10 cele mai populare alimente de Crăciun în diferite țări

0
185

[ad_1]

Pe parcursul Crăciun, unii dintre americanii preferă să-și petreacă cina în casa bunicii sau a mătușii, care probabil se aștepta să aibă mâncărurile lor delicioase precum curcan, șunci, piure de cartofi, prăjituri, umplutură și multe altele. Dar, așa cum era de așteptat, aceste alimente nu sunt meniul obișnuit al familiilor din diferite țări. Mai jos sunt cele 10 cele mai populare alimente de Crăciun în diferite țări.

1. Germania

Mâncăruri populare de Crăciun
Crăciunul nu este complet dacă nemții nu au furat în mesele lor, o prăjitură de fructe confiate cu nuci, fructe uscate, condimente și stropită cu zahăr de cofetă deasupra. Unele bunătăți binecunoscute sunt weihnachtsplätzchen, prăjituri asortate; Lebkuchen, la fel cu turta dulce; și fursecuri în relief numite springerle. Meniul principal german include gâscă friptă, crap, weisswurst, căprioară și schäufele (șuncă friptă conservată). Salata de cartofi este prezentă și ca garnitură. Aceste feluri de mâncare sunt perfecte cu glühweinvin iute condimentat, și feuerzangenbowle (vin pudră fierbinte cu zahăr (aprins) dizolvat în el)

2. Italia

Mâncăruri populare de Crăciun
Fiecare stare de Italia are diferitele lor feluri de mâncare servite în Ajunul Crăciunului, dar principala masă tradițională la cina de Crăciun se numește Sărbătoarea celor șapte pești, compusă din aceste șapte feluri de fructe de mare, în care șapte ca număr simbolic găsit în Sfanta Biblie. Linguine cu sos de homar sau scoici, calamari, creveti prajiti sau peste, salata de caracatita, baccala (codul sare), cocktail de creveti, calamari umpluti cu sos de rosii iar codul la cuptor sunt mesele celebre la cină. La desert, au pâine dulce de drojdie crescută: pandoro și panettone sunt celebre.

3. Franţa

Mâncăruri populare de Crăciun
Franța consideră cina de Crăciun un eveniment abundent în anul. Curcanul umplut (castane), gâsca, stridiile, somonul afumat, foie gras și puiul la friptură nu sunt rar de văzut pe mesele lor de Crăciun. Servit în mod obișnuit este Bûche de Noëlcunoscut sub numele de buștean de Yule, așa cum este listat ca desert popular și Provence 13 dulciuri sau deserturi, care îl reprezintă pe Isus și cei 12 apostoli ai săi.

4. Suedia

Mâncăruri populare de Crăciun
Suedia este o țară nordică. În timpul Crăciunului, se servesc la cină smörgåsbord-stil, sau l-au numit Julbord. Vizitatorii au o mulțime de feluri de mâncare din care pot alege. Mâncarea perfectă include coaste, chiftele suedeze, cârnați (flaskkorv, prinskorv și isterband), șuncă, pâine de secară cu adaos de coajă de portocală, hering murat, varză, sfeclă și brânzeturi. Acest pește de culoare albă cu leșie cunoscut și ca Lutefisk este, de asemenea, familiar, perfect adăugat cu mult glogg sau vin fiert. La desert au numit budinca de orez Julgröt unde se vede o migdală ascunsă înăuntru.

5. Polonia

Mâncăruri populare de Crăciun
Polonia consideră Ajunul Crăciunului ca fără carne și au 12 feluri de mâncare delicioase care sunt prezente în mod obișnuit în timpul cinei, care îi reprezintă pe cei doisprezece apostoli. Și aceste mâncăruri delicioase sunt crapi cu salată de cartofi adăugate, pierogi, hering murat, barszcz sau borș cu găluște umplute numit uszkarollmops, sarmale, supă de ciuperci, salate și găluște de cartofi.

6. Norvegia

Mâncăruri populare de Crăciun
Norvegienii sunt cina tradițională de Crăciun pinnekjøtt (coste de miel sărate, prăjite și aburite), julepølse (carnat de porc acoperit cu ghimbir, nucsoara, cuisoare, boabe de mustar), svineribbe, sosier (carnati mici) si lutefisk. Varza rosie acra si dulce ca garnitura, cu berea de Craciun juleøl sau julebrus, băuturi nealcoolice produse din fabrici norvegiene.

7. Noua Zeelandă

Mâncăruri populare de Crăciun
Renumitele feluri de mâncare care sunt servite în Noua Zeelandă sunt șunca, plăcintele tocate, budinca de Crăciun cu cârnați și curcanul. Noua Zeelandă are și celebrul lor desert. Se numeste pavlova și o crustă crocantă delicioasă, cu smântână (Chantilly) de sărbători și semințe de rodie în vârf.

8. Japonia

Mâncăruri populare de Crăciun
Ai crede că japonezii preferă să ia alimente KFC în Ajunul Crăciunului decât să gătească? Da, KFC este faimoasa mâncare din Japonia. Își iau comenzile cu două luni înainte de Crăciun. De asemenea, este prezent și tortul de Crăciun al Japoniei (frișcă cu toppinguri de căpșuni).

9. Africa de Sud

Mâncăruri populare de Crăciun
Crăciunul are loc în mijlocul verii, în partea de sud a ecuatorului. Prin urmare, în Africa de Sud, nu este neobișnuit să vezi oameni care au mâncare la grătar la masă. Timp de multe decenii, oamenii din Africa de Sud au servit mâncăruri precum friptură de vită, rață sau curcan, porc de lapte, orez galben, legume și plăcinte tocate. Malvao budincă de prăjitură spongioasă și dulce, este celebrul desert pe care îl au.

10. Filipine

Mâncăruri populare de Crăciun
Friptura de porc întreg sau ei l-au numit lechon, este piesa centrală populară și obișnuită a mâncărurilor filipineze în timpul Crăciunului. Impreuna cu queso de bola, șuncă, morcon, pancit (tăiței cu legume și carne), kaldereta (capră înăbușită) și mechado (carne de vită asemănătoare cu tocană). Deserturile lor unice includ bibingka (desert stratificat gătit din făină de orez, unt, lapte de cocos și zahăr) și puto bumbong (orez violet îndulcit cu nucă de cocos pe el).

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.