Cel mai bun designer de moda din lume

0
2869

Cele mai frumoase și mai frumoase rochii folosite de cele mai cunoscute modele și celebrități au fost realizate de cei mai renumiți designeri de modă din întreaga lume. Cu abilitățile și talentele lor unice, ei au capturat inimile multora în industria modei și pe piața locală. Creațiile lor au devenit o sursă de inspirație pentru alte persoane care aspiră să fie un designer de modă într-o zi.

Fiecare design pe care l-au făcut sunt vândute pe piața mondială de sute și mii. Aceste personalități populare au arătat lumii cât de calificați și prosperi sunt astăzi. Liderii de moda, printre care Prada, Armani, D & G si Gucci, au reusit sa se construiasca in lumea mare a moda. De asemenea, au captivat inima multor femei și bărbați din întreaga lume, în special a celor care au visat să poarte creatiile lor frumoase.

În ciuda numelor lor celebre în întreaga lume, nu toată lumea știa adevăratele lor povestiri în spatele succeselor lor, pentru că unii dintre ei trebuiau să înceapă de la zero și de la începuturi umile pentru a atinge ceea ce sunt astăzi.

Mai jos este lista celor mai bune 10 designeri de moda din lume:

1. Ralph Lauren

Best Fashion Designers

Înainte de a deveni un designer celebru, a trebuit să lucreze mai întâi în domeniul comerțului cu amănuntul și, mai devreme, a început să-și stabilească îmbrăcămintea, parfumul, accesoriile și chiar liniile de mobilă. În anul 1967, el și-a constituit firma de îmbrăcăminte Ralph Lauren Corporation, cu sediul în New York City. Toată stilul lui Lauren este extraordinar și cunoscut ca o capodoperă în setul de modă. Potrivit Forbes, valoarea netă a lui Lauren este de 7 miliarde de dolari.

2. Giorgio Armani

Best Fashion Designers

Giorgio Armani, care a fost recunoscută ca primul designer de modă de covor roșu, și este foarte popular pentru invențiile sale de bărbați, care a captivat dorința fiecărui om în întreaga lume. După lansarea propriei afaceri în 1975, Armani a creat multe costume maiestuoase pentru atleții de fotbal și pentru olimpii italieni și chiar și la îmbrăcat pe Bruce Wayne în The Dark Night în 2008. În mod uimitor, Armani schițează multe dintre rochiile Lady Gaga pentru multe evenimente de mare importanță, și Premii Grammy. Potrivit Forbes, valoarea netă a companiei Armani este de 8,6 miliarde de dolari.

3. Jimmy Choo

Best Fashion Designers

Un stilist de moda din Malaezia, care a devenit faimos pentru stilul de pantofi al femeii sculptate manual. Fiind un meșteșugar talentat și unic, Choo a reușit să facă cele mai elegante pantofi din întreaga lume, iar designul său a fost văzut pentru prima dată în Vogue. În 1996 a fost înființată firma Jimmy Choo Ltd., care în prezent comercializează accesorii, genți de mână și parfumuri. Choo susține, de asemenea, că este încălțămintea prințesei Diana. Cel mai bogat își calculează valoarea netă de aproximativ 50 de milioane de dolari.

4. Jean-Paul Gaultier

Best Fashion Designers

Considerată a fi cea mai influentă designer franceză din lumea modei, Jean Paul Gaultier a stăpânit munca de îmbrăcăminte personalizată, care se potrivește modelelor personalizate de înaltă calitate, precum și costumul de îmbrăcăminte pre-à-porter (sau gata de îmbrăcăminte). A reușit să dobândească faima în lumea modei și să-și prezinte stilul extraordinar. După ce și-a prezentat activitatea de design în anul 1982, lucrările sale au câștigat multă recunoaștere. Valoarea sa netă este de aproximativ 100 de milioane de dolari, potrivit lui The Richest.

