25 cei mai puternici supereroi din toate timpurile

0
163010
5

Sentry

Sentry

Sentry este atat de puternic incat se surprinde pe el insusi cu propriile abilitati uneori. Slabiciunea sa primara, insa, este mintea fragila. Desi si-a sters existenta din memoria fiecarui om si super erou din univers, problemele sale personale mintale sunt caderea lui.

4

Silver Surfer

Silver Surfer

Cu acest tip, intrebarea e ce nu poate sa faca din ceea ce poate. Cu puterea sa cosmica, se presupune ca are acces la cantitate aproape nelimitata de energie.

3

Superman

Superman

Cu doar un punct slab, luptand impotriva Omului de Otel nu este amuzant. Desi nu este #1 in aceasta lista, el poate deveni usor, deoarece nimeni nu stie sigur cat de puternic este Superman (intotdeauna este retinut). Indiferent, ca unul din cei mai respectati super eroi din univers, acest Kryptonian este adevaratul sef.

2

Goku

Goku

Desi ani de zile Superman a stabilit standardele pentru super eroii puternici, de cand acest „super sayain” a devenit un cuvant comun, Goku si-a gasit drumul undeva in partea de sus a listei cu super eroii foarte puternici. Aici avem un caracter construit pe ipoteza ca nu exista nici o limita superioara a puterii.

1

Thor

Thor

Zeul Tunetului, Thor nu este doar invincibil in aproape fiecare sens al cuvantului, el este de asemenea un „razboinic calificat” la un nivel total nou. In plus, el are un ciocan care ii da control aproape absolut asupra spatiului si timpului. De fapt, acest tip este atat de puternic incat ar fi o provocare sa se scrie o revista animata in care sa-l implice in orice cantitate incredibila de pericol.

1 COMENTARIU

  1. Personajele din seria Dragon Ball ( aici ma refer la Dragon Ball Z si Dragon Ball Super ) sunt cu mult superioare super eroilor prezentati aici. Goku nu e singurul personaj puternic, mai sunt si altii…Vegeta se apropie de puterea lui, Gohan daca reuseste cumva sa-si elibereze furia poate deveni chiar mai puternic decat cei doi. Piccolo ar intra lejer in acest top 25, sa nu mai spun de Majin Buu, Golden Frieza…God of Destruction – ” Lord Beerus ” si mentorul sau Whis, care momentan sunt cele mai puternice personaje din seria Dragon Ball. Acum sa revenim putin la articol , daca ar fi sa luam doar un personaj dintr-un anime, ar fi normal ca Goku sa fie ales ( fiind personajul principal ). Saiyanii sunt o rasa de luptatori considerata cea mai puternica din Univers. Puterea unui saiyan este nelimitata si are capacitatea de a evolua, chiar de a-si depasi adversarul in timpul unei lupte, neavand practic nicio slabiciune. Personal cred ca este destul de bine facut acest top , cu mentiunea ca Goku este cel mai puternic, apoi Thor si Superman…si restul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.