Cele mai căutate rase de câini pe Google

0
55131
5

Husky siberian

Husky siberian

Recunoscut dupa blana sa groasa, cu urechi ridicate triangulare si marcaje distinctive, Husky-ul siberian este un caine de talie medie, a carui stramos vin dintr-o regiune extrem de rece din regiunea Arcticului Siberian.

4

Ciobanesc german

Ciobanesc german

In ciuda faptului ca este una dintre cele mai populare rase de caine din lume si al doilea cel mai popular in America, Ciobanescul German este relativ nou ca rasa avandu-si originea in 1899.

3

Labrador

Labrador

Cunoscut si ca Lab, Labradorul este un caine de talie mare, originar din Canada, unde a fost popular timp de zeci de ani.

2

Pit bull

Pit bull

Pit bull este un nume comun pentru caini, cum ar fi Staffordshire Bull Terrier, American Staffordshire Terrier, American Pit Bull Terrier, American Bulldog si Bull Terrier. Cele mai multe dintre aceste rase de caine au fost crescute initial pentru lupta, dar aceasta practica a fost interzisa in multe tari, iar acum sunt animale de companie.

1

Bulldog

Bulldog

O alta rasa de caine care isi area originea in Marea Britanie, Bulldog-ul este un caine greu de dimensiuni medii, cu fata incretita.

1 COMENTARIU

  1. Uite ca am citit un mesaj foarte bun redactat intr-un mod dificil de gasit in netul romanesc. Acum, dupa ce am citit acest articol, vreau sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, atunci fixati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu pierde sa ajungeti la timp unde v-ati propus. Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.