10 cele mai interesante experiențe de safari din lume

0
166

[ad_1]

Cand te gandesti safari, mintea ta se îndreaptă imediat spre un safari african. Cu toate acestea, există și alte zone din lume în care vă puteți bucura de experiența safari la fel de mult ca și în Africa. Acestea fiind spuse, Africa încă găzduiește unele dintre cele mai maiestuoase creaturi și peisaje din lume. Așa că am decis să compilam 10 cele mai interesante experiențe de safari din lume.

Dacă doriți să faceți o plimbare într-un safari, sunt șansele că sunteți în căutarea atât pentru aventură, cât și pentru o experiență de care vă veți aminti ani de zile. Aceste experiențe te aduc adesea mai aproape de natură, în timp ce te educ despre diferitele specii de plante, animale și repere naturale din lume.

Experiențele de safari vă permit să găsiți frumusețea naturii și, dacă aveți noroc, s-ar putea să vedeți chiar și animale care dispar, din cauza schimbărilor care au afectat clima și resursele naturale ale Pământului. Există într-adevăr atât de multe care se pot spune despre experiența de safari, dar vă vom lăsa fără viață 10 cele mai interesante experiențe de safari din lume și pune explorarea în mâinile tale.

10. Botswana

Deșertul Kalahari situat în Botswana se pretează la o experiență de safari destul de interesantă. Deși plouă puțin, singura zonă umedă din deșert găzduiește faunei sălbatice care sunt destul de exclusive în regiune. Este unul dintre cele mai grozave locuri pentru a vă bucura de un safari, în ciuda faptului că este puternic pustiu.

Experiențe Safari în lume

Fotografie: Hein waschefort (WikiMedia Commons)

9. Kenya

Kenya găzduiește, de asemenea, o serie de excursii de safari, cum ar fi turul Masai Mara. Puteți alege între să ieșiți pentru a arunca o privire asupra pisicilor mari sau vă puteți roti cu turul pentru a vedea rinoceri și elefanți. Kenya pare să aibă cu adevărat unele dintre cele mai variate experiențe de safari pe care le-ați putea imagina.

Experiențe Safari în lume

8. India

De la munții tibetani cu leoparzi de zăpadă și tigri albi până la junglele Indiei care prezintă lei, leoparzi, șerpi și o mulțime de alte animale sălbatice exotice, India are multe de oferit în departamentul de safari. Ranthambore a fost evaluat drept unul dintre primele locuri pentru a observa tigri, șacali și o mulțime de alte animale.

Experiențe Safari în lume

7. Tanzania

Unul dintre cele mai populare locuri de safari din Tanzania se întâmplă să fie Laguna Fundu, care găzduiește o mulțime de viață acvatică. În cea mai mare parte, mulți nu realizează că există mult mai mult în fauna sălbatică din Africa decât leii și girafele. De fapt, Laguna Fundu vă permite să aruncați o privire de balene, delfini și chiar țestoase marine, având în vedere locația sa geografică.

Experiențe Safari în lume

6. Africa de Sud

În timp ce Africa de Sud este cunoscută ca una dintre cele mai dezvoltate țări din Africa, are și oportunități de îmbogățire a experiențelor de safari. În Parcul Național Kruger te vei găsi în vecinătatea zimbrilor, leilor, leoparzilor și a altor animale mărețe.

Experiențe Safari în lume

5. Australia

Pentru a adăuga puțină diversitate experienței de safari, am decis să verificăm ce avea de oferit Australia în ceea ce privește experiențele de safari. Safari-urile australiene vă oferă oportunitatea de a vă aventura în ținutul exterior și de a vedea cangurii nativi. De asemenea, vă puteți aventura în Darwin și în parcul național Kakadu, unde peisajul incredibil vă așteaptă.

Experiențe Safari în lume

4. Brazilia

Mulțumită genialului Pădurea tropicală amazoniană din Brazilia există o abundență de excursii de safari pe care tot ce trebuie să explorați tot pădurea tropicală are de oferit. Pe măsură ce jaguarii devin mai rari, cel mai bun pariu de a vedea unul ar putea fi să faci un safari brazilian în Amazon. În timp ce căutați jaguari, puteți vedea și șerpi exotici precum anaconda și plutesc de-a lungul râului Amazon.

Experiențe Safari în lume

Fotografie: Kapawie (WikiMedia Commons)

3. Thailanda

The Experiență de safari în Thailanda se aseamănă foarte mult cu cel indian. Vă permite să vedeți animale cu care Asia se mândrește rare sau abundente. Cine știe, poate vei întâlni chiar și niște lemuri, maimuțe și alte creaturi care împart țara cu oamenii.

Experiențe Safari în lume

2. Malawi

Malawi are multe de oferit când vine vorba de experiențele de safari. Este cunoscut pentru atracțiile sale acvatice datorită zonelor mari de lac și plajă. În afară de viața acvatică, puteți observa și lei, leoparzi și alte creaturi care sunt native din pământ.

Experiențe Safari în lume

1. Egipt

Egiptul oferă o experiență de safari destul de diferită. Este evident că, datorită locației sale geografice, există o abundență de zonă deșertică. Puteți face un tur de cămilă în deșert și, dacă aveți norocul, întâlniți o oază sau două animale caracteristice care se dezvoltă în condiții dure.

Experiențe Safari în lume

Fotografie: Kamal Osama Elgazzar (WikiMedia Commons)

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.