Cum îţi pregăteşti dormitorul pentru o noapte pasională

0
1097
Noapte pasionala

Un interviu cu Sarah Shotton, directorul creativ de la Agent Provocateur, brandul londonez specializat în lenjerie intimă, costume de baie şi accesorii.

Orice femeie ar trebui să ştie să îşi transforme dormitorul într-un loc sexy. Partenerul meu obişnuia să îmi spună că dormitorul meu arată ca un budoar – adoram asta. „Budoarul“ tău ar trebui să fie plăcut şi primitor, o combinaţie între sexy şi confortabil.

Lumina trebuie să fie difuză. Iluminatul este cel mai important element când vine vorba de crearea atmosferei. Fiecare cameră are nevoie de o piesă centrală: eu am un candelabru din cristale. În plus, poţi aduce sfeşnice cu lumânări pe care le poţi aşeza în jurul patului. Lumina difuză este cheia, aşa că încearcă, pe cât posibil, să creezi o atmosferă potrivită.

Alege aşternuturi scumpe. Patul ar trebui să fie extrem de confortabil pentru ca oaspetele tău să nu îşi dorească să mai plece din el. Cred că roşul aprins este cel mai sexy. Am aşternuturi ombré în nuanţe care merg de la roz pal la roşu burgund. Lenjeria de pat ar trebui să fie din bumbac sau mătase pentru a fi cât mai delicată cu putinţă. Acoperă patul cu o cuvertură de catifea şi cu cât mai multe perne. Îmi place să combin perne care au husele din ţesături cât mai diferite. Şi acestea ar trebui să fie în tonuri de roşu ca să nu pari foarte excentrică.

Aprinde câteva lumânări. Îmi plac cele de la Diptique şi Jo Loves. Aprinde în acelaşi timp una cu parfum floral şi una cu aromă de mosc, dar ţine-le în locuri diferite. Eu obişnuiesc să ţin una lângă pat şi una pe pervaz.

Pregăteşte atmosfera. Lasă câteva perne pe podea. Dacă vă întoarceţi acasă după o seară petrecută în oraş, e drăguţ să nu vă aruncaţi direct în pat. Vrei să existe un element care să conducă la asta, iar ideea e ca dormitorul tău să inspire, în acelaşi timp, delicateţe şi opulenţă.

Lasă-ţi hainele la vedere. Rochii de seară, kimono-uri, lenjerie intimă: alege câteva piese interesante şi lasă-le pe spătarul unui scaun sau în dulap, dar la vedere. Ar trebuie să lăsam mereu un detaliu vestimentar la vedere, care să incite conversaţia. Pune soundtrack-ul din Twin Peaks şi acţiunea va decurge de la sine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.