectia si desigur, companie. Pe scurt, cainii sunt minunati iar oamenii care stau pe internet stiu asta. Cu toate acestea, se pare ca unii caini sunt mai placuti decat altii… sau cel putin mai cautati pe Google.

25

Boston terrier

Boston terrier

Poreclit „Gentleman-ul american”, Boston Terrier-ul este un caine foarte inteligent si usor de dresat. De obicei cu o greutate de 4.5-11 kg si o inaltime de 38-43 cm, Boston Terrier-ul este un caine prietenos, dar uneori incapatanat.

24

Maltez

Maltez

Cu numele si originea sa derivate din Malta, o mica tara mediteraneana, Maltezul este o rasa de caine din Grupul Toy (un grup mondial de caini mici). CU blana lunga si matasoasa, de obicei alba, maltezii sunt o companie extrem de plina de viata si jucausa.

23

Pinscher Doberman

Pinscher Doberman

Numit dupa K. F. L. Dobermann, un vames german care a dorit un caine puternic si de temut pentru a-l proteja, Pinscher Doberman este un caine de talie mijlocie. Initial, Dobermanii au fost folositi pentru intimidare si agresare, dar acum sunt cunoscuti pentru temperamentul lor binevoitor, loialitate, inteligenta ridicata si fiind foarte usor de dresat.

22

Collie

Collie

Originar din Scotia si nordul Angliei, Collie este un caine de talie mijlocie, foarte activ. Blana lor poate fi scurta, plata sau lunga, variind foarte mult la culoare, dar toti cainii de rasa Collie sunt sociali, extrem de rezistenti, agil si usor de dresat.

21

Marele Danez

Marele Danez

Marele Danez este o rasa de caine germana notabila pentru dimensiunea sa giganta. Inaltimea sa ajunge de multe ori peste 76 cm. In ciuda dimensiunilor sale intimidante, ei sunt de obicei foarte prietenosi fata de alti caini si oameni familiari.

1 COMENTARIU

  1. Uite ca am citit un mesaj foarte bun redactat intr-un mod dificil de gasit in netul romanesc. Acum, dupa ce am citit acest articol, vreau sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, atunci fixati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu pierde sa ajungeti la timp unde v-ati propus. Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.