10 filme pe care trebuie sa le vezi in 2017

0
1207
10

Lion

Lion

Data aparitiei: 6 ianuarie

Un baiat indian in vasta de 5 ani se pierde pe strazile Calcutei, la mii de kilometri departade de casa. Dupa ce supravietuieste multor provocari, este adoptat de un cuplu australian. 25 de ani mai tarziu, se decinde sa-si gaseasca familia pierduta.

9

Hacksaw Ridge

Hacksaw Ridge

Data aparitiei: 26 ianuarie

Medicul militar American Desmond T. Doss, care a servit in cel de-al doilea Razboi Mondial in batalia de la Okinawa, refuza cu desavarsire sa uchida. El devine primul om din istoria americana care primeste medalia de onoare fara sa traga un foc.

8

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Guardians of the Galaxy Vol

Data aparitiei: 5 mai

Gardienii sunt nevoiti sa lupte pentru a-si pastra noua familie pe care au format-o impreuna, in timp de dezvaluiesc misterul partintilor adevarati a lui Peter Quill.

7

Raw

Raw

Data aparitiei: 20 ianuarie

Cand un tanar vegetarian ia parte intr-un ritual canibal dubios la scoala de veterinari, incepe sa-si dezvolte o pofta incontrolabila de carne.

6

John Wick: Capitolul 2

John Wick: Capitolul 2

Data aparitiei: 17 februarie

Dupa ce se intoarce in lumea crimei pentru a-si stinge o datorie, John Wick descopera ca o recompensa generoasa a fost pusa pe capul lui.

5

The LEGO Batman Movie

The LEGO Batman Movie

Data aparitiei: 10 februarie

O versiune mai tare ca niciodata a lui Bruce Wayne in timp ce se ocupa de suspectii de zi cu zi ce planuiesc sa domine orasul Gotham, descopera ca a adoptat, din greseala, un orfan adolescent de vrea sa devina partenerul lui.

4

Silence

Silence

Data aparitiei: 17 martie

In secolul XVII, doi preoti portughezi ai ordinului iezuit merg in Japonia in cautarea mentorului lor de care aud ca a comis apostazie, si pentru a promova catolicismul.

3

Manchester by the Sea

 Manchester by the Sea

Data aparitiei: 13 ianuarie

Un unchi bolnav de depresie ii este cerut sa-l ia in grija pe nepotul lui adolescent, in urma mortii tatului acestuia.

2

Get Out

Get Out

Data aparitiei: 7 aprilie

A sosit timpul pentru un tanar afroamerican sa-i intalneasca, timp de un weekend, pe parintii iubitei sale de rasa alba, in proprietatea izolata in padure a acestora. Nu dupa mult timp, atmosfera, initial prietenoasa si politicoasa, se transforma intr-un cosmar.

1

Logan

Logan

Data aparitiei: 3 martie

In viitorul apropiat undeva la granita Mexicului, Logan, aflat in stare de slabiciune, il are in grija pe Profesorul X, care este bolnav. Insa, incercarile lui Logan de a se ascunde se incheie brusc in momentul in care intalneste o tanara mutanta, urmarita de fortele raului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.