Cele mai mici 10 animale din lume

0
10529
Cea mai mica pisica
1

Ducky – cel mai mic caine din lume

Ducky

I se spune Ducky, dar este de fapt mai mic decat o rata de marime medie. Cantareste doar 0,6 kg si are 12,7 cm inaltime, fiind declarat de Guiness World Records cel mai mic caine in viata din lume.

2

Cea mai mica pisica

Cea mai mica pisica

„Domnul Peebles” poate arata ca un pisoias, dar are, de fapt, 2 ani. Pisicuta a ramas la aceasta dimensiune din cauza unui defect genetic care i-a stopat cresterea. Cu o inaltime de numai 15,5 cm si o lungime de 49 cm el detine in prezent un certificat de la Guinness Book of World Records ca cel mai mic pisic din lume.

3

Cel mai mic sarpe

Cel mai mic sarpe

Cu cat sunt mai mici, cu atat par mai putin infricosatori. Este si cazul acestui sarpe pitic care masoara doar 10 cm lungime si traieste numai pe insulele Barbados.

4

Cea mai mica vaca

Cea mai mica vaca

Cele mai mici vite din lume apartin unei rase rare din India – Vechur. Inaltimea medie a vacilor Vechur este de doar 81-91 cm. Fotografia de mai jos prezinta o vaca Vechur in varsta de 16 de ani, alaturi de o vaca obisnuita in varsta de 6 ani.

5

Cel mai mic cal

Cel mai mic cal

Thumbelina s-a nascut la 1 mai 2001 la o ferma de langa St Louis. Aceasta masoara 43 cm in inaltime, cantareste 26 kg si a primit oficial titlul de cel mai mic cal din lume.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.