Cele mai frecvente motive pentru care introvertele sunt uimitor de atractive

0
1536

Într-adevăr, introvertele sunt văzute ca aloof, "blocate" și dezinteresate pentru că își mențin profilul scăzut, deși această prezumție nu este departe de adevăr.

Imaginați-vă doar James Bond. El nu-și arată emoțiile în mod deschis, nici măcar nevăzute prin fața lui. Este încrezător, condus, încrezător și liniștit. Dispoziția lui îl face mai puțin atractivă? Stilul lui Bond la făcut să devină mai atrăgător pentru mulți.

În același mod, introvertele nu s-au pus niciodată în centrul atracției într-o petrecere, totuși aparțin celor mai incredibil de atrăgătoare și fascinante persoane pe care le veți întâlni.

Mai jos sunt cele mai frecvente 10 motive pentru care introvertele sunt uimitor de atractive:

1. Sunt misterioase.

Why Introverts are Amazingly Attractive: they are mysterious

Ei posedă această aură misterioasă. Oamenii se întreabă ce e în mintea lor, dar nu pot să înțeleagă totul. Acest lucru îi face să fie intimidați și incredibil de fascinativi. Fără îndoială că sunt complet înșelăciți de oameni care sunt mai înșiși și mai vocali în societate.

2. Ei sunt precauți de ceea ce vor spune.

Why Introverts are Amazingly Attractive: they are cautious of what they will say
Nimic nu pare să arate mai prost și mai greu decât să spună lucruri nepotrivite, pentru că vorbești grăbit și nu ai timp să te gândești la cuvintele tale. Ei nu vorbesc decât dacă e rândul lor. Într-adevăr, introvertele nu vor spune un cuvânt dacă nu este important să spunem ceva. Odată ce vor vorbi, vor spune doar ceea ce este necesar pentru a vă stimula interesul, lăsându-vă astfel să vă doriți mai mult. Când vorbesc în plus, cu atât mai captivat veți deveni și doriți să le auziți vorbind încă o dată.

3. Sunt plăcute să fie cu.

Why Introverts are Amazingly Attractive - they are pleasant to be with

Acest lucru vă poate surprinde, dar un număr de introverți sunt cei mai prietenoși și cei mai buni oameni pe care îi veți întâlni. Sunt de obicei răciți, iubitori și relaxați. Într-o lume aglomerată, în care totul este o grămadă, ghinionând să fie în centrul atenției și al conștiinței non-stop, sunt relaxate și naturale extraordinar de atrăgătoare. Este un fapt că introvertele sunt de obicei uzate de mulțimi, totuși ei se descurcă bine cu un număr mic de oameni și interacționează cu o singură persoană.

4. Sunt motivate intrinsec.

Why Introverts are Amazingly Attractive - they are intrinsically motivated

Oamenii care sunt orientați spre interior pot deveni motivați intrinsec. Înseamnă că sunt motivați să realizeze prin convingeri mai adânci și interioare, în loc de motivații superficiale, exterioare, precum recunoașterea și recompensarea.

Ei știu ei înșiși, ceea ce le place și ce este important în viața lor. De aceea, aceștia sunt aceia care de obicei își urmăresc adevăratele pasiuni, în ciuda inconvenientelor și riscurilor implicate. Oricine este pasionat, auto-condus și motivat de valori mai mari este fără îndoială inspirator și atrăgător.

5. Introvertele sunt visători.

Why Introverts are Amazingly Attractive - introverts are dreamers
Oamenii care sunt introvertiti se pierd in gandurile lor si iesind din acea tranzitie aduce idei minunate si racoritoare. Veți fi fascinat când sunteți cu introverți, pentru că vă vor permite să intrați în lumea lor de fascinații și idei noi.

6. Introvertele sunt și ascultători buni.

Why Introverts are Amazingly Attractive - introverts are also good listeners
Se pare că toată lumea din lumea extrovertită din zilele noastre este prinsă de sine și de ceea ce este în mintea lor. Fiecare zi pare a fi un concurs de strigare în care toată lumea vrea să spună ceva și nimeni nu preferă să asculte. De aceea, dacă cineva pare să aibă un interes față de altul și vrea să le audă, este un mare atractiv. Ei ascultă să înțeleagă, nu doar să răspundă, ceea ce este incredibil de special și rar. Stimulează o legătură mai puternică și o relație mai sănătoasă.

7. Sunt studios și strălucit.

Why Introverts are Amazingly Attractive - they are studious and brilliant
Introvertele sunt de obicei atrase în studiul și citirea. Îi place să învețe și să descopere cele mai recente lucruri proprii. Și fiind numiți "viermi de carte", ei sunt străluciți. Atractiv și sexy, așa este o persoană strălucitoare. Este un avantaj de a petrece timp cu oameni care au cunoștință și ardent interesat să învețe mai mult, decât cei care sunt dezinteresați și ignoranți.

8. Introvertele sunt atente.

Why Introverts are Amazingly Attractive - introverts are observant
Există lucruri pe care introvertele le văd că alții le lipsesc sau nu le recunosc. Lumea este zona lor de minuni cu probabilități peste tot. Ei iau în mod continuu informații în timpul stării lor stăpâniți și o folosesc ca furaj în realizarea expresiei creative. Ori de câte ori sunteți cu ei, nimic nu este ratat. Și, de obicei, se pare că persoana introvertită știe tot timpul ce voiai chiar și fără să spui nimic, care este mândră și strălucitoare.

9. Ei se gândesc în afara casetei și sunt creativi, de asemenea.

Why Introverts are Amazingly Attractive - they think out of the box and are creative as well
Probabilitatea înnăscută a introvertelor de a îmbrățișa singurătatea, de a gândi, de a acționa creativ și de a se concentra intens asupra subiectului îi face pe oameni glorios de atrași și remarcabili. Sunt extrem de creativi în nenumărate domenii. Aceasta este în mare măsură deoarece singurătatea este ingredientul cheie în ceea ce privește succesul creativ. Ei nu se tem să fie singuri; pe lângă acestea, ei prețuiesc intimitatea și libertatea de întrerupere. În starea lor de singurătate, ei se conectează cu monologul lor intern, își flexează mușchii creativi și pun întrebările potrivite.

10. Introvertele sunt provocatoare din punct de vedere intelectual.

Why Introverts are Amazingly Attractive - intoverts are intellectually challenging
Întrucât introvertele sunt oameni harnici, auto-reflectorizanți, modul în care comunicarea lor merge este provocatoare din punct de vedere intelectual. Știind lucruri de tot felul și le împărtășește altora. Există prezența a ceva frumos și magic despre o persoană care se luminează și revigorează prin conversații substanțiale, inteligente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.