Rezoluțiile de top 10 ale Anului Nou

0
468

Pe măsură ce ceasul se transformă într-un An Nou de Anul Nou, fiecare dintre noi tind să reflecte asupra anului în care a fost și așteaptă cu nerăbdare anul. Noi toți facem auto-introspecție asupra lucrurilor sau a schimbărilor pe care le dorim să le întâmpinăm în timp ce ne îmbarcăm cu o altă călătorie. Verificați dacă rezoluțiile primului an de Anul Nou includ unele dintre dvs.

1. Mai mult timp de calitate cu familia și prietenii

New Year's Resolutions
Fără îndoială, familia și prietenii sunt două dintre comorile neprețuite ale vieții. Cei mai mulți dintre noi ar fi de acord că cheltuirea timpului de calitate cu cei pe care îi prețuim cel mai mult ar trebui să fie întotdeauna prioritatea noastră principală. Încercați întotdeauna să vă apropiați de cei dragi, indiferent de cât de ocupați sunteți. Invită-i la o seară cu cafea, tratați-le probabil pentru o cină, ar fi mai mult decât suficient.

2. Fit în fitness

New Year's Resolutions
Din ce în ce mai mulți oameni devin conștienți de sănătate, de aceea se va găsi întotdeauna exerciții pe lista de vârf a rezoluțiilor de Anul Nou ale tuturor. În plus, nu este o surpriză deoarece studiile au demonstrat că exercitarea aduce beneficii mari organismului. Aceasta ar putea prelungi viata, prevenirea unor boli comune, reducerea greutatii si altele asemenea. Adăugați la acest lucru, interesul de a fi în formă este mult mai mult ca un excursie, mai ales acum, cu diferite platforme de social media, în cazul în care toată lumea vrea să arate bine și să fie "plăcut".

3. Îmbunătățiți jocul

New Year's Resolutions
Sunt sigur că vă puteți referi la acest lucru, în special a celor a căror vârstă susține că metabolismul tinde să încetinească, prin urmare, greutatea în plus! Pierderea în greutate este una din topul celor mai mulți oameni pentru rezoluția de Anul Nou, motiv pentru care pierderea în greutate a devenit o industrie de miliarde de dolari. Indiferent ce program de dieta vi se potriveste, stati in totul cu perseverenta si disciplina, veti obtine scopul.

4. Renunță la fumat

New Year's Resolutions
Se spune că acesta este unul dintre cele mai grele obiceiuri de rupere. Cu toate acestea, puteți renunța întotdeauna la fumat dacă doriți cu adevărat. Dacă ați eșuat pentru prima oară, încercați din nou până când nu vă veți mai bucura. Mai mult, accizele pe care majoritatea guvernelor din întreaga lume le pun pe produsele din tutun, pentru a descuraja fumatul din cauza implicațiilor în materie de sănătate, ar putea fi de ajutor pentru dvs. Există, de asemenea, centre de ajutor în alte țări, cum ar fi SUA, unde puteți solicita asistență, atunci când este necesar.

5. Bucurați-vă de viață mai mult

New Year's Resolutions
Aproape toată lumea trăiește o viață stresantă, copleșită de lumea techno rapidă în care ne aflăm astăzi. Acesta este probabil motivul pentru care mulți se jură să se bucure de viață mai mult dacă și când pot, ca parte a listei lor de Anul Nou. Călătorie. Mergeți și explorați în locuri pe care nu le-ați mai văzut până acum. Încercați o nouă abilitate pe care o iubiți cu adevărat, dar a fost pusă în așteptare în anul precedent. Faci caritate. Cine știe, îți vei găsi scopul făcând asta. Indiferent ce este, luați-o ușor și bucurați-vă de viață.

6. Renunță la băutură

New Year's Resolutions
Acest lucru ar putea fi cu ușurință rezoluția numărul unu a celor ale căror iubiți-sunt alcoolici. Mulți dintre băutorii grei s-ar promova să nu mai beau vinul de Revelion. Esti unul dintre ei? Ca și fumatul, ar putea fi un obicei greu de rupt, dar cu voință și hotărâre, credeți că puteți. În SUA, există anonimatul alcoolicilor care oferă asistență celor care doresc să elimine băutul în viața lor. Puteți, de asemenea, să vă bazați pe câteva grupuri de asistență, inclusiv pe familia dvs. și pe biserica locală, pentru a vă călăuzi.

7. Fii fără datorii

New Year's Resolutions

Pentru cei care doresc să obțină independență financiară, ieșirea din datorii ar trebui să fie în lista lor de priorități. Din ce în ce mai mulți oameni sunt prinși de datorii. Știrile despre depresie și sinucidere nu sunt neobișnuite pentru cei care au căzut în capcana datoriilor. Învață să-ți administrezi bine finanțele, trăind în mijloacele tale și știind conștient că vrei de la nevoile tale. Dacă faceți acest lucru, știți că va plăti cu siguranță mari dividende în cele din urmă.

8. Învățați un nou set de abilități

New Year's Resolutions
Îți promiți că vei învăța ceva nou în anul următor? Da, trebuie. Nu trebuie să încetăm să învățăm, mai ales în zilele noastre, când este foarte ușor să înveți o nouă calificare în confortul casei tale cu ajutorul Internetului. Cursurile online sunt întotdeauna disponibile în funcție de cerințele dvs. În plus, puteți învăța diverse abilități DIY (do-it-yourself) prin Tutorialele YouTube. Sau puteți să citiți mai multe cărți, să faceți provocarea de a găsi un alt loc de muncă într-un alt loc pentru a vă scufunda într-o altă cultură și pentru a învăța ceva nou. Fii o persoană învățată.

9. Ajută-i pe alții

New Year's Resolutions
Ajutând pe alții este un jurământ de nobilitate și nobilitate, în special pentru cei care au inima să servească. Vă recomandăm ca aceasta să fie în lista tuturor. Toți avem nevoie de unii pe alții și putem să ne extindem ajutorul în cel mai simplu mod posibil. Putem voluntari pentru un program de hrănire în zonele deprimate ale comunității noastre, oferind nevoile vârstnicilor la o casă pentru cei în vârstă, să inițiem să strângem fonduri pentru orfani și altele asemenea. Totul merită. Întotdeauna să fiți amabili.

10. Organizați-vă

New Year's Resolutions
Această rezoluție este simplă și realizabilă. S-ar putea să-l găsiți amuzant, ca mine, pentru că acest lucru a fost întotdeauna pe lista mea, de asemenea. Dacă există un model excelent pentru organizare, este extrem de popular japonez 5S- Sort, Set în ordine, Shine, Standardize și Sustain. Acest model vă permite să găsiți ceea ce aveți nevoie în cel mai scurt timp, să curățați cu ușurință chiar inventarul inaccesibil și eficient al lucrurilor dvs. Încercați și veți ști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.