10 dintre cele mai mari hoteluri din lume – pe baza numărului de camere de hotel pentru check-in

0
128

[ad_1]

Este locația? Clasificarea stelelor lor? Acestea sunt criteriile care fac hotelul măreț? Genul de popularitate câștigă pentru că este patronat de celebrități, oameni bogați și persoane obișnuite deopotrivă? A fost exclusivitatea lor și gradul absolut de confidențialitate? Apoi, ar putea fi o combinație a tuturor acestor lucruri și a altora.

În această listă, ne vom uita la numărul de camere de hotel. La urma urmei, mulți judecă succesul unui hotel datorită capacității lor de deținere care poate găzdui un grup mare de oaspeți și nu compromite confortul sau calitatea serviciului hotelului. Urmează cele mai mari 10 hoteluri din lume, pe baza numărului de camere de oaspeți.

10. Las Vegas- Excaliburul cu 3.981 de camere

Cele mai mari hoteluri

Unul dintre cele mai bune și mai mari hoteluri din orașul Las Vegas este Excaliburul. Acest hotel cu tematică medievală a început în 2008, ceea ce îl face să funcționeze deja de 10 ani. Potrivit recenzenților, acest hotel nu și-a atins încă potențialul maxim și anumite îmbunătățiri pot crește fără îndoială stocul hotelului. Acest hotel cu 28 de etaje are 3.981 de camere în cele două turnuri ale sale. În interiorul acestui hotel se află mai multe magazine, restaurante și teatre care oferă divertisment pentru oaspeți. Și din moment ce locul este Las Vegas, nu este grozav fără un cazinou.

9. Las Vegas- Venețianul cu 4.027 de camere

Cele mai mari hoteluri
Hotelul Venetian este situat pe poteca în jos spre Excalibur și oferă oaspeților o ambianță și o temă diferită. Acest hotel de 5 stele este una dintre instituțiile scumpe care oferă un loc de cazare în Las Vegas, iar taxa minimă de cameră pe noapte începe de la 163 USD. Orașul Veneția este inspirația pentru designul hotelului Venetian, completat cu gondolieri și Grand Canal. Pentru persoanele care caută o formă convențională de luat masa și divertisment, Venetian prezintă o serie de magazine cu etichete de designer și restaurante scumpe.

8. Thailanda- Orașul Ambasador cu 4.210 Camere

Cele mai mari hoteluri
Acest hotel este construit pe o proprietate din Pattaya, Thailanda, care acoperă 40 de acri, Ambassador City se bucură de cele 4.210 de camere împărțite egal și toate egal împărțite în cele 4 aripi ale unității, iar fiecare aripă diferă ca temă, adăugând un caracter diferit pentru Hotelul. Dacă doriți să experimentați o viață de plajă, acest hotel oferă o privire minunată asupra mării care se află în apropierea unității. Orașul Ambassador aparține celor mai vechi și ieftine hoteluri high-end găsite în Thailanda, începând cu un tarif de cameră de 38 USD pe noapte.

7. Las Vegas – Golful Mandalay cu 4.337 de camere

Cele mai mari hoteluri
Acest hotel cu 43 de etaje este probabil inima Vegasului, cumpărături, combinând divertismentul, jocurile de noroc și mesele într-un singur pachet satisfăcător. Hotelul Mandalay Bay se laudă cu cele 4.337 de camere și prezintă un centru de convenții care aparține cel mai mare din SUA, în plus o capelă, zonă de cumpărături, spa, piscină și un cazinou la scară largă. Apartamentele pe noapte încep de la 77 USD, totuși majoritatea oaspeților care vizitează acest loc nu intenționează să fie economisiți, de aceea primul care umple sunt apartamentele scumpe.

6. Las Vegas – Luxorul cu 4.400 de camere

Cele mai mari hoteluri
Hotelul Luxor este situat în Las Vegas, în imediata apropiere a hotelurilor de top precum Excalibur și Mandalay Bay. Această instituție cu tematică egipteană știe modalități de a ieși în evidență. Este construita in anul 1993 si este evidentiata printr-o replica Sfinx si structura sa piramidala, are deja 3 stele si jumatate pentru serviciul lor. Acest hotel este preferatul localnicilor și turiștilor din Vegas, datorită atracțiilor mari și a facilităților moderne, iar tariful camerei începe de la 40 USD pe noapte.

5. Las Vegas – The Wynn & Encore cu 4.748 de camere

Cele mai mari hoteluri
Wynn a început în 2005 și Encore în 2008, aceste hoteluri surori funcționează mai puțin de 10 ani și totuși ambele au găsit un succes notabil, în special pe piața de cazare în hoteluri de lux. Unii, au un total de 4.748 de camere și poartă marca „Gold List” Suites. În afară de caracteristicile comune întâlnite în mod obișnuit într-un hotel de lux din Vegas, au terenul lor de golf cu 18 găuri și, de asemenea, o reprezentanță Ferrari. Ambele hoteluri prețul pe noapte va costa cel puțin 120 USD.

4. Orlando – Disney All-Star Resorts cu 5.658 de camere

Sursa imagine: disneyworld.disney.go.com

Parcurile tematice pot fi ultimul lucru în mintea oricui când vorbesc despre hoteluri, dar este o excepție când vine vorba de Disney All-Star Resort situat în Orlando, Florida. Acest parc tematic Disney cuprinde trei stațiuni unite într-una în care fiecare are propria temă. Acestea sunt Muzica All-Star de la Disney, Filme All-Starși Sport All-Star Stațiuni. În total, au 5.658 de camere, iar apartamentul cu preț minim pe noapte este de 120 USD. Ori de câte ori doriți să sărbătoriți momente grozave alături de copiii dvs., ei bine, Disney All-Star Resorts este alegerea potrivită pentru dvs.

3. Malaezia- Hotelul First World cu 6.118 Camere

Cele mai mari hoteluri
Acest prim World Hotel distractiv și plin de culoare este situat în Pahang Malaezia, construit lângă parcul tematic Genting, iar vizitatorii pot merge în jos spre parc și pot participa cu multă distracție, emoție și momente plăcute. Unele secțiuni ale acestui hotel sunt în curs de renovare, dar totuși au 6.118 camere complet funcționale.

2. Las Vegas- MGM Grand & Semnătură cu 6.772 de camere

Cele mai mari hoteluri
MGM Grand a fost construit în 1993 cu patru turnuri și are 30 de niveluri fiecare. Există un total de 6.772 de camere pentru oaspeți la Grand MGM. Hotelul emblematic este cel mai mare din Vegas și este un loc comun pentru o mulțime de evenimente și spectacole, care includ concerte și meciuri de box. The Signature este hotelul partener al MGM Grand, unde ambii au mai multe restaurante, centre comerciale, cazinouri și magazine de designer.

1. Moscova- Izmailovo cu 7.500 de camere

Cele mai mari hoteluri
Acest hotel are 7.500 de camere și are patru turnuri cu 30 de niveluri fiecare. Este nevoie de timp până când pot depăși acest număr. Fiecare turn este numit Gamma-Delta, Vega, Beta și Alfa pe baza alfabetului grecesc. Construit pe terenul anterior Romanov, aici au stat atleții olimpici în timpul olimpiadei din 1980. Izmailovo își etalează ratingul de hotel de trei stele și este situat aproape de o mulțime de atracții turistice.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.