Top 10 cele mai scumpe masini in 2017

10. Koenigsegg Regera – 1,9 milioane de dolari

Koenigsegg Regera
Christian von Koenigsegg poate fi cel mai vizionar constructor privat din lumea de azi. Creatiile sale sunt inovatoare profund personale si incontestabile. Multe dintre cele mai scumpe masini din lume, schimba  pretul  pentru a se potrivi cu complexitatea fiecarui client. Regera este construita in jurul unui V8 twin-turbo de 5 litri care pompeaza 1100 de cai putere. Regera foloseste un sistem numit Koenigsegg Direct Drive, in care un motor electric mic, cu parghie, este conectat la motor cu un cuplaj hidraulic si actioneaza ca un motor de lansare. Apoi, fiecare dintre rotile din spate are propriul sau motor electric, impingand in jur de 700 de cai putere.

9. Ferrari LaFerrari Aperta – 2,2 milioane de dolari

Ferrari LaFerrari Aperta
Ferrari LaFerrari a iesit la iveala cand a fost prezentat pentru prima data la Salonul Auto de la Geneva din 2013, in ciuda faptului ca a trebuit sa imparta podeaua cu un Lamborghini Veneno si un McLaren P1. Are o viteza maxima de 217 km / h, a zdrobit inregistrarea de la Maranello si trece de la 0 la 60 in mai putin de doua secunde.Aperta foloseste aceleasi trenuri revolutionare pentru a crea aproximativ 1.000 de cai putere: montat pe spate la mijlocul spatelui, de 6,3 litri, Ferrari F140 V12, cuplat cu sistemul sau de recuperare a energiei cinetice HY-KERS, fiind inzestrat cu masina din Formula 1.

8. McLaren P1 GTR – 2,59 milioane de dolari

McLaren P1 GTR
McLaren P1 GTR nu mai este pe piata si niciodata nu a inceput cu adevarat, deoarece McLaren a vandut-o din fabrica si doar 35 au fost facute. Construit de McLaren, functioneaza ca o sarbatoare a celei de-a 20-a aniversari a castigului McLaren la Le Mans si mentinut de departamentul de operatiuni speciale McLaren, GTR P1 a fost vandut doar in lire sterline. Motorul de 1.000 de cai putere P1 GTR este una dintre cele mai scumpe masini din lume, pentru ca este un McLaren, si unul foarte special.

7. Bugatti Chiron – 2,9 milioane de dolari

Bugatti Chiron
Ferdinand Piech a cerut ca Bugatti sa faca cea mai rapida masina din lume, creatorii de la Mulsanne au provocat Veyron, un exemplu insectile de coliziune a industriei aerospatiale cu ingineria auto care a calatorit cu un zumzet de 268 mph. Motorul sau W-16, cu o putere de 1.001 de cai putere, a costat pana la 1.5 milioane dolari, iar cele patru deseuri turbo au fost mai puternice decat cele mai moderne motoare.

6. Pagani Huayra BC – 2,8 milioane de dolari

Pagani Huayra BC
Pentru cei dintre voi care nu credeau ca ar putea fi mai extrem decat Pagani Huayra, va oferim Huayra BC, cel mai scump Pagani facut vreodata. BC reprezinta Benny Caiola, un investitor italian care poate detinea una dintre cele mai bune colectii de Ferraris din lume.

5. Ferrari Pininfarina Sergio – 3 milioane de dolari

Ferrari Pininfarina Sergio
Doar sase dintre aceste Ferrari au fost facute vreodata. Ferrari Pininfarina Sergio a fost creat in omagiul faimosului fiu al fondatorului Pininfarinei in anul in care a murit. Datorita unui cadru din fibra de carbon, Sergio este cu o greutate de 330 de kilometri mai usoara decat modelul deja format din 458. Aranjat intr-o configuratie cu doua scaune, este nevoie de conceptul in aer liber.

4. Aston Martin Valkyrie – 3 milioane de dolari

Aston Martin Valkyrie
Aceasta masina, cunoscuta pana astazi ca Aston Martin-Red Bull AM-RB 001, reprezinta punctul culminant al noului presedinte vizionar al lui Aston Martin, Andy Palmer, care la inaugurat pe Aston Martin intr-o noua era de solvabilitate si relevanta cu o serie de mașini ucigătoare. Valkrie este masina cea mai ucigasa a tuturor. Valkyrie nu este o masina pentru cumparatorii ocazionali ai supercarselor.Motorul va produce aproximativ 1.000 de cai putere.

3. Lamborghini Veneno Roadster – 3,3 milioane de dolari

Lamborghini Veneno Roadster
Veneno Roadster este cea mai scumpa productie Lamborghini . Este de fapt cu 500.000 de dolari mai scumpa decat versiunea Coupe a lui Veneno. Sunt multi bani pentru un acoperis putin mai mic deasupra capului. In partea din fata este montat un motor V-12 de 6.5 litri cu 740 de cai putere, cu transmisie manuala automata ISR cu sapte trepte, aceeasi cu cea din coupe Veneno. Este o transmisie dificila iar daca exista loc pentru o imbunatatire la aceasta masina  transmisia ar ocupa locul I.

2. Lykan HyperSport – 3,4 milioane de dolari

Lykan HyperSport
Construit de W Motors, Lykan HyperPport este in mod legitim prima super masina araba. Stim acest lucru deoarece W Motors are sediul în Liban, dar si pentru ca HyperSport este considerata a fi prima masina care are faruri cu bijuterii incorporate. Exista lame de titan LED care au un total de 420 diamante de 15 carate. Farurile sunt realizate cu 240 de diamante de 15 carate. Si asta o face  una din cele mai scumpe masini din lume.

1. McLaren P1 LM – 3,7 milioane de dolari

McLaren P1 LM
McLaren P1 LM este cea mai scumpa masina din lume in 2017. McLaren nu a construit aceasta masina. Ei au construit originalul P1, care a fost apoi achizitionat de Lanzante Motorsports, care a reconstruit minunatul P1, transformata aproape perfect intr-o opera de arta definitiva, care va fi  amintita ca o realizare a intregii omeniri. Si motorul care este inconjurat de aur este un motor V8 de 3,8 litri cu doua turbo.

Categorii:   Diverse

Comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.