13 trucuri care va vor ajuta sa evitati aspectul invechit

0
1251

13. Sexualitate accentuata


Minidress-urile stinse cu un decolteu scazut sunt in afara modului. Daca este sustinuta de tocuri inalte, acest aspect este si mai vulgar. Tendintele la moda de azi sunt moderarea, formele libere și lungimile midi.

12. Tocuri inalte pentru totdeauna


Curelele clasice inalte ar trebui alese numai pentru ocazii speciale. In ceea ce priveste tocurile cu platforma, au supravietuit in anii 2000, iar locul lor este un cos de gunoi. Alegerea eleganta a timpilor actuali sunt pantofii plat sau tocurile  mijlocii.

11.Ciorapi luciosi


Aici vorbim despre ciorapi luciosi in culori naturale. Acestea sunt ultimul tabu de moda. Daca doriti sa fiti moderne si elegante, ar trebui sa alegeti numai ciorapi opaci care se potrivesc culorii pielii dvs., nu mai mult de 20 denier. Si uitati de culorile de bronz, deoarece va fac picioarele mai intunecate decat restul corpului.

10. Culorile potrivite in accesorii


Potrivirea culorilor pantofilor și a gentilor nu mai este necesara. Acelasi lucru este valabil si pentru seturile de palarii, esarfe si manusi. Pe de alta parte, combinatiile neobisnuite de culori dintr-o tinuta se afla acum in varful trendului.

9. Bijuterii din aur


Inelele de aur, pandantivele sau cerceii, pe care mamele si bunicile noastre le purtau,nu mai sunt deloc la moda chiar daca este vorba de bijuterii cu diamante. Cea mai buna alegere sunt bijuteriile  de inalta calitate, care pot evidentia stilul si aspectul.

8. Haine cu talie joasa


Blugii si alte costume cu talie joasa nu sunt la moda acum. Alegerea cea mai trendy este o talie medie sau mare. Ele pot face ca picioarele noastre sa nu arate chiar atat de bine, nu-i așa?

7. Cristale


Modelele hainelor realizate cu cristale sunt ceva din stralucirea anilor 2000 pline de farmec. Daca va plac hainele stralucitoare, alegeti tesaturi cu efect metalic sau spaghelite trendy.

6. Parul prins cu cleme


Diferitele cleme de par, sunt cu mult depasite si pot face ca aspectul dvs. sa fie mai ieftin. Daca va place sa purtati coarde, folositi legaturi subtiri de cleme in aceeasi culoare ca si parul. Acoperiti-le cu un fir de par.

5. Coordonarea pieselor vestimentare


Moda actuala dicteaza combinatia de stiluri si experimente la moda. Ar trebui sa uitam de stereotipuri, cum ar fi o rochie romantica, care necesita sandale delicate, un costum de afaceri merge numai cu pompe clasice, adidasii sunt buni numai pentru sala de gimnastica, spangles sunt doar pentru costumele de seara.

4. Parul perfect


Parul natural, o usoar lasat si valurile moi sunt ceea ce este trendul in zilele noastre. Si coafurile perfect ingrijite, cu mult spray de par pe ele nu mai sunt la moda.

3. Unghiile lungi


Unghiile lungi reprezinta un semn ca proprietarul lor nu are nicio idee despre tendintele moderne ale modei. Poate fi chiar mai rau dacă designul unghiilor include cristale, desene sau accesorii.

2. Dependenta de „imbunatatiri”


Sanii siliconati , buzele „rata”, genele extinse si machiajul excesiv nu mai sunt la moda si nu au fost, probabil, niciodata la moda. Este o frumusete naturala sau iluzii create cu pricepere, care sunt mereu la moda.

1. Jachete stil „Omida”


Jachetele  care arata ca o omida nu mai  sunt la moda – nu arata bine si nu sunt elegante. Cu toate acestea, o jacheta  umflata poate fi un articol foarte trendy de imbracaminte. Principalul lucru este silueta: ar trebui sa fie dreapta, coconata sau supradimensionata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.