25 cei mai puternici supereroi din toate timpurile

0
162139
10

The Green Lantern

The Green Lantern

In posesia „celei mai puternice arme din univers”, inelul acorda abilitati care aparent sunt limitate doar de imaginatia purtatorului. Singurul dezavantaj real este faptul ca, ca orice alt gadget, trebuie reincarcat, de obicei cand ai nevoie de el cel mai mult.

9

Flash

Flash

Folosind forta vitezei, Wally poate alerga, gandi si reactiona mai rapid decat lumina. Pe cat este de impresionant, nu se opreste aici. El se poate deplasa prin timp, fuzionand cu materia, si chiar sa citeasca/dobandi cunostinte la un ritm super accelerat.

8

Black Bolt

Black Bolt

Ca rege al unui derivat de oameni cunoscut sub numele de „inhumans”, Black Bolt a fost descris chiar de catre alti super eroi ca fiind unul din cei mai puternici din univers. Capabil sa manipuleze capacitati serioase de energie, Bolt poate folosi aceasta putere pentru a creste abilitatile sale la niveluri ridicole. Cea mai buna arma a sa este vocea lui tunatoare. Chiar si o soapta s-a dovedit capabila sa-i sparga oasele lui Hulk si s-a spus ca un strigat ar distruge o planeta intreaga.

7

Franklin Richards

Franklin Richards

Fiul lui Mr. Fantastic si Invisible Woman, Franklin a fost mult timp considerat cel mai puternic mutant de pe Pamant in universul Marvel, atunci cand vine vorba de potential nerealizat.

6

Dr. Strange

Dr. Strange

Considerat „Vrajitorul Suprem”, puterea lui Dr. Strange este cam pe acelasi loc cu Dr. Manhattan. Singurul lucru care il tine inapoi este faptul ca este un om care se joaca cu magia.

1 COMENTARIU

  1. Personajele din seria Dragon Ball ( aici ma refer la Dragon Ball Z si Dragon Ball Super ) sunt cu mult superioare super eroilor prezentati aici. Goku nu e singurul personaj puternic, mai sunt si altii…Vegeta se apropie de puterea lui, Gohan daca reuseste cumva sa-si elibereze furia poate deveni chiar mai puternic decat cei doi. Piccolo ar intra lejer in acest top 25, sa nu mai spun de Majin Buu, Golden Frieza…God of Destruction – ” Lord Beerus ” si mentorul sau Whis, care momentan sunt cele mai puternice personaje din seria Dragon Ball. Acum sa revenim putin la articol , daca ar fi sa luam doar un personaj dintr-un anime, ar fi normal ca Goku sa fie ales ( fiind personajul principal ). Saiyanii sunt o rasa de luptatori considerata cea mai puternica din Univers. Puterea unui saiyan este nelimitata si are capacitatea de a evolua, chiar de a-si depasi adversarul in timpul unei lupte, neavand practic nicio slabiciune. Personal cred ca este destul de bine facut acest top , cu mentiunea ca Goku este cel mai puternic, apoi Thor si Superman…si restul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.