10 cele mai bune cartofi prăjiți – pe bază de delicatețe

0
2286

Cine nu iubește cartofii prăjiți cu tot felul de crocante și vine în diferite dimensiuni și forme?

Tăiați crocante, cartofi prăjiți și cartofi prăjiți – ne bucurăm de tot. Cu toate acestea, credem cu siguranta ca fiecare stil de pregatire isi schimba gustul. Suntem înșelătoare? Posibil, dar asta e povestea și noi stăm lângă ea.

Deci, continuați să citiți cele mai bune 10 cartofi prăjiți în funcție de delicatețea sa.

10) Pătrunjelul de cartofi

Best French Fries

Panza de cartofi reglează toată ultima alegere a totemului de cartofi prăjiți. Are o mulțime de umplutură de cartofi gustoase, totuși acestea cad din cauza cruzimii sale, ceea ce chiar ne dorim cu cartofi prajiti. Este mai mult ca un cartof copt și devine limpede și moale rapid, deoarece se răcește. Nu spunem NU în mancarea unor astfel de cartofi, dar este departe de prima alegere.

9) Frunzele de gâscă

Best French Fries

În schimb, cartofii de vafe reprezintă opusul cartofilor cartofi. Este prea crocantă și nu are suficient cartof. Se pare misto, dar nu atât de plăcut să mănânci. Există o confuzie cu aceste cartofi pătrunși de ceea ce vor cu adevărat să fie coș de abur cu cartofi prăjiți sau pungă de rufe? Aparent, nu poate fi ambele, rezultând astfel un hibrid ciudat care într-adevăr nu funcționează pentru noi.

8) cartofi prăjiți dulci

Best French Fries

Noi nu dispretăm aceste cartofi prăjiți, dar cu siguranță nu o iubim. După cum sugerează și numele, are un gust ușor dulce, că uneori suntem aici și, în același timp, disprețuim și la un moment dat. Nu este vina lor că a fost făcută dintr-un alt tip de cartof, totuși, din moment ce nu le plăcem în orice moment le-am enumerat la numărul 8.

7) Pătrunjelul tăiat de Crinkle Cut

Best French Fries

Pătrunjelul tăiat cu frunze pare să pară timpul potrivit. Este greu, gros și cu valuri minunate care fac din mâncarea acestor cartofi puțin mai aventuroși. Din nou, nici o criză ca ceea ce căutăm într-o cartofi prăjiți, de aceea trebuie să fie mâncat în timp ce încă fierbinte, altfel este grosolan. Dar totuși, este o experiență absolut plăcută de cartofi prajiti.

6) Cartofi friptură

Best French Fries

Pătrunjelul de friptură pare să fie un fel de cartofi prăjiți, dar are un gust mult mai plăcut. Ele sunt groase, dublu-prăjite, oferindu-vă o criză delicioasă care lipsește în tăiat crinkle. Nimic nu este atât de rău în ceea ce privește cartofii de friptură, ci doar că există mult mai bine decât există. Așadar, fripturi de friptură – îmi pare rău.

5) cartofi prăjiți standard

Best French Fries

Aici a început totul – cartofii standard. În ciuda faptului că este o alegere clasică, este în continuare mai bună comparativ cu versiunile ulterioare și mai rău comparativ cu altele. Le punem în mijlocul listei deoarece cartofii standard sunt cunoscuți ca fiind matriarhul de cartofi prăjiți. Cu toate acestea, în plus, nu le putem critica cu adevărat. Ele sunt bune. Dacă întâmpinați întrebarea cu privire la opțiunea de cartofi prăjiți, alegeți cartofi standard.

4) Pătrunjelul belgian

Best French Fries

Ar putea părea o experiență clasică de cartofi prajiti, dar cu siguranță nu sunt. Acestea sunt aceleași ca și cartofii de friptură, deoarece sunt dubliți, dar și mai subțiri, ceea ce le oferă o criză mult mai precisă, plasându-le mai sus în lista noastră. Acesta vine în diferite tipuri de mărimi și forme și prezintă un echilibru perfect într-o criză și cartof. Gustul lor este ca și cum tocmai ai crescut 45 de kilograme, în care asta am vrut.

3) Pătrunjelul francez

Best French Fries

În ciuda faptului că acest lucru nu este la fel de crocant ca și cartofii belgieni, este cu siguranță ceva plăcut pentru ei. Poate că ele sunt subțiri, astfel încât să poată mânca o mână pe gură, poate fi, de asemenea, din cauza cantității sale mai mici, ceea ce face să se simtă mai puțin greu și umplere mai puțin. Sincer, nu suntem siguri, dar am putea mânca un castron cu cartofi pătrunși în fiecare zi a săptămânii.

2) Pătrunjelul curat

Best French Fries

În cartofi prăjiți este ceva care este atât de satisfăcător. Practic, sunt distractiv. Nu ne puneți la îndoială cum au păstrat forma, cine îi pasă – îi iubim! În plus, sunt exterioare crocante și delicioase și o umplutură moale, care este perfect echilibrată datorită buclaturii sale perfecte. Sunt minunate și nu ne putem schimba părerea despre asta.

1) Prunele de usturoi

Best French Fries

Cu usturoi pe el, cu siguranță, este vândut. un tip diferit de cartofi prăjiți nu are prea multe șanse în comparație cu cartofi prajiti. Adăugând o cantitate mică de usturoi face cartofii foarte delicios, de aceea sincer, nu există altă alternativă pentru regele cartofilor prăjiți.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.