10 cele mai fotogenice locuri de pe coasta de vest

0
159

[ad_1]

Coasta de Est poate conduce lista fotogenică pentru lunile de toamnă, cu toate acestea, Coasta de Vest o guvernează pe tot parcursul anului. Am decis să creăm o listă cu 10 cele mai fotogenice locuri de pe coasta de vest. O să-ți placă aceste destinații unice.

Fotografia necesită un ochi atent și niște echipamente scumpe. Dar dacă ai vrea doar să faci o fotografie minunată cu smartphone-ul tău? Unde poți vizita pe Coasta de Vest, care are aproape decorul perfect pentru fotografii?

Adevărul este că posibilitățile sunt nesfârșite. Reducerea acestuia la 10 locuri a fost o sarcină destul de mare, dar am făcut-o. De la plaje la parcuri naționale, această listă are totul. Ia niște notițe și du-te să faci niște fotografii minunate. Consultați lista noastră de 10 cele mai fotogenice locuri de pe coasta de vest.

10 cele mai fotogenice locuri de pe coasta de vest

10. Parcul Național Zion

Parcul Național Zion din Utah este unul dintre cele mai frumoase locuri din jumătatea de vest a Statelor Unite. Există puțin din toate pentru tine de făcut, drumeții, vizitarea obiectivelor turistice și multe altele. Cel mai important, există o mulțime de oportunități fotogenice pentru tine.

Locuri Fotogenice

9. Glacier Point, Parcul Național Yosemite

Glacier Point din Parcul Național Yosemite este cu adevărat o minune. Peisajele vaste se pretează bine pentru fotografii uimitoare. Este ușor să faci o fotografie cu munți, văi uimitoare și cascade asta iti va face prietenii destul de gelosi.

Locuri Fotogenice

8. Coyote Buttes

Formele și vârtejurile incredibile care se găsesc la Coyote Buttes fac ușor de înțeles de ce fotografii captivante sunt ușor de capturat.

Locuri Fotogenice

7. Cannon Beach, Oregon

Structurile stâncoase mari de la Cannon Beach din Oregon îl fac un loc incredibil de fotogenic.

Locuri Fotogenice

Fotocredit: Postdlf din w

6. Plaja Gold Bluffs

Gold Bluffs Beach are cantitatea perfectă de plajă și peisaj rural îmbinate împreună pentru o experiență fotografică exemplară.

Locuri Fotogenice

5. Mendocino

Există doar ceva despre structurile muntoase înalte și valurile grele care fac niște fotografii minunate. În Mendocino, California, le puteți găsi cu ușurință pe ambele.

Locuri Fotogenice

4. Santa Monica

Se pot spune atât de multe despre Santa Monica și debarcader. Noaptea se luminează cu plimbări de carnaval și magazine pe promenadă. Ziua este strălucitoare, aerisită și plină de oameni din toate părțile Pământului. Ca să nu mai spun că există o plajă incredibil de superbă.

Locuri Fotogenice

3. Plaja Baker

Baker Beach din San Francisco arată frumos indiferent de situație. Poate fi ceață, înnorat sau însorit și vă puteți aștepta în continuare la o fotografie uimitoare.

Locuri Fotogenice

Fotocredit: Daniel Schwen

2. Plaja Pfeiffer

Plaja Pfeiffer are structuri stâncoase strălucitoare și chiar și în cele mai întunecate zile, are o frumusețe melancolică care se traduce bine în fotografii.

Locuri Fotogenice

1. Laguna Beach

Laguna Beach este probabil unul dintre cele mai relaxate locuri de vizitat. Aici vă puteți bucura de o senzație de relaxare și puteți în continuare să faceți fotografii magnifice.

Locuri Fotogenice

Fotocredit: Patrick Pelster

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.