[ad_1]
Italia este cunoscută ca o destinație de vacanță destul de grea și chiar a fost pe listă Cele mai vizitate țări în 2012. Acum ne aventurăm într-unul dintre cele mai vizitate orașe din Italia, Veneția. Veneția nu este renumită doar pentru străzile înguste și căile navigabile, ci și pentru bucătăria sa. Deci, am compilat 10 restaurante ce trebuie vizitate în Veneția, Italia.
Bucătărie venețiană are propria sa evoluție când vine vorba de mâncarea tradițională italiană. O mare parte din bucătăria conține pește și alte oferte de la Marea Adriatică, care se află în imediata apropiere a Veneției. Acestea fiind spuse, este una dintre cele mai rafinate alimente care provin dintr-o cultură bogată în capacitatea sa de a produce mâncăruri gustoase, de renume mondial.
În 10 restaurante ce trebuie vizitate în Veneția, Italia folosim unele dintre cele mai bine cotate restaurante din oraș pentru a alcătui o listă care vă va face cu siguranță să merite vizita.
10. A Beccafico
Un Beccafico se traduce prin warbler și nu citează explica bucătăria care este în principal fructe de mare. Cu toate acestea, după ce ați verificat unele dintre oferte, nu există nicio îndoială că A Beccafico este un restaurant care trebuie vizitat.
9. Ristorante La Porta D’Acqua
The Ristorante La Porta D’Acqua locuiește într-una dintre cele mai vechi clădiri de pe listă. Site-ul principal revendică rădăcini napolitane. Meniul include mâncăruri precum sosul At paccheri Sword, Olive Di Gaeta și Capers Pantelleria, precum și Spaghetti Aglio E Olio și Chili On Cream Mussels.
8. Naranzaria
Naranzaria este un bar/restaurant mai mic, cu multe de oferit. În Naranzaria bucătăria aduce un omagiu bucătăriei în stil venețian, precum și bucătăriei în stil asiatic. Meniul extins include, de asemenea, o expoziție variată de preparate antipasto la acest restaurant evaluat Zagat.
7. Locanda Cipriani
The Locanda Cipriani este o fuziune între un han și un restaurant. Restaurantul și-a adoptat propriul stil de a pregăti „mâncăruri tipice venețiene”. Locanda Cipriani datează, de asemenea, de la începutul anilor 1900, oferindu-vă o masă cu multă istorie atașată.
6. Restaurantul Met
Amplasat în Hotelul Metropole este un restaurant care are sigiliul de aprobare Zagat. Aceștia se concentrează pe un stil contemporan al bucătăriei tradiționale venețiane pentru a aduce împreună cele mai bune din bucătăria în stil vechi și nou.
5. Paradiso Perduto
Paradiso Perduto, care se traduce prin Paradisul pierdut, este un restaurant în stil han care a fost deschis în anii 80. Bucătăria lor este concentrată în mare parte pe viața de mare și pe piața de pește din Veneția. De asemenea, se mândresc că folosesc ingrediente proaspete.
4. Osteria Antico Giardinetto
Osteria Antico Giardinetto se află pe lista noastră datorită evaluărilor sale ridicate și a meselor rustice. La Osteria Antico Giardinetto te poți bucura de mâncăruri precum Tagliolini con Cape Sante e Castraure și Gnocchetti di Zucca con Scampi e Radicchio Tardivo, potrivit meniul lor.
3. Al Covo
Al Covo este puțin mai veche decât următoarele două restaurante de pe listă, dar cu siguranță este acolo unde se ajunge să fie unul dintre cele mai bune din Veneția. Restaurantul a fost început în 1987 și bucătăria sa corelează direct cu Laguna Venețiană, insulele și continentul, potrivit site-ului. Unele dintre feluri de mâncare includ tagliolini de casă cu ragù de miel Sambucano și hamei sălbatic cu trufe negre și tofă Adriatică „fără cremă”.
2. Gam Gam
Gam Gam este un alt restaurant foarte recomandat care apare în cercetarea noastră. Restaurantul se referă la sine drept cel mai cunoscut restaurant cușer din lume. Potrivit site-ului principal al restaurantului, puteți lua masa cu vedere la Podul Guglie de pe Canalul Cannaregio. vă puteți bucura de unele dintre mâncărurile lor, care includ spaghete la Marea Roșie și Tagliatelle cu somon.
1. Bistrot de Venice
Bistrot de Venice este unul dintre cele mai bine cotate restaurante din Veneția. De asemenea, a primit un rating Zagat și se mândrește cu un certificat de excelență Trip Advisor. Restaurantul se mândrește cu capacitatea sa de a combina atât o experiență rafinată culinară, cât și o experiență de băutură. Aici vă puteți bucura de tocană de scoici și sparanghel cu slănină Monkfish sau Sauris sau un preparat destul de impresionant din piept de rață de la un restaurant care a fost deschis în 1993.
[ad_2]