Cele mai frecvente 10 motive pentru care cuplurile se ceartă

0
143

[ad_1]

Tu și partenerul tău vă certați tot timpul? Este atât de comun ca cuplurile să aibă unele dezacorduri la un moment dat în viața lor.
Dezacordul poate să nu ajungă în stadiul de argumentare; cu toate acestea, rămâne încă un dezacord.

Iată cele mai comune 10 motive pentru care cuplurile se ceartă

1. Sexul

Cele mai frecvente motive pentru care cuplurile se ceartă - sex

Cel mai neexprimat motiv din spatele argumentelor este sexul. Când discută subiectul, fiecare partener va fi conștient de sine atunci când are un act sexual. Problema poate fi fie unul dintre ei vrea mai puțin, fie unul vrea mai mult.

2. Criticarea modului în care alți gătesc

Cele mai frecvente motive pentru care cuplurile se ceartă - criticând felul în care alți gătesc

Lasă-ți partenerul să gătească fără a-l critica. Chiar și felul bucătarului de a găti este greșit, să fie.

3. Curatenie

Cele mai frecvente motive pentru care cuplurile se ceartă - curățenia

Nu s-a întâmplat niciodată ca doi indivizi să aibă aceleași perspective atunci când vine vorba de curățenie sau curățenie. Unul poate fi perfecționist cu curățenia, în timp ce celălalt nu are nicio grijă. Acceptarea diferențelor față de această problemă sau dorința celuilalt de a se schimba va rezolva problema.

4. Sindromul falsei memorie

Cele mai frecvente motive pentru care cuplurile se ceartă - Sindromul memoriei false

Majoritatea argumentelor nu se referă la fapte despre ceea ce s-a întâmplat, ci despre modul în care anumite situații sunt amintite. Toată lumea își amintește întotdeauna trecutul pentru a se plasa în lumina reflectoarelor. Așa că atunci când amândoi încercați să vă remediați greșelile când vă certați, devine dificil pentru că fiecare dintre voi devine imaginativ pentru a crea o amintire sau pentru a completa memoria. Prin urmare, ambele părți ar putea să nu fie de acord asupra faptelor, ceea ce duce la conflict.

5. Cine decide ce este mai bine pentru copii

Cele mai frecvente motive pentru care cuplurile se ceartă - Cine decide ce este mai bine pentru copii

Cine este cel care decide pentru cei mai buni dintre copiii tăi?
Dacă aveți o familie, există numeroase cearte pe drumul dumneavoastră în timp ce vă creșteți copiii. Înainte, era mama. Depinde de epoca pe care o vei alege. Dar zilele astea, toată lumea presupune. Se poate avea o negociere liniștită și rațională între cuplu, ceea ce duce la un rezultat sensibil și reciproc.

6. Învinovățiți dependența

Cele mai frecvente motive pentru care cuplurile se ceartă - da vina pe dependență

Unul dintre motivele pentru care majoritatea oamenilor nu cresc este că de obicei dau vina pe cineva dacă ceva nu merge bine. Extravertiții au tendința de a da vina pe ceilalți, în timp ce cei introvertiți tind să se învinuiască pe ei înșiși. Acesta este motivul pentru care majoritatea cuplurilor ajung împreună.

7. Bani

Cele mai frecvente motive pentru care cuplurile se ceartă - Bani

Cine câștigă cel mai mult? Dacă câștigi de 5 ori partenerul tău, vei împărți în mod egal cu el?

8. Design interior

Cele mai frecvente motive pentru care cuplurile se ceartă - Design interior

Din nou, acesta este domeniul femeii într-o relație, dar în zilele noastre, este vorba despre metrosexuali.

9. Sărbători

Cele mai frecvente motive pentru care cuplurile se ceartă - Sărbători

Ucigașul este spațiul dintre realitate și speranță. La fel ca zilele de naștere și Crăciunul, sărbătorile pot fi comparate cu o cutie Petri pentru dezamăgire, iar această dezamăgire poate duce la conflict și este pentru că cauți să dai vina pe cineva. În timpul vacanțelor, petreci timp cu partenerul tău 24/7, împărtășind timp și obiceiuri care pot fi enervante pentru celălalt, ceea ce ar putea duce la un mediu toxic.

10. Rudele

Cele mai frecvente motive pentru care cuplurile se ceartă - rude

Poate că mama partenerului tău nu te place atât de mult sau nu-ți place atitudinea fratelui ei. Acest lucru s-a întâmplat de obicei și a devenit unul dintre numeroasele motive pentru care cuplurile se ceartă. Modul în care unul percepe familia celuilalt poate crea un decalaj. Nu poți scăpa de rudele tale și acesta este adevărul chiar dacă locuiesc la o sută de mile de tine. Este o necesitate să înmulțiți toate aceste dificultăți cu 10 dacă familia dvs. este îmbinată.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.