10 cele mai futuriste invenții de transport

0
105

[ad_1]

Viitorul este acum sau cel puțin așa spun ei, ceea ce nu este cu adevărat exagerat, având în vedere modul în care tehnologia de transport a avansat drastic. Să aruncăm o privire la aceste invenții de transport, recent lansate sau care ar fi lansate, cele mai futuriste pe care 10MostToday le-a compilat pentru tine…

1. Martin Jetpack

Cel mai futurist transport

Credit foto: http://www.martinjetpack.com/

Îți amintești de Spy Kids? Da, multe dintre acele tehnologii moderne pe care le-au folosit în acel film de familie par a fi absurde, dar NU JETPACK-ul aparent. Martin Jetpack a fost „în pregătire” în ultimii 30 de ani și va fi în curând disponibil publicului. Această invenție interesantă este concepută pentru a zbura până la 30 de minute pentru o singură încărcare la o viteză maximă de 46 mph.

2. SkyTran

cel mai futurist transport

Credit foto: http://www.skytran.com/

Conceput pentru a depăși problema traficului intens din Tel Aviv, SkyTran va „fuge” (pluti) la 20 de picioare deasupra solului printr-o cale magnetică. Nu are nevoie de șofer, deoarece va fi navigat printr-o aplicație pentru smartphone și, la fel ca transportul feroviar, va avea stații desemnate unde se poate opri. Este conceput pentru a călători cu o viteză maximă de 150 mph.

3. Ryno Micro-Cycle

cel mai futurist transport

Credit foto: http://rynomotors.com/

Monociclu? Da. Futurist? Da. Misto? La naiba Da. La încărcare completă, Ryno poate călători 15 mile cu o viteză de 10 mph. Cântărește 160 lbs și are o capacitate maximă de 260 lbs. Funcționează cu 2 baterii SLA înlocuibile.

4. O roată

cel mai futurist transport

Credit foto: https://onewheel.com/

Acesta nu este strict pentru transport, ci mai mult pentru recreere. Practic este un skateboard mai puțin efort. Funcționează cu baterii litiu-ion și poate rula 11 km cu o singură încărcare. Mai mult, ai nevoie de doar 20 de minute pentru a-l reporni. O viteză maximă de 15 mph, este foarte ușor de navigat. Îți poate urmări mișcarea, astfel încât o simplă înclinare este cea mai bună.

5. Honda U3-X

cel mai futurist transport

Credit foto: http://www.hondau3-x.net/

Da, un alt monociclu, un alt monociclu cool. Acest copil cântărește doar 10 kg și poate alerga timp de o oră cu o încărcare completă a bateriei. Viteza maximă este de 4 km/h și are un sistem HOT drive sau, pur și simplu, un omniwheel.

6. Hyperloop

cel mai futurist transport

„În esență, Hyperloop™ este un sistem de transport inter și intra oraș pe bază de tub pentru pasageri și marfă. Reducerea drastică a aerului din tub împreună cu levitația magnetică și propulsia permite capsulelor să se deplaseze prin tub cu frecare aproape zero și să accelereze în siguranță la vitezele avionului. Și toate acestea sunt alimentate de o combinație de energie alternativă și sisteme de conservare a energiei.”http://hyperloop.global/

8. Poduri de transport urban

cel mai futurist transport

Credit foto: http://maplanete.blogs.sudouest.fr/

Deja operaționale în anumite zone, cum ar fi orașul Masdar și aeroportul Heathrow, tot mai multe locuri intenționează să încerce această tehnologie. Dispune de o interfață foarte futuristă în care pasagerul își poate alege destinația de pe parbrizul tactil.

8. Trenul cu levitație magnetică

cel mai futurist transport

Credit foto: https://www.youtube.com/watch?v=SUBUTo82EQw

Da, un tren plutitor care merge cu maxim 374 mph. Acest „MagLev” tehnologia este deja operațională și beneficiază o mulțime de pasageri din Japonia și China și destul de curând în Coreea de Sud. Ideea este destul de asemănătoare cu SkyTran, dar acesta ține mai mulți pasageri și poate merge mai departe.

9. Hendo Hoverboard

cel mai futurist transport

http://hendohover.com/the-hendo-hoverboard/

Acesta este un alt „mai mult despre tipul recreațional” de tehnologie de transport. O placă de levitare pentru a o descrie pur și simplu.

10. Transport giroscopic

cel mai futurist transport

https://www.youtube.com/watch?v=JDCM6AKD_ns

Acum, această invenție futuristă de transport este doar un concept în acest moment, fără planuri concrete încă, dar nu imposibil de dezvoltat și cu siguranță foarte ingenios.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.