10 cele mai incredibile animale găsite doar în Africa

0
111

[ad_1]

Lumea este plină de unele dintre cele mai mari creaturi cunoscute de om și unele care ar putea încă așteaptă să fie descoperite. Desigur, fiecare continent are propriile sale minuni, dar Africa are cu adevărat niște animale incredibile care pot fi găsite doar acolo. Așa că am venit cu lista noastră de 10 cele mai incredibile animale găsite doar în Africa.

Da, rinocerii, leii și zebrele sunt animale incredibile, dar cum rămâne cu unele dintre animalele mai puțin cunoscute care pot fi găsite? Se întâmplă să fie o mulțime dintre ele care nu primesc cu adevărat strălucirea pe care o merită.

Din fericire, există o mulțime de corporații pentru animale sălbatice care ajută la conservarea și educarea restului lumii despre aceste creaturi uimitoare. Destul de blocaj, puteți verifica 10 cele mai incredibile animale găsite doar în Africa de mai jos.

10 cele mai incredibile animale găsite doar în Africa

10. Câine sălbatic african

Destul de interesant, acești băieți au patru degete de la picioare și niște urechi destul de mari. Cu atât mai bine să ne audă. De asemenea, urechile servesc și un scop suplimentar în reglarea temperaturii corpului.

Animale găsite doar în Africa

9. Okapi

Okapi este exclusiv pădurilor tropicale din Republica Congo. Din păcate pentru această creatură frumoasă, este pe lista pe cale de dispariție, ceea ce o face destul de rară.

Animale găsite doar în Africa

PhotoCred: Raul654

8. Elephant Shrow

Probabil că puteți ghici de unde își trage numele acest animal. Botul mai lung, asemănător cu trunchiul, este foarte asemănător unui elefant, dar amestecurile roșii și negre din blană sunt minunate.

Animale găsite doar în Africa

7. Kudu mai mare

Kudu mai mare este unul dintre cei mai grozavi săritori și animale iute din Africa. Spre deosebire de speciile feminine din fotografia de mai jos, masculii au niște coarne destul de distincte.

Animale găsite doar în Africa

6. Gerenuk

Gâtul gerenukului este foarte lung și distinct, iar cele două coarne sunt foarte foarte ascuțite. Acestea sunt creaturi mai împădurite și care locuiesc în deșert, dar sunt absolut frumoase.

Animale găsite doar în Africa

PhotoCred: Ben Lunsford

5. Galago

Galago are acei ochi mari și adorabili, dar mâinile și picioarele lor sunt destul de asemănătoare oamenilor. S-ar putea să-l cunoști și pe Galago ca pe un copil-tufă, totul datorită strigătului pe care îl scot atunci când se confruntă cu pericolul.

Animale găsite doar în Africa

PhotoCred: Tim Denholm

4. Civetă africană

Civeta africană este destul de adorabilă în fotografia de mai jos, dar sunt șanse să nu le vedeți hoinărind seara.

3. Cioc de pantof

Numele acestui animal chiar nu are nevoie de nicio explicație, dar aspectul feței sale este destul de neprețuit. Frumoșii gri din pene sunt destul de spectaculoase la vedere.

Animale găsite doar în Africa

2. Macara cu coroană gri

Acesta este un animal ușor înfiorător, dar frumos. Coroana de pe cap este una dintre cele mai distincte caracteristici care o diferențiază de multe alte macarale.

Animale găsite doar în Africa

1. Guereza Colobus

Aceasta este una dintre cele mai interesante maimuțe pe care le veți întâlni vreodată. Abia veți găsi această maimuță pe pământ, deoarece le place să locuiască în copaci.

Animale găsite doar în Africa

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.