10 cele mai populare modele de pantofi sport

0
94

[ad_1]

De-a lungul anilor, colecția de pantofi sport a înflorit într-un timp trecut foarte popular. Oamenii de peste tot se adună pentru a găsi cei mai exclusivi adidași și au de fapt niște modele complicate. Am vrut să împărtășim 10 cele mai populare modele de pantofi sport în opinia noastră cu cititorii noștri.

Designul este un element extrem de important în adidași. La urma urmei, vizualul este ceea ce te atrage în alegerea adidașilor, urmat de confortul acestuia. Din punct de vedere estetic, adidașii trebuie să se potrivească cu personalitatea ta și pentru ce-l porți.

Utilizare ocazională? Sport? Doar pantofi simpli de mers? Ei bine, toți designerii de adidași păstrează aceste atribute împreună cu tehnologia utilizată atunci când proiectează ceea ce ar putea fi următorul lot popular de adidași de pe piață.

Am decis să evidențiem preferatele noastre personale în lista noastră de 10 cele mai populare modele de pantofi sport. La urma urmei, aceasta este artă pentru picioarele tale.

10 cele mai populare modele de pantofi sport

10. Saucony Shadow 6000

Saucony Shadow 6000 poate să nu fie pe o mulțime de liste pentru capete de adidași, dar designul și forma adidașilor sunt spectaculoase. Echilibrează zonele voluminoase cu panouri netede pentru un aspect casual extraordinar.

Modele populare de pantofi de sport

9. Nike Air Max 95

Nike Air Max 95 este un adidași legendar care va continua să reziste testului timpului. Cu un design vintage cu straturi care te fac entuziasmat de texturile de pe un adidași, acesta este un design al naibii de uimitor. Tenisul a fost proiectat de Sergio Lozano.

Modele populare de pantofi de sport

8. Asics Gel Lyte V

Asics Gel Lyte V este una dintre cele mai mari siluete din istoria companiei. A revenit la popularitate după ce colaboratorul Ronnie Fieg a decis să-l scoată din arhive. Căptușeala interioară a șosetei și forma sunt perfecte.

Modele populare de pantofi de sport

7. Adidas NMD

Adidas NMD este un design destul de nou al companiei. Încorporează cea mai recentă tehnologie Boost și a avut variații în forma sa. Adidași a fost inspirat de modelele mai vechi ale Micro Pacer, Boston Super și Rising Star, combină tehnologia veche și cea nouă.

Modele populare de pantofi de sport

6. Nike Air Presto

Nike Air Presto are una dintre cele mai bune forme pentru un adidași pentru alergare/stil de viață. Îmbină aspectul casual cu un machiaj confortabil. A făcut parte din linia de proiecte Alpha a Nike, care este făcută cunoscută prin cele cinci puncte prezentate pe talpa intermediară.

Modele populare de pantofi de sport

5. Asics Gel Lyte III

Asics Gel Lyte III a revenit la popularitate datorită lui Ronnie Fieg. El a adăugat culori și materiale îndrăznețe la ceea ce este deja spectaculos și acum foarte popular model de adidași lifestyle.

Modele populare de pantofi de sport

4. Air Jordan 5

Air Jordan 5 a fost una dintre cele mai spectaculoase creații ale lui Tinker Hatfield. Modelat după un avion de luptă Mustang din al Doilea Război Mondial, Air Jordan V a prezentat câteva aspecte unice, inclusiv dinții emblematici.

Modele populare de pantofi de sport

3. Nike Air Max 1

Nike Air Max 1 a fost un etalon pentru adidașii stilați, cu forme și panouri curate. A fost primul din serie și a inspirat apoi o gașcă de modele originale.

Modele populare de pantofi de sport

2. Air Jordan 1

În afară de Air Jordan 5, Air Jordan 1 proiectat de Peter Moore și Bruce Kilgore este un spectacol absolut. Aceștia sunt adidași care sunt atât de versatili încât pot fi purtați pe teren sau pentru o utilizare obișnuită. Este un design atemporal.

Modele populare de pantofi de sport

1. Adidas Ultraboost

Adidas Ultraboost este simbolul evoluției adidașilor. Conceput inițial ca un adidași de alergare, modelul a fost rapid adaptat în rotațiile zilnice pentru purtarea stilului de viață. Acolo este unul dintre cele mai bine vândute modele de la Adidas, care parcă nu poate să le țină pe rafturi.

Modele populare de pantofi de sport

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.