25 cei mai puternici supereroi din toate timpurile

0
162139
15

Professor X

Professor X

Ca cel mai puternic telepat din Univers, Profesorul X nu a fost responsabil doar de antrenarea multor mutanti puternici, ci si de protectia acestora.

14

Wonder Woman

Wonder Woman

In esenta, o combinatie intre puterea lui Superman si abilitatile de lupta ale lui Batman, singurul lucru care o declaseaza pe Wonder Woman este lipsa invulnerabilitatii perfecte. Desigur, ea poate rezista cu siguranta loviturilor puternice, dar o arma ascutita ar face ceva daune.

13

Spawn

Spawn

Executat fara mila de oamenii sai, Al Simmons era o data un soldat de top al guvernului unul din cei mai eficienti asasini. In timp ce in iad a facut un pact cu Diavolul, care i-a acordat toate abilitatile de a face practic tot ce voia, toate aceste puteri il vor trage inapoi de unde a venit.

12

Hulk

Hulk

Cu o putere aproape nelimitata, puteri rapide de regenerare tisulara, si rezistenta inepuizabila, lupta impotriva lui Hulk este o idee proasta de la inceput. Principalul motiv pentru care nu se afla mai sus in aceasta lista, este din cauza lipsei sale de alte super puteri. In timp ce ii bate pe toti in ceea ce priveste puterea, musculatura pura poate fi uneori demna doar de acest loc.

11

Martian Manhunter

Martian Manhunter

Alaturi de Dr. Manhattan in ceea ce priveste capacitatea pura, Manhunter detine o lista lunga de super puteri. Si nici nu se opreste aici. El mai are 9 simturi diferite, abilitati puternice telepatice si capacitatea de a se regenera.

1 COMENTARIU

  1. Personajele din seria Dragon Ball ( aici ma refer la Dragon Ball Z si Dragon Ball Super ) sunt cu mult superioare super eroilor prezentati aici. Goku nu e singurul personaj puternic, mai sunt si altii…Vegeta se apropie de puterea lui, Gohan daca reuseste cumva sa-si elibereze furia poate deveni chiar mai puternic decat cei doi. Piccolo ar intra lejer in acest top 25, sa nu mai spun de Majin Buu, Golden Frieza…God of Destruction – ” Lord Beerus ” si mentorul sau Whis, care momentan sunt cele mai puternice personaje din seria Dragon Ball. Acum sa revenim putin la articol , daca ar fi sa luam doar un personaj dintr-un anime, ar fi normal ca Goku sa fie ales ( fiind personajul principal ). Saiyanii sunt o rasa de luptatori considerata cea mai puternica din Univers. Puterea unui saiyan este nelimitata si are capacitatea de a evolua, chiar de a-si depasi adversarul in timpul unei lupte, neavand practic nicio slabiciune. Personal cred ca este destul de bine facut acest top , cu mentiunea ca Goku este cel mai puternic, apoi Thor si Superman…si restul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.