Exemple remarcabile de reclame sociale din acest an

0
4950
Like-uri

O reclama bine facuta iti atrage atentia si iti ramane in minte pentru o perioada indelungata de timp. Acesta este genul de efect necesar pentru a face fata problemelor sociale. Facandu-i pe oameni sa se opreasca si sa se gandeasca, chiar fortandu-i uneori sa actioneze, este primul pas spre schimbari semnificative.

Uitati-va la urmatoarele reclame sociale si… cred ca o sa va puna pe ganduri.

1

Peretele telefon mobil

Peretele telefon mobil

Peretele telefon mobil

Compania Ogilvy din Beijing a creat o campanie care arata ce loc iau gadget-urile in viata noastra. Sloganul campaniei este Cu cat va conectati mai mult, cu atat va conectati mai putin.

2

Viteza ucide

Viteza ucide

Viteza ucide

Viteza ucide acest slogan a fost folosit in mod repetat in campaniile de siguranta rutiera. Agentia de publicitate Western Cape Government a avut intr-adevar o idee stralucita cu aceste imagini.

3

Fii om

Ramai om

Calatorind cu un ghiozdan mare NU este un motiv sa le stai in cale altora.

Ramai om

Compania franceza RATP, care ruleaza sistemul de transport public din Paris a lansat o campanie de publicitate care incurajeaza oamenii sa respecte alte persoane intr-un mod putin umoristic dar in acelasi timp foarte izbitor.

4

Vezi cat de usor ii poti hrani pe cei flamanzi?

Hraneste-i pe flamanzi

Agentia TBWA\Hunt\Lascaris din Johannesburg, Africa de Sud, a creat aceasta campanie sfasietoare care solicita ajutor pentru cei infometati.

5

Opreste violenta: nu condu baut

Opreste violenta

Agentia braziliana Terremoto Propaganda a creat postere ca acesta care vizeaza avertismente oamenilor impotriva conducerii sub influenta alcoolului. Acestea ofera intr-adevar o noua perspectiva cu privire la acest aspect deranjant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.