Cele mai frecvente motive pentru care o persoană abuzează de droguri

0
574

Dacă o persoană se simte tulburat, în mod normal nu poate gândi. Dacă o persoană încearcă să-și rezolve problema în viață și nu găsește altă cale să o rezolve, există șansa ca el să caute drogul ca ultima lui opțiune. Acesta este principalul motiv pentru care unii oameni aleg să folosească droguri.

După cum vedem astăzi, unii tineri se complac în alcool și droguri și o fac ca parte a vieții lor. Tinerii iubesc să facă petreceri cu prietenii lor. Pe de altă parte, o mulțime de indivizi folosesc droguri pentru a-și auto-medicina. Dintr-o durere pe termen lung care merge la boli de sănătate mintală, o mulțime de oameni folosesc medicamente pentru a reduce durerea sau a scuti simptomele. Dar prea mult din aceasta este considerată o dependență care nu este un lucru bun.

Acum, vă vom da lista 10 cele mai frecvente motive pentru care o persoană abuzează de droguri.

1. Recreere

Most Common Reasons Why a Person Abuses Drugs - Recreation

În zilele noastre, oamenii folosesc alcool sau droguri împreună cu prietenii lor sau se "relaxează" de la o zi obositoare. Se vede mai ales că drogurile pot fi o modalitate de a-și răbda și debloca mintea. Consumatorii de droguri de agrement pot fi expuși riscului de a deveni dependenți dacă îl folosesc frecvent sau în doze mari.

2. Experimentarea

Most Common Reasons Why a Person Abuses Drugs - Experimenting

Știm cu toții că "curiozitatea" îi motivează pe om să experimenteze ceva de genul marijuana și alcoolul. Potrivit NIDA sau Institutul National pentru Abuzul de droguri, acestea vor avea probabil de tulburare de utilizare a substantei.

3. Medicină de sine stătătoare

Most Common Reasons Why a Person Abuses Drugs - Self Medicating

Oamenii care se luptă cu mai multe boli ar putea avea o idee de a folosi droguri sau alcool pentru a ușura durerea pe care o au. Bolile de sănătate mintală și durerea pe termen lung le pot determina să caute o soluție fără prescripție medicală. Drogurile, alcoolul și alte substanțe pot reduce simptomele și pot fi, de asemenea, un răspuns rapid. Cu toate acestea, oamenii trebuie să caute idei pe termen lung cu o supraveghere medicală adecvată pentru a lupta împotriva acestor probleme.

4. Medicamente cu prescripție

Most Common Reasons Why a Person Abuses Drugs - Prescription Drugs

Toți credem că orice medicamente care ne-au fost date de medic sunt întotdeauna în siguranță. Dar, din păcate, nu este adevărat. Medicii prescriu medicamentele pentru ameliorarea simptomelor bolii sau pentru a preveni apariția celor mai grave. Trebuie respectată doza, cantitatea și timpul potrivit. Cu toate acestea, o mulțime de indivizi nu sunt conștienți sau nu au înțeles pe deplin riscurile de a le lua într-un mod greșit. Durerea pe termen lung este în cea mai mare parte controlată de un tratament cu opioide, iar acest lucru este extrem de dependență. Dacă o anumită persoană depinde de volumul utilizat și de alți factori, el poate căuta un detox pentru a preveni utilizarea opioidelor. De asemenea, pentru cei care suferă de depresie și anxietate, ar putea fi prescris de medicamente dependente pentru a reduce simptomele lor. Serviciile de management al durerii sau tratamentul non-dependență ar putea fi o opțiune bună.

5. Istorie – Familie

Most Common Reasons Why a Person Abuses Drugs - History in family

Istoria familială ar putea fi un factor predispozitiv pentru o persoană care să fie dependentă de droguri. Se poate dezvolta în predispoziție genetică. Se estimează a fi de 30% – 70% în factorul de risc al persoanei pentru a obține dependența de droguri este asociat cu genele și alte circumstanțe sociale.

6. Singurătatea

Most Common Reasons Why a Person Abuses Drugs - Loneliness

Dependența de droguri sau alcool ar putea începe atunci când un anumit individ se simte singur sau singur. Ei tind să folosească droguri pentru ca ei să se simtă fericiți și să elibereze sentimentul de singurătate pe care îl păstrează. Persoanele care folosesc droguri sunt persoanele care nu au o interacțiune pozitivă în fiecare zi fără sprijin social și se îndreaptă spre medicamente pentru a le face fericite.

7. Pentru a vă face să vă simțiți mai bine

Most Common Reasons Why a Person Abuses Drugs - To make you feel better

Am gasit un citat intr-o carte faimoasa de carte anonima despre alcoolic, care spune ca femeile si barbatii beau zilnic pentru ca doresc sau ca impactul alcoolului. Evident, bine, o mulțime de oameni îi plac atât de mult și nu se pot opri să o ia. Este dificil să gândiți sau să vedeți rezultatele dăunătoare în ceva care vă dă un sentiment de fericire.

8. Presiunea la egal la egal

Most Common Reasons Why a Person Abuses Drugs - Peer Pressure

În mod obișnuit, presiunea colegilor se întâmplă adulților sau adolescenților tineri. Influența membrilor grupului și nevoia de a se încadra în grup, chiar dacă aceștia trebuie să facă sau să participe la anumite activități dăunătoare – una dintre acestea utilizează droguri. A fi cu grupul care folosește droguri poate împinge un individ să se alăture tribului și să facă actele inacceptabile doar pentru a arăta loialitatea.

9. Sănătatea mintală

Most Common Reasons Why a Person Abuses Drugs - Mental Health Disease

Anxietatea, tulburarea de stres post-traumatic și depresia sunt tulburările comune de sănătate mintală care au o șansă mai mare de a dobândi o dependență. Folosirea de droguri pentru a trata aceste sentimente dure ar putea ajuta pentru a le face mai ușor pentru ei, chiar dacă acest lucru poate duce la unele efecte negative asupra corpului lor. Tratamentul non-narcotic este disponibil în mod regulat pentru unele boli de sănătate mintală. Este mai bine să solicitați de la un medic pentru tratamente alternative decât să vă răsfățați cu aceste medicamente dependente.

10. Alcoolul nu este suficient

Most Common Reasons Why a Person Abuses Drugs - Alcohol is not enough

Pentru unii oameni, alcoolul nu are mai mult efect. Consumul cu prietenii într-un bar sau o bere mică după o zi obositoare pare a fi cazul obișnuit și își pierde impactul asupra corpului pe termen lung. Alți oameni ajung să "urmărească emoția" pe care au simțit-o înainte când beau alcoolul pentru prima dată. Acest lucru îi va încuraja să bea mai mult, având dificultăți în a-și lăsa cel mai bun prieten alcoolic.

Există o mulțime de motive pentru care o anumită persoană utilizează medicamente. Știind pericolul de a folosi alcoolul și unele medicamente este o luptă de 50-50 de ani. Trebuie să înțelegem aceste aspecte, astfel încât să putem lua decizii mai bune pentru viitorul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.