Cele mai hilare 10 rase de câini din lume

0
432

[ad_1]

Ai întâlnit un câine foarte amuzant? Câini cărora le place să facă oamenii să râdă și, în același timp, au fost încântați și au continuat să o facă? Au trăsături amuzante și personalitate unică, pe care nu au nicio problemă să le arate. Unii sunt energici și veseli, ceea ce îi face pe oameni să râdă. Dar altele sunt atât de amuzante sau uimitoare!

Mai jos sunt cele mai amuzante 10 rase de câini din lume:

1. Mastiff napolitan

Cele mai hilare rase de câini - Mastiff napolitan

Un câine uriaș cu o dimensiune aproape aceeași ca elanul și totuși se comportă ca un cățel. Un câine cu riduri puternice și lasate subestimează dimensiunea lor și nimic nu este mai amuzant decât să privească un câine de talie mare care sărește în poala unei persoane!

2. Xoloitzcuintli

Cele mai hilare rase de câini - Xoloitzcuintli

O rasă de câini fără păr mexican cu aspect rară și amuzant, Xoloitzcuintli. Ele sunt considerate de tolteci, mayași și azteci ca fiind sacre și s-a speculat că posedă proprietăți vindecătoare. Sunt amuzanți, dar devin mai amuzanți când oamenii îi pronunță numele!

3. Puli

Cele mai amuzante rase de câini - Puli

Cunoscut ca un câine care arată asemănător cu un mop. Acest păstor ungur cu bucle strânse le face practic impermeabile. Sunt animale agile, încăpățânate, loiale și rapide, dar totuși un câine de neuitat cu aspect amuzant!

4. Bergamasco

Cele mai amuzante rase de câini - Bergamasco

Acesta este un câine ciobănesc cu o haină mată ciudată, care este descris de unii ca un câine cu dreadlocks. Nu te speria de blana lui, Bergamasco este o rasă minunată, dar așteaptă până vezi cum alergă acest câine!

5. Grifonul din Bruxelles

Cele mai amuzante rase de câini - Brussels Griffon

Un pui drăguț cu barbă neclară care a inspirat ideea pentru Grinch, dar alții pretind că pare a fi o maimuță. Sunt amândoi amuzanți și dulci, de aceea, fără îndoială, sunt iubiți!

6. Dandie Dinmont Terrier

Cele mai amuzante rase de câini - Dandie Dinmont Terrier

Ce s-ar putea întâmpla dacă caracteristica câinelui tău este mică și are picioare foarte scurte, cu un păr puțin sufocat pe cap? Un câine atât de amuzant! Sunt extrovertiți, dulci și prietenoși, dar părul său slab ne face să râdem mult!

7. Cresta chinezească

Cele mai hilare rase de câini - Chinese Crested

Poate ai văzut un întors de cap Cresta chinezească în competiția „Câinele urât”, care se desfășoară anual. Acest câine mic cu păr ciudat este cunoscut că provoacă chicoteli și râsete unora!

8. Bedlington Terrier

Cele mai amuzante rase de câini - Bedlington Terrier

Sunteți confuz dacă acesta este un câine, un pudel sau o oaie? Acestea sunt câteva întrebări frecvente puse când se uită la ele Bedlington Terrier. Acești câini sunt calmi, inteligenți, iubitori și, cu aspectul său lânos, adaugă un stil distinctiv.

9. Bull Terrier

Cele mai amuzante rase de câini - Bull Terrier

Trăsătura distinctă a Bull Terrier-ului este capul în formă de ou, în care vârful său este aproape plat și coboară continuu în jos la marginea nasului său minunat. De asemenea, sunt populare pentru personalitatea lor asemănătoare clovnilor, care se potrivește și cu aspectul lor hilar!

10. Teckel

Cele mai amuzante rase de câini - Teckel

Credit imagine: BluIz60 / Shutterstock.com

Cunoscut și ca popularul „Wiener-Dog”, the Teckel cu o ureche flapoasă, corp lung, coadă curbată și câine cu picioare scurte. Sunt animalele de companie populare ale Americii și ar fi total amuzant să vezi un costum similar cu acesta!

Doar privind acești câini minunați te face să-ți dorești unul. Haideți și găsiți un prieten prietenos și amuzant cu blană!

Dacă vă place lista noastră de mai sus, poate doriți să le verificați Cele mai populare 10 rase de câini de familie.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.