Cele mai căutate rase de câini pe Google

15

Bulldog-ul francez

Bulldog-ul francez

Numit si cainele-porc in Anglia, Bulldog-ul francez este un caine mic, foarte jucaus si afectuos. Desi este o rasa de talie mica si scurta, are aspectul unui caine foarte musculos, greu si osos.

14

Mastiff-ul englez

Mastiff-ul englez

Mastiff-ul englez este una dintre cele mai mari si grele rase de caine din lume. In ciuda proportiilor sale enorme, Mastiff-ul este renumit pentru natura sa blanda si iubitoare.

13

Beagle

Beagle

Un membru al grupului de vanatoare, Beagle este un caine de rasa mica spre mijlocie dezvoltat in Marea Britanie. Cu o speranta de viata de pana la 15 ani, Beagle sunt o rasa de caine de companie foarte populara din cauza dimensiunilor sale moderate, temperamentului usor, inteligentei ridicate si a starii bune de sanatate.

12

Pudel

Poodle

Originar din Germania si dezvoltat in Franta, Pudel-ul este o rasa de caine de talie mica spre mijlocie caracterizat prin blana sa lunga, deasa si creata de diferite culori.

11

Labrador (Golden retriever)

Labrador

Numit dupa capacitatea sa excelenta de a gasi lucrurile, Labradorul este o rasa de caine mare, care isi are originea in Scotia.

Categorii:   Diverse

Comentarii

  • Posted: 21 octombrie 2015 23:59

    ValentinaPetrescu

    Uite ca am citit un mesaj foarte bun redactat intr-un mod dificil de gasit in netul romanesc. Acum, dupa ce am citit acest articol, vreau sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, atunci fixati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu pierde sa ajungeti la timp unde v-ati propus. Multumesc!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.