iPhone 6S va fi lansat in 9 septembrie

0
1220
Siri

Prezentarea iPhone 6S si iPhone 6S plus din 9 septembrie a fost confirmata de catre compania Apple cu doar cateva minute in urma, primele invitatii pentru eveniment fiind trimise jurnalistilor din lumea intreaga si in imaginea alaturata puteti vedea ceea ce au primit ei.

Conform acestei invitatii, prezentarea iPhone 6S din 9 septembrie va avea in prim-plan nu doar cele doua noi smartphone-uri, ci si asistentul personal Siri, compania Apple marcand ca motto al conferintei expresia Hey Siri, give us a hint.

Stiam de ceva vreme ca Apple intentioneaza sa organizeze prezentarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in data de 9 septembrie in cadrul Bill Graham Civic Center, iar acum totul a devenit oficial, astfel ca in mai putin de 2 saptamani de zile vom vedea tot ceea ce a pregatit compania.

Apple confirma prezentarea iPhone 6S din 9 septembrie

Conform majoritatii zvonurilor aparute pana acum, prezentarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus nu va fi singurul punct de atractie al conferintei Apple, cei din Cupertino urmand a prezenta si Apple TV 4 impreuna cu functii noi pentru sistemul de operare iOS 9.

Pentru ca Apple TV 4 ar urma sa aiba o noua telecomanda tactila care va permite controlarea produsului prin comenzi vocale, mentionarea Siri are logica deoarece el va oferi functionalitate noua pentru viitorul produs, insa si unele functii noi pentru iPhone 6S.

Separat, prezentarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus ne va confirma in sfarsit faptul ca ambele terminale vor avea :

  • Force Touch pentru control imbunatatit;
  • camera de 12 megapixeli capabila sa inregistreze 4K;
  • carcase dintr-un aluminiu 7000 mai dur;
  • chip A9 cu procesor triple-core si 2 GB RAM;
  • un Touch ID imbunatatit;
  • compatibilitate cu retelele 4G+ de 300 Mbps.

Acestea sunt doar unele dintre noutatile iPhone 6S pe care compania Apple urmeaza sa ni le ofere dina ceasta toamna, dar totul va fi dezvaluit in data de 9 septembrie.

Prezentarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus din 9 septembrie incepe la ora 20:00, insa va astept pe iDevice.ro incepand de la ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce va anunta Apple.

Si pentru ca totul sa fie in ton cu importanta evenimentului, compania Apple a modificat inclusiv raspunsurile oferite de catre Siri.

Siri-prezentare-iPhone-6S-9-septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.