25 mituri populare despre animale pe care, probabil, le credeti

0
8677
Mituri despre animale

Putem aproape paria (dar nu vom face asta pentru ca exista o mica sansa de a pierde… si nimanui nu-i place sa piarda), ca tu sau prietenii tai credeti in cel putin un mit despre animalele gasite in acest articol. Dar nu va faceti griji, nu e vina voastra, majoritatea oamenilor cred in aceste mituri. De la liliecii orbi la pisici care cad in picioare, acestea sunt 25 de mituri populare pe care, probabil, le credeti.

25

Calugarita de sex feminin mananca masculul dupa procreare

Nu, desi acest lucru se intampla in situatii foarte rare, nu este in nici un caz un lucru normal ca calugaritele sa faca asta.

24

Curcanii se inec in ploaie

Curcan

Mitul animalului spune ca curcanii sunt atat de fascinati de ploaie incat ei nu-si pot dezlipi ochii de cer si se ineaca in timp ce apa le curge pe gat. Suna putin cam aiurea nu? Ei bine, chiar nu are logica. Si este 100% fals.

23

Niciodata nu esti la o distanta mai mare de 1 m de un paianjen

In 1995, arachnologistul Norman Platnick a inceput un articol prin care afirma ca „oriunde ai sta citind aceste randuri, un paianjen nu este, probabil, la mai mult de cativa metri distanta”. Norman nu ar fi ghicit niciodata cum o simpla declaratie (cuvantul cheie: probabil), ar fi explodat intr-o legenda urbana.

22

Cainii vad numai in alb si negru

Nu, chiar daca cainii nu vad tot atat de multe culori cat vedem noi, ei pot vedea cu siguranta mai mult decat alb si negru. In realitate, spectrul lor ar varia de la albastru inchis la albastru deschis la gri la galben deschis la galben inchis.

21

Un Goldfish isi poate aminti ceva doar pentru 3 secunde

Peste

Daca va uitati la Mythbusters, atunci stiti ca acest mit animal este absolut fals.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.