Cele mai căutate rase de câini pe Google

0
55131
20

Rottweiler

Rottweiler

O alta rasa de caine care isi are originea in Germania, Rottweiler este un caine de talie mare, robust, care a fost dat in folosinta pentru a trage carute. In ziua de azi, datorita naturii sale, inteligenta ridicata si dorinta sa de a lucra, Rottweiler este adesea folosit ca ghid sau caine politist.

19

Ciobanescul australian

Ciobanescul australian

Cunoscut si sub numele de Australian, Ciobanescul Australian este un caine inteligent de talie mijlocie. In ciuda numelui sau, rasa nu a fost dezvoltata in Australia, ci in fermele din vestul Statelor Unite.

18

Pembroke Welsh Corgi

Pembroke Welsh Corgi

Favorizat de catre Curtea Regala Britanica pentru mai mult de saptezeci de ani, Pembroke Welsh Corgi este unul dintre cei mai mici caini ciobanesti. Regina Elizabeth II este cunoscuta a fi avut peste 30 de acesti caini in timpul domniei sale.

17

Pomeranian

Pomeranian

Cunoscut si sub numele de Pom sau Pom Pom, Pomeranian este un caine de talie mica de tip Spitz. Cu o greutate de numai 3,5 kg si o inaltime de 13-28 cm, Pomeranian este un alt caine popular in randul curtii britanice.

16

Shih Tzu

Shih Tzu

Un alt caine de talie mica, Shih Tzu este o rasa de caine caracterizata prin parul matasos si lung, botul scurt si ochi mari negri. Originea sa este dezbatuta, dar in general se considera ca Shih Tzu isi are originea in Tibet si a fost dezvoltat in China.

1 COMENTARIU

  1. Uite ca am citit un mesaj foarte bun redactat intr-un mod dificil de gasit in netul romanesc. Acum, dupa ce am citit acest articol, vreau sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, atunci fixati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu pierde sa ajungeti la timp unde v-ati propus. Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.