25 cei mai puternici supereroi din toate timpurile

20

Dr. Manhattan

Dr. Manhattan

Cand vine vorba de puterea pura, nealterata, cruda, sunt putine persoane care macar sa se aprope de doctor. De fapt, nu exista nici o limita a ceea ce ar putea face. Motivul pentru care este pe locul 20 in aceasta lista, se datoreaza slabiciunii sale primare, apatia. In ciuda faptului ca ar fi capabil sa anihileze intreg universul, lui nu ii pasa de multa lucruri si ar prefera sa fie lasat in pace.

19

Phoenix

Phoenix

Fiind unul dintre cei mai puternici telepati din univers, Jean Grey are uneori probleme cu tinutul sub control a puterilor sale mintale aproape nelimitate. Profesorul X chiar a fost nevoit sa construiasca scuturi psihice in mintea ei in timp ce era copil pentru a o impiedica sa dezlantuie pe deplin puterile, pana cand a fost suficient de matura pentru a se descurca pe cont propriu.

18

Captain Atom

Captain Atom

In esenta, o combinatie intre Superman si Silver Surfer, Captain Atom este uneori vazut ca un al doilea Superman. Puterile sale sunt formidabile, cu abilitatea de a manipula teoretic cantitati de energie nelimitate.

17

Wolverine

Wolverine

Desi Wolverine nu are niciuna din competentele specifice super eroilor, intangibilitatea l-a pus in aceasta lista.

16

Mister Majestic

Mister Majestic

Ca unul din cei mai puternici super eroi din universul Wildstorm, Mister Majestic i se aseamana deliberat lui Superman.

Categorii:   Celebritati

Comentarii

 • Posted: 7 august 2015 15:16

  Marvel

  Super eroii creati de Marvel rullz!
 • Posted: 24 iunie 2016 11:37

  Adevaratul TOP

  Personajele din seria Dragon Ball ( aici ma refer la Dragon Ball Z si Dragon Ball Super ) sunt cu mult superioare super eroilor prezentati aici. Goku nu e singurul personaj puternic, mai sunt si altii...Vegeta se apropie de puterea lui, Gohan daca reuseste cumva sa-si elibereze furia poate deveni chiar mai puternic decat cei doi. Piccolo ar intra lejer in acest top 25, sa nu mai spun de Majin Buu, Golden Frieza...God of Destruction - " Lord Beerus " si mentorul sau Whis, care momentan sunt cele mai puternice personaje din seria Dragon Ball. Acum sa revenim putin la articol , daca ar fi sa luam doar un personaj dintr-un anime, ar fi normal ca Goku sa fie ales ( fiind personajul principal ). Saiyanii sunt o rasa de luptatori considerata cea mai puternica din Univers. Puterea unui saiyan este nelimitata si are capacitatea de a evolua, chiar de a-si depasi adversarul in timpul unei lupte, neavand practic nicio slabiciune. Personal cred ca este destul de bine facut acest top , cu mentiunea ca Goku este cel mai puternic, apoi Thor si Superman...si restul.
  • Posted: 26 septembrie 2016 11:08

   Mihai

   ai foarte mare dreptate, se vede cine stie cunoaste. Goku e pe primu loc.Mai ales ca acum au aparut mai multe personaje puternice.
 • Posted: 30 iunie 2018 23:43

  paulcris1997

  vreau si cei puternici raufacatori din universul marvel ,dc si din anime

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.