5. Marc Jacobs

Best Fashion Designers

Un alt designer de modă victorios care a cucerit lumea modei este Marc Jacobs. Înainte ca Jacobs și-a început proiectul de colecție în 1986 și a prezentat în mod oficial eticheta Marc Jacobs, el a lucrat mai devreme ca băiat la Charivari, un magazin de îmbrăcăminte din New York. Ca regizor talentat, el a fost, de asemenea, strâns legat de Louis Vuitton și a înființat o bibliotecă și acesta a fost un mare succes. De acum, Jacob administrează și deține peste 200 de magazine de vânzare cu amănuntul din întreaga lume. Marc Jacobs se așteaptă ca valoarea netă să fie de 100 de milioane de dolari, declarată de The Richest.

6. Roberto Cavalli

Best Fashion Designers

Popular pentru stilul său plin de farmec, piele și denim, Roberto Cavalli este unul dintre diferiții stilisti de moda din întreaga lume. După ce Cavalli și-a lansat marca comercială în anii 1960, a început să lucreze la creația bărbaților și la articolele de îmbrăcăminte pentru ochelari și a prezentat linia Just Cavalli, care a plictisit publicul adolescent cu seturi de lenjerie, parfumuri, bijuterii și accesorii. Valoarea lui a crescut până la 500 milioane de dolari, a spus The Richest.

7. Calvin Klein

Best Fashion Designers

Calvin Klein dorește să-și lase moștenirea prin modelele sale de semnături din lumea modei. Klein și-a lansat propria companie în 1968, după ce a studiat moda și a fost instruit pentru fabricarea hainei. Compania sa a proiectat haine și mai ales haine și costume. De data aceasta sediul central al companiei Calvin Klein Inc. se află în centrul orașului Manhattan concentrat și specializat în fabricarea de parfumuri, bijuterii și articole sportive. Cea mai mare valoare estimată a lui Klein este de până la 700 milioane USD.

8. Valentino Garavani

Best Fashion Designers

Pur și simplu cunoscut sub numele de Valentino, acest designer de 83 de ani a fost în industria modei de nenumărate ani și a câștigat o mulțime de experiență în domeniul său. Sa dus la casele de modă de lux, cum ar fi Guy Laroche și Deese, pentru a lucra înainte și după aceea a înființat Spa-ul Valentino în Italia în anul 1960. A creat haine pentru fosta primă americană, Jacqueline Kenedy. Acum, desenele lui Valentino au potențialul de a face fiecare doamnă să arate uimitoare și fermecătoare cu textura populară "Valentino Red." Valoarea netă a lui Garavani este în jur de 1,5 miliarde de dolari, potrivit The Richest.

9. Miuccia Prada

Best Fashion Designers

Chiar dacă bunicul ei nu dorește ca membrii familiei lor să fie atașați de afacere, Miuccia Prada sa alăturat companiei p
e care bunicul ei a lansat-o în 1970. În acea perioadă, nimeni nu se aștepta ca un mic magazin de mărfuri din piele să devină unul dintre cele mai cunoscute și cele mai respectate afaceri de moda de lux din întreaga lume. Acum, Prada tranzacționează acțiuni uriașe de modă care susțin un design techno-minimalist, inclusiv genți de mână, bagaje și pantofi. Prada a atins valoarea netă de 2,7 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

10. Dolce & Gabbana

Best Fashion Designers

Domenico Dolce și Stefano Gabbana sunt cei mai cunoscuți stiliști de modă italieni care colaborează pentru a gestiona producția casei de modă Dolce și Gabbana în 1985. Ei încep prin proiectarea lenjeriei, costumului de înot și a parfumurilor și recent implicați în încălțăminte, genți de mână și cosmetice. Ei au o valoare netă totală de 5,3 miliarde de dolari, spune Born Rich.

Toată lumea este unică. Alegem hainele și încercăm să le potrivim în personalitățile și pasiunile noastre. Acești stilisti de modă care au produs atât de mult în afacerea de modă, acompaniați nevoile fiecărei persoane, prin crearea pieselor de îmbrăcăminte excelente și cele mai remarcabile. Creativitatea și concentrarea pentru detalii sunt talentele care au făcut ca acești oameni artistici să devină figuri extrem de apreciate la nivel global.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.