10 cele mai minunate locuri pentru a vedea Aurora Boreale

0
135

[ad_1]

Aurora Borealis este un fenomen care poate invoca o mulțime de sentimente atunci când este prins. Majoritatea oamenilor de pe Pământ nu pot fi martori la acest fenomen spectaculos. Deci, am venit cu o listă de 10 cele mai minunate locuri pentru a vedea Aurora Boreale dacă vrei să faci o excursie.

Aurora Borealis a fost definită ca o „benzi largi de lumină care au o sursă magnetică și electrică și care apar pe cer noaptea, în special în regiunile arctice”, potrivit lui. Merriam-Webster.

Acest fenomen se traduce într-un spectacol de lumini îmbătător, denumit uneori aurora boreală, în funcție de emisfera în care vă aflați. Este într-adevăr uluitor și pentru cei care doresc să-l verifice, încercați să vizitați unul dintre noi. 10 cele mai minunate locuri pentru a vedea Aurora Boreale.

10 cele mai minunate locuri pentru a vedea Aurora Boreale

10. Islanda

Întreaga țară a Islandei are mai multe locuri unde puteți vedea acest fenomen frumos. Țara are și o populație foarte primitoare.

Aurora boreala

Fotocredit: Javier Rodríguez

9. Suedia

Suedia este una dintre companiile europene pe care oamenilor le place să le viziteze. Locațiile specifice unde vă puteți bucura de Aurora sunt Kiruna, Laponia suedeză și Abisko.

Aurora boreala

Fotocredit: Gofororbit

8. Rusia

Datorită temperaturilor arctice puternice și zonelor înzăpezite din regiunile nordice, este un loc perfect pentru a prinde Aurora.

Aurora boreala

(Nu Borealis rusesc real)

7. Groenlanda

Groenlanda are o climă și mai rece decât Islanda și, datorită locației sale geografice, este destul de ușor să vezi Aurora.

Aurora boreala

6. Norvegia

Norvegia oferă câteva oportunități minunate de a vedea Aurora Boreale. Finnmark și Alta sunt două dintre cele mai populare zone de vizionare.

Aurora boreala

Fotocredit: Carsten

5. Scoția

Pe lângă zonele pitorești frumoase pe cont propriu, Scoția oferă, de asemenea, mai multe locații pentru a vedea Aurora Boreale. Aceste zone includ Aberdeen, Dunnet Head și multe altele.

Aurora boreala

Pictura bisericii Frederic Nu Scozia

4. Danemarca

Danemarca marchează o altă țară europeană care este pur și simplu perfectă pentru a vedea Aurora.

Aurora boreala

3. Canada

Canada fiind situată într-una dintre cele mai importante zone ale emisferei nordice se regăsește cu ușurință pe lista noastră.

Aurora boreala

2. Finlanda

Finlanda, ca multe dintre celelalte țări europene, este perfect situată geografic pentru a vedea Aurora.

Aurora boreala

Fotografie: http://www.flickr.com/photos/timo_w2s/

1. Alaska

Alaska este cel mai uimitor loc pentru a vedea Aurora Boreale. Este, de asemenea, unul dintre cele mai populare locuri în care fotografi să se aventureze.

Aurora boreala

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.