10 cele mai frumoase flori din lume

0
171

[ad_1]

Flori fac parte din imaginile simple ale vieții noastre, are forma de a fi impecabil, reprezintă frumusețea în stare pură. Nimic nu poate fi comparat cu florile dintr-o vază, deoarece adaugă culoare sufrageriei noastre, nenumăratele culori din câmpul de flori sălbatice sau parfumul buchetului tău. Există indivizi care chiar călătoresc departe doar pentru a vedea înflorirea sezonieră.

Mai jos este listată o compilație de 10 flori frumoase din întreaga lume.

1. Iris

Cele mai frumoase flori - iris

Dacă aruncați o privire la Iris, se pare că un artist profesionist l-a proiectat meticulos. Acesta este motivul pentru care Claude Monet, un pictor impresionist, îl include întotdeauna pe Iris drept subiectul său preferat. Stropi de violet, albastru, alb și galben vor face aranjamentul artistic cu adevărat de neuitat.

2. Floare de cireș

Cele mai frumoase flori - floare de cireș

În timp ce floarea de cireș este floarea națională a Japoniei, este într-adevăr iubită în întreaga lume. Când te uiți cu atenție, petalele delicate de cireș sunt superbe și merită foarte mult văzute. E ca și cum ai fi trimis într-un ținut al minunilor fanteziei când vezi acești copaci cu flori de cireș.

3. Liliac

Cele mai frumoase flori - liliac

Numeroși oameni includ liliac în lista lor de flori preferate. Liliac este cunoscut pentru culoarea purpurie strălucitoare și conturul alb frumos care a făcut această floare regală și, desigur, prezentarea unică și petalele alungite.

4. Pasărea Paradisului

Cele mai frumoase flori - pasărea paradisului

Bird-of-Paradise își primește numele datorită a ceea ce arată. Are o asemănare cu o pasăre strălucitoare, colorată, cu un corp subțire și aripi care flutură. Bird-of-Paradise are o anvergură impresionantă a aripilor datorită culorilor sale vibrante; albastru, roșu și portocaliu.

5. Nufărul

Cele mai frumoase flori - nufăr

Nufărul este o altă floare inspirată pentru arta vizuală a lui Claude Monet și nu este o surpriză. Simetria și frumusețea acestei flori sunt rar văzute, iar culorile ei strălucitoare par să aibă propria strălucire.

6. Dalia

Cele mai frumoase flori - dalia

Dahlia este disponibilă în diferite culori, roz, portocaliu, roșu sau alb. Printre toate aceste flori, este inclusă în cele mai luxuriante și vibrante flori pe care le vei vedea. Unele dintre petalele sale au degrade de culoare superbe, la fel ca roșul aprins care se estompează treptat în violete superbe sau alb moale care se luminează de la tulpină până la vârf.

7. Lotus

Cele mai frumoase flori - lotus

Dacă te uiți la lotus, se pare că nu este real. Petalele de lotus, care se întinde spre exterior, radiază cu culori strălucitoare de alb și roz. Staminele de aur situate în centru oferă un punct focal vizual, ceea ce a făcut întreaga prezentare împreună. Mărimea petalelor este simetrică, iar vârfurile sale evidențiate conferă caracter și dimensiune incredibile.

8. Gălbenele

Cele mai frumoase flori - galbenele

Gălbenelele portocalii și roșii strălucitoare sunt perfecte pentru a fi amenajate într-o grădină verde care ar putea deveni priveliștea uimitoare pe care o poate oferi natura. Când te uiți la gălbenele mai de aproape, nuanța aurie a florii devine mai incredibilă. Crestele și petalele sunt unice, variația de culoare este bogată și subtilă, iar forma ei conferă o frumusețe hipnotică gălbenelei.

9. Orhideea

Cele mai frumoase flori - orhidee

Se știe că orhideea are propria sa unicitate în formă și are propriile combinații de culori evidențiate. În comparație cu alte flori, care folosesc lumini și degrade pentru combinația lor de culori, orhideele au propriile reguli. Culorile frumoase au aranjamente imprevizibile și sălbatice și are întotdeauna un rezultat uimitor.

10. Trandafir

Cele mai frumoase flori - trandafir

Trandafirul devine cea mai bună floare deoarece are petale suprapuse și ondulate elegant, o nuanță izbitoare și are culori diferite. Unii artiști emblematici precum Paul Cezanne, Pierre-Auguste Renoir și Claude Monet au folosit trandafir în capodoperele lor. Dacă încerci să cauți un buchet perfect pentru evenimente speciale sau pentru a-ți surprinde pe cineva special, nicio floare nu este mai bună decât trandafirul.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.