10 cele mai scumpe mașini din lume

0
1094

Cu tehnologiile moderne de design de astăzi, cele mai extravagante mașini sunt mai mult decât un mod de transport. Acestea sunt capodopere mari de artă care prezintă imaginația umană și dragostea pentru orice fantezie! Iată câteva din cele mai luxoase mașini de vis pe care 99% din populația lumii le salivează. Care este alegerea ta de top?

10. Zenvo ST1 (1,2 milioane USD)

Most Expensive Cars

Pe locul 10 este piesa de artă super-frumoasă numită ST1. Această mașină minunată creează o cantitate explozivă de putere prin combinarea unui V8 de 6,8 litri cu un compresor și un turbocompresor. Fabricat în Zeelandă, Danemarca Zenvo ST1 are o putere de 1.104 cai putere și un cuplu de 1.054 de kilograme, toate direcționate spre roțile din spate ale mașinii extravagante.

9. Ferrari LaFerrari (1,4 milioane de dolari)

Most Expensive Cars

Există doar câteva mașini care sunt flamboyant pe drum. Iar când vine vorba de viteza de accelerare, nu sunt decât puțini. Ferrari Laferrari are o greutate uscata mai mica de 2.800 de lire sterline. Poate accelera de la 0 la 60 km / h în mai puțin de 3,0 secunde, ca viteza dragonului legendar. În plus, va ajunge la 124 km / h în doar 7 secunde și va atinge 217 km / h.

8. Pagani Huayra (1,4 milioane dolari)

Most Expensive Cars

Huayra, numită după "Dumnezeul Vânturilor" din Incasul din Peru, este la fel de proeminentă pentru numele său bizar ca și pentru performanța sa uluitoare. Huayra (pronunțată de ce-rah) se laudă cu un motor V12 de 6.0 litri cu turbocompresoare de la AMG. Această caracteristică ar putea genera 620 CP și un cuplu masiv de aproximativ 740 lb-ft.

7. Aston Martin One-77 (1,4 milioane de dolari)

Most Expensive Cars

Una dintre cele mai bune mașini de lux care are o performanță impresionantă, One-77 are sub capota ventilatoare un V12 cu aspirație naturală, care ar putea să-l înlocuiască pe 7,3 litri. Acesta produce 750 CP și 553 lb-ft, care este masiv. Această caracteristică minunată face ca mașina frumoasă, cea mai rapidă Aston Martin produs vreodată. Acest chaser spion poate ajunge la 220 de mile pe oră în condițiile corecte. De la o oprire, va face un incredibil de la 0 la 60 km / h în 3.5 secunde.

6. Koenigsegg One: 1 (2,0 milioane USD)

Most Expensive Cars

Cum doriți să aveți o mașină de 2 milioane de dolari? Ar putea să vă dau multe dacă sunteți destul de practic, nu credeți așa? Un conac pe un deal cu vedere la ocean, aproximativ 80 Mazda MX-5, sau pur și simplu "mega-masina" Koenigsegg One din Suedia. Un gânditor pragmatic și înțelept ar putea să se gândească, probabil, la o modalitate mai bună de a vă aloca economiile de viață, dar care are grijă dacă cineva este într-adevăr un mega-milionar și dorește să dețină o "mașină mega". După aceea, știind ce este capabil de această mașină extravagantă, proprietarul ar putea striga: "Cu siguranță merită!"

5. Ferrari F60 America ($ 2.5M)

Most Expensive Cars

Mașina superbă de 2,5 milioane de dolari se potrivește mecanic cu F12, dar nu este chiar un Fiat Panda. Dispune de un V12 de 6,2 litri care bate o cantitate enormă de 740 CP, suficientă pentru a împinge mașina la o viteză incredibilă de 60 km / h în doar 3,1 secunde. Această specie flamandă, rară, reflectă trecutul adaptat Ferrari, știind că compania a construit mai multe mașini sport personalizate specifice unei anumite piețe cu câteva decenii în urmă, mai exact în mijlocul secolului trecut.

4. Mansory Vivere Bugatti Veyron ($ 3.4M)

Bugatti Veyron este una dintre cele mai rapide mașini din lume de astăzi și una dintre cele mai scumpe. În mod implicit, trebuie să fie în lista de sus. Designul, cu culoarea alb-negru, este atât de elegant încât doriți să îl păstrați într-un muzeu de artă.

3. Motoarele W Lyork Hypersport (3,4 milioane USD)

Most Expensive Cars

Lykan Hypersport a debutat în filmul Furious 7. Dacă ați fi fost un fan al francizei, ați fi putut fi uimit că acest supercar din Liban a coborât prin trei zgârie-nori din Dubai. Un spectacol cu adevărat magnific al puterii într-un film de succes, potrivit pentru un automobil sportiv care are un statut de regalitate!

2. Lamborghini Veneno (4,5 milioane USD)

Most Expensive Cars
Acest supercar, fără îndoială, este unul dintre cele mai fabuloase dintre toate mașinile. Era perfect conceput ca să nu pară reală deloc. Prin simplul aspect al acesteia, ați putea crede că nu va cuceri numai drumul, ci și spațiul. Se pare că este întotdeauna gata să zboare. Nu este o mare surpriza pentru o masina superba care are un pret astronomic de 4,5 milioane de dolari!

1. Koenigsegg CCXR Trevita (4,8 milioane USD)

Most Expensive Cars

Koenigsegg CCXR Trevita se mândrește cu un motor V8 de 4,8 litri, cu dublă încărcătură care ar putea genera o forță colosală de 1.004 CP și 797 lb-ft! Această caracteristică se traduce într-un supercar cu ușurință în depășirea autostrăzii. Cu doar trei, care au fost făcute vreodată în acest moment, Koenigsegg CCXR Trevita este aproape de bordură, în ceea ce privește performanța și prețul. Supercarul costă 4,8 milioane de dolari!

Îți plac mașinile? Check out aceste 10 cele mai rapide masini din lume. Descoperiți cele 10 moduri instant de a vă îmbunătăți aspectul mașinii! Ce zici de a vizita cele 10 cele mai bune orașe pentru pasionații de mașini? Sună grozav, nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.