Ce dezvaluie pozitia de dormit despre personalitatea ta

0
1777
Pozitie de somn

Am descoperit un test simplu care ne poate dezvalui multe despre cine esti. Este foarte simplu.

Examineaza imaginea si alege pozitia in care dormi cel mai des.

1. – Daca nu poti sa adormi fara sa iti indoi genunchii in timp ce stai pe o parte, atunci este o persoana calda si de incredere. Nu esti usor de jignit, si nu ti-e frica de viitor. Zambesti chiar si in cea mai urata dimineata de iarna, si te poti adapta fara probleme noilor modificari din viata ta.

2. – Daca, in principal, dormi in pozitia fetusului, atunci simti adeseori nevoia de a fi protejat, inteles si simpatizat. Indoindu-va corpul, incercati sa mai taiati din problemele cu care va confruntati. O buna cale de a va evidentia talentul si potentialul este de a picta, dansa sau chiar scrie.

3. – Daca dormiti pe burta cu mainile si picioarele inafara, atunci sunteti un lider. Sunteti impulsiv si luati initiativa, faceti ordine in viata personala si profesionala. Cel mai probabil preferati sa planificati totul dinainte si nu va plac surprizele. Abilitatea de a persevera si simtul responsabilitatii va ajuta sa atingeti succesul.

4. – Daca dormiti pe spate, atunci, cel mai probabil, sunteti o persoana care iubeste viata, care este obisnuit sa fie in centrul atentiei si iubeste compania buna. Lucrezi cu incapatanare si esti persistent, dar intr-un mod rational, preferand sa spuneti intotdeauna adevarul. Persoanele care dorm in aceasta pozitie au adesea personalitati foarte puternice.

5. – Daca dormiti „ca un soldat”, culcat pe spate, cu bratele pe langa corp, atunci, esti, probabil, o persoana bine adaptata, care stie care ii sunt obiectivele in viata si reuseste foarte usor sa le atinga. Poti fi strict, pedant si exigent, dar cereti cat mai mult de la dumneavoastra.

6. – Daca dormiti ca un batlan, cu un picior ridicat, atunci aveti o personalitate imprevizibila, care adesea este atras de tot felul de aventuri, in timp ce starea de spirit se poate schimba atat de repede incat acest lucru poate fi confuz pentru cei din jurul tau. Este foarte greu sa iei o decizie si sa faci o alegere. Per ansamblu, in viata si munca, aveti o preferinta pentru stabilitate, pace si liniste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.