Cele mai extreme 10 moduri în care oamenii încearcă să rămână slabi

0
164

[ad_1]

În ce mod păstrează acea silueta slabă? În ceea ce privește pierderea în greutate, există doar opțiuni limitate pentru a depăși o dietă sănătoasă și exerciții de rutină. Deși asta nu înseamnă că nu au încercat încă.

Indiferent de motiv, disperare, nerăbdare sau tulburări alimentare, cum ar fi bulimie și anorexieunii oameni trec dincolo de limite doar pentru a pierde acele kilograme in plus.

Este trist de spus, dar dietele moft pot face mai mult rău decât bine. Iată care sunt cele mai extreme 10 moduri în care oamenii încearcă să rămână slabi, de care chiar și cei care au dietă disperați vor fi surprinși.

1. Plasture pentru limbă

Cele mai extreme moduri în care oamenii încearcă să rămână slabi - plasture pentru limbă

Dacă este tortură să faci dieta de curățare, ce mai este dieta cu plasturele pentru limbă. Pe partea superioară a limbii este cusut un mic petic de material, ceea ce este insuportabil de dureros dacă se consumă alimente solide.

Nu există altă opțiune decât să menții o dietă lichidă în prezența unui plasture de limbă. Fără îndoială, acest lucru nu este recomandabil.

2. Dieta Teniei

Cele mai extreme moduri în care oamenii încearcă să rămână slabi - dieta cu tenii

Această dietă necesită ingerarea teniei și lăsarea acesteia să crească în intestine, care la rândul lor se vor sărbători cu alimentele pe care le consumi.

Dacă sunteți nebun cu disperare să încercați această dietă, rețineți că acest lucru provoacă probleme de sănătate pe termen lung. Teniile pot crește până la 30 de metri lungime și uneori nu vor ieși.

Scopul acestui lucru este de a vă limita aportul de calorii și de a mânca alimente sănătoase precum iaurt și supe. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor ajung să consume budincă pe tot parcursul zilei, ceea ce duce la nicăieri.

3. Dieta cu aer

Cele mai extreme moduri în care oamenii încearcă să rămână slabi - dieta cu aer

Această dietă populară în Franța, cunoscută sub numele de „l’air fooding” sau dietă cu aer, este în esență o expresie fantezică care se referă la înfometarea.

Cu toate acestea, păcălindu-vă creierul că deja a mâncat, trebuie să vă pregătiți masa, să puneți masa și să mirosiți doar mâncarea din fața dvs.

4. Droguri

Cele mai extreme moduri în care oamenii încearcă să rămână slabi - droguri

În ceea ce privește pierderea în greutate, medicamentele se numără printre cele mai vechi trucuri, dar multe dintre ele nu sunt eficiente așa cum se anunță, iar unele chiar pot cauza problema cuiva.

Numeroși oameni înșelați au recurs la consumul de droguri dure precum metamfetamina, heroina și cocaina în încercarea de a reduce greutatea, ceea ce duce în cele din urmă la un rezultat teribil.

5. Sirop de ipecac

Cele mai extreme moduri în care oamenii încearcă să rămână slabi - sirop de ipecac

Acest medicament face parte din inventarul medical în care este utilizat pentru pacienții care au fost otrăviți. Golește stomacul prin vărsături.

6. Capsarea stomacului

Cele mai extreme moduri în care oamenii încearcă să rămână slabi - capsarea stomacului

Capsarea stomacului sau intervenția chirurgicală de gastroplastie cu bandă verticală VBG este o procedură care utilizează agrafe și o bandă pentru a crea un stomac mic, limitând astfel cantitatea de alimente din tractul digestiv uman.

Persoanele care suferă de obicei această intervenție chirurgicală sunt cele care suferă deja de obezitate care pune viața în pericol. După operație, pacientul este obligat să urmeze un plan alimentar strict; în caz contrar, pot apărea compilări negative severe.

7. Injecție cu urină

Cele mai extreme moduri în care oamenii încearcă să rămână slabi - injecție cu urină

Administrarea urinei unei femei însărcinate în corpul tău este oarecum ridicol, ceea ce chiar este, dar în disperarea unor persoane de a pierde în greutate, asta nu îi va împiedica să o facă.

Gonadotropina corionică este un hormon găsit în urină care convinge mintea să creadă că este însărcinată. La rândul său, crește viteza metabolismului și arde caloriile mai repede decât în ​​mod normal.

8. Dieta Spoon

Cele mai extreme moduri în care oamenii încearcă să rămână slabi - Dieta cu lingura

Acest program de dietă își propune să consume alimente care sunt destinate doar a fi consumate cu o lingură.

9. Dieta din bumbac

Cele mai extreme moduri în care oamenii încearcă să rămână slabi - dieta din bumbac

A mânca o minge de vată înmuiată în suc sau apă este un alt mod de a-ți înșela corpul, crezând că ai mâncat deja, în timp ce te înfometezi încontinuu.

În realitate, abia păcălește corpul. De asemenea, poate provoca disconfort și dureri severe din cauza acumulării de vată în tractul intestinal.

10. Gummy Bear Cleanse

Cele mai extreme moduri în care oamenii încearcă să rămână slabi - Gummy Bear

Aceasta nu a fost niciodată considerată hrană dietetică, dar a ursuleț de gumă fără zahăr cu un aditiv interesant numit licazină, un laxativ puternic cunoscut.

Mănâncă doar o duzină de ursuleți de gumă, așteptați puțin și rezultatul va fi cu siguranță exploziv.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.