10 minciuni comune ale femeilor în relații

0
549

Există momente în care minciuna este necesară mai ales dacă înseamnă protejarea sentimentelor altcuiva sau salvarea lor. Nu contează dacă este o minciună albă sau o înșelăciune totală, fiind neadevărul între cupluri este cu siguranță un factor dăunător care le va afecta relația. Ambele au capacitatea de a se întinde spre cealaltă jumătate, oricare ar fi motivul, este posibil să nu fie același lucru.

Iată cele 10 minciuni comune ale femeilor în relații:

1. Numărul de persoane cu care a fost în pat

Este mai probabil ca amândoi să aveți mai mulți parteneri sexuali. În ciuda faptului că acest lucru este adevărat, vă simțiți incomod de mărcile acelor numere. Acesta este motivul pentru care poate minți în legătură cu istoria sexuală dacă este pus la îndoială. În mod firesc, acceptarea trecutului celuilalt este necesară și, dacă cineva vă va judeca pe baza numerelor, atunci este timpul să mergeți pe căi separate.

2. Viața Social Media


Este feed-ul dvs. social media constând, de obicei, din cupluri fericite, nunti de neuitat și de vacanta pe care sunteți de dorit? Dacă da, nu ești singurul. În această lume în care fiecare eveniment este actualizat și plin de cibermiții cibernetice, nu este surprinzător dacă realizările dvs. la scară mică sunt în comparație. În plus, o imagine a acelui copil râs acoperit cu spaghete nu are nimic de-a face cu avansarea carierei tale.

3. "Sunt bine", dar ea a însemnat-o invers


"Nu este nimic rău, sunt bine". Acesta este, potrivit unui sondaj din Daily Mail Australia, potrivit căruia cercetătorii s-au dovedit a fi în topul listei. Oricine a auzit aceste cuvinte, de obicei, nu se gândește prea mult la faptul că este o infracțiune penală, totuși, ea este încă o minciună. Spre deosebire de o relație platonică cu colegii dvs., o minciună albă este inacceptabilă în relațiile romantice. Când îi spune celorlalți jumătate că este bine și totuși mintea ei este deranjată de ceva, ea se va simți desprinsă sau iritată.

4. Cheltuielile ei scumpe


Indiferent cine câștigă mai mult, banii sunt întotdeauna o parte a unei probleme. Este posibil ca femeile să fie tentate să ascundă adevărul cu privire la cât costă reală hainele ei noi, colecția lor scumpă de parfumuri sau cumpără cele mai scumpe bomboane de ciocolată din lume. Când tema este despre bani, întotdeauna să fie adevărat.

5. Spuneți celorlalte semnificative: "Tu ești cel mai bun pe care l-am avut vreodată".


Plăcându-se unul pe celălalt pe pat este normal pentru amândoi. Și trăirea cu partenerul tău intenționat este minunat. Dar, de fapt, nu înseamnă neapărat că voi veți fi cei mai buni unul pentru celălalt. O femeie a informat-o pe CafeMom că este neadevărată cu soțul ei când a spus că a experimentat cel mai mare sex cu el vreodată. Dar sincer, va face lucrurile cu adevărat mai bine dacă spuneți întregul adevăr într-o situație de genul asta? În astfel de cazuri, este bine să spui o minciună albă.

6. Fanteziza pe altcineva


Același punct de mai sus, ce altceva este acolo pentru a câștiga în a spune fanteziile (care nu implică unul pe altul), în mijlocul momentului senzual? Potrivit Sanatatii Femeilor, exista posibilitatea ca doamnele sa fantezeze o alta persoana in timpul actului.

Deci, înainte de a vă supărați emoțional, totuși, amintiți-vă întotdeauna că nici tu, nici partenerul tău nu îți poți controla propriile gânduri.

7. Ajungerea la punctul culminant


Există cazuri în care femeile și-au falsificat orgasmul o dată sau de câteva ori. Oricare ar fi motivul, este o minciună. Fie că dorea să treacă cu ea, sau poate că știa că nu se întâmplă de data asta. În orice caz, este posibil. În sănătatea bărbaților, în opinia lor, 48% dintre femei și-au falsificat orgasmul.

8. N-am păcălit niciodată în cercul prietenilor ei

Toată lumea are un set bun de prieteni, atât femei cât și bărbați care au fost cu ei de mult timp. De aceea este posibil ca o femeie să fi dat o prietenă cu ea. Chiar înainte ca gelozia să intre, va minți despre asta. O prietenie importantă pentru ea, însă, Catalogul de gândire spune că există un incident bun că va păstra acele mici secrete întunecate numai în trecut.

9. Nu este în legătură cu fosta ei iubită


Oricine a petrecut atât de mult timp unei alte persoane are sentimente față de ei, chiar dacă nu există deloc. Potrivit autorului Deep Dark Secrets, Little White Lies, Susan Shapiro Barash a menționat în Men's Fitness că ar putea minți să-și protejeze sentimentele partenerului, să se arate ca o fată bună sau să demonstreze că nu căuta cu adevărat fără sfârșit pentru partenerul drept.

10. Controlul nașterii


2.000 de femei au fost întrebați despre un sondaj despre minciunile pe care le au auzit sau le-au spus, aterizarea pe partea de sus este "Sunt pe controlul nașterilor", care este cel mai profund fib. Indiferent de altceva, a fi adevărat despre relația sexuală este foarte importantă. Șansele de sarcină nedorită nu sunt deloc răcoroase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.