10 cele mai minunate parcuri tematice din SUA

0
108

[ad_1]

Parcurile tematice sunt un element de bază când vine vorba de NE Mai ales când vine vorba de lunile de vară dacă locuiești în New England. Așa că am decis să aruncăm o privire la 10 cele mai minunate parcuri tematice din SUA Deci, dacă sunteți în căutarea unei distracție plină de adrenalină și magică, consultați lista noastră de mai jos.

Când există o mulțime de parcuri locale unde vizitatorii pot merge și se pot distra serios. Pentru iubitorii de senzații tari, aceste parcuri conțin unele dintre cele mai mari și mai rapide roller coaster din SUA, care sunt perfecte pentru grăbirea de întoarcere a stomacului pe care o ai când mergi pe ele.

Unele parcuri sunt, de asemenea, foarte tematice, cum ar fi parcurile Disney, care se adresează copiilor. Totul este să te distrezi în cele mai bune moduri posibile și să te distrezi cu adevărat în familie. Ne puteți consulta 10 cele mai minunate parcuri tematice din SUA de mai jos.

10 cele mai minunate parcuri tematice din SUA

10. Muntele Magic Six Flags

Demararea celor mai minunate parcuri din SUA este Six Flags Great Mountain. Acest parc este unul dintre numeroasele parcuri de distracție situate în California. Una dintre cele mai emoționante experiențe oferite în parc este coasterul Superman Escape From Krypton, care trece de la 0 la 100 în șapte secunde.

Parcuri tematice din SUA

9. Parcul acvatic Schlitterbahn

Parcul acvatic Schlitterbahn are unul dintre cele mai mari tobogane de apă din lume și poate deveni destul de sălbatic. Deși a avut unele probleme în ultimul timp, este încă unul dintre cele mai minunate parcuri de vizitat din SUA

Parcuri tematice din SUA

8. Insula Regilor

Acest parc din Ohio este unul dintre cele mai minunate parcuri din SUA. Ceea ce este și mai bun la acest parc este faptul că are o suprafață de 364 de acri. Este o tonă de parc tematic de acoperit.

Parcuri tematice din SUA

PhotoCred: WillMcC la en.wikipedia (Wikimedia Commons)

7. Six Flags Great Adventure

Vă puteți pregăti pentru un mare fior în Kingda Ka de la Six Flags Great Adventure. Loviți acea picătură incredibilă la fel de repede ca o mașină pe autostradă.

Parcuri tematice din SUA

PhotoCred: Coasterman1234 la en.wikipedia (Wikimedia Commons)

6. Hersheypark

Hersheypark din PA este un parc minunat cu o mulțime de plimbări și delicii pentru copii. Dacă îți place ciocolata și iubești parcurile de distracții, aceasta este probabil cea mai bună căsătorie dintre cele două pe care o poți găsi.

Parcuri tematice din SUA

5. Six Flags New England

Six Flags New England găzduiește două dintre cele mai extreme rollercoasters din SUA. Superman Ride of Steel și Coaster-ul Goliath vă vor trimite o doză sigură de adrenalină prin vene.

Parcuri tematice din SUA

PhotoCred: Thomas Wagner (Wikimedia Commons)

4. Disneyland, California

Sincer, oricare dintre parcurile Disney din lume ar putea face o listă, dar Disneyland California este unul dintre cele mai minunate parcuri care combină Disney, Hollywood și o mulțime de plimbări bolnave.

Parcuri tematice din SUA

3. Insulele Aventurii Universal

Universal’s Islands of Adventure este locul unde Hollywood întâlnește parcurile de distracție. Există o mulțime de parcuri tematice cu film care îți oferă o experiență ca și cum ai fi chiar tu în film, nu este mai bine decât atât.

Parcuri tematice din SUA

2. Knott’s Berry Farm

După cum puteți vedea în fotografia de mai jos, nu ar fi o listă cu cele mai minunate parcuri tematice fără cel care a început totul. Verificați rădăcinile parcului de distracții și distrați-vă la Knott’s Berry Farm.

Parcuri tematice din SUA

1. Regatul Magic al Disney

Dacă există vreodată un loc în care te poți simți din nou ca un copil, acesta este Disney’s Magic Kingdom din Orlando, FL. Cu personajele clasice din desene animate și filmele animate care străbat străzile, cu plimbările minunate și cu focuri de artificii mereu uimitoare la sfârșit, pur și simplu nu poți deveni mult mai bun.

Parcuri tematice din SUA

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.