25 cei mai puternici supereroi din toate timpurile

0
163551
Supereroi

De cand Superman a aparut in scena se pare ca guru si fanii supereroilor s-au certat intotdeauna spunand ca supereroul sau este cel mai puternic. Daca sunteti unul din fanii unui supererou, doar respira… In orice caz, aici sunt 25 cei mai puternici supereroi din toate timpurile.

25

Namor

Namor

Jumatate om, jumatate atlantidan, Namor a fost unul din cei mai vechi super eroi in universul Marvel. Stereotipul antieroului, lista lunga de super puteri l-ar face un dusman formidabil.

24

Captain Marvel

Captain Marvel

Ori de cate ori rosteste „Shazam”, tanarul Billy Batson devine unul din cei mai versatili super eroi. Lista sa de competente include intelepciunea lui Solomon, rezistenta lui Hercule, stamina lui Atlas, puterea lui Zeus, curajul lui Ahile si viteza lui Mercury. Cunoscut si sub numele de „cel mai puternic muritor al Pamantului”.

23

Firestorm

Firestorm

Spre deosebire de ceilalti super eroi, Firestorm este de fapt doua persoane care atunci cand sunt combinate formeaza o super putere cu abilitatea de a rearanja materia la nivel molecular.

22

Iron Man

Omul de Otel

Desi Omul de otel a avut momentele sale slabe, armura sa s-a dovedit vrednica impotriva lui Thor, Hulk si alti super eroi din aceasta lista.

21

Aqua Man

Aqua Man

Un alt om din Atlantida, puterile lui Aqua Man au fost uneori subestimate. Oricine a fost nascut intr-un loc capabil literalmente sa distruga chiar si cele mai avansate tehnologii umane, probabil va ajunge in aceasta lista.

1 COMENTARIU

  1. Personajele din seria Dragon Ball ( aici ma refer la Dragon Ball Z si Dragon Ball Super ) sunt cu mult superioare super eroilor prezentati aici. Goku nu e singurul personaj puternic, mai sunt si altii…Vegeta se apropie de puterea lui, Gohan daca reuseste cumva sa-si elibereze furia poate deveni chiar mai puternic decat cei doi. Piccolo ar intra lejer in acest top 25, sa nu mai spun de Majin Buu, Golden Frieza…God of Destruction – ” Lord Beerus ” si mentorul sau Whis, care momentan sunt cele mai puternice personaje din seria Dragon Ball. Acum sa revenim putin la articol , daca ar fi sa luam doar un personaj dintr-un anime, ar fi normal ca Goku sa fie ales ( fiind personajul principal ). Saiyanii sunt o rasa de luptatori considerata cea mai puternica din Univers. Puterea unui saiyan este nelimitata si are capacitatea de a evolua, chiar de a-si depasi adversarul in timpul unei lupte, neavand practic nicio slabiciune. Personal cred ca este destul de bine facut acest top , cu mentiunea ca Goku este cel mai puternic, apoi Thor si Superman…si restul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.