10 cele mai rapide trenuri din lume

0
137

[ad_1]

Simți vreodată nevoia de viteză? Ce se întâmplă dacă te-ai putea bucura de o călătorie rapidă fără să știi cât de repede mergi? Ei bine, în lista noastră de 10 cele mai rapide trenuri din lume Vom împărtăși unele dintre cele mai rapide moduri de transport care sunt atât de rapide încât nici nu știi cât de repede te miști.

Trenurile sunt mașini grele și, deși cele mai multe nu depășesc cu adevărat viteze mari, există câteva trenuri care vă vor surprinde. Cu toții am auzit de Trenul Bullet, dar acesta este doar unul dintre trenurile de mare viteză care există în lume.

De fapt, trenuri de mare viteză există în multe alte țări și unii deservesc călători internaționali. Puteți consulta lista noastră de 10 cele mai rapide trenuri din lume astfel încât să știți exact unde să vizitați pentru o plimbare palpitantă cu un tren de mare viteză.

10 cele mai rapide trenuri din lume

10. THSR 700T

Cu o viteză maximă de 186, THSR 700T este un tren de mare viteză care poate fi găsit în Taiwan. Deci, dacă te simți vreodată cu nevoia de viteză în Taiwan, știi exact unde să mergi.

9. TGV Duplex

TVG Duplex a atins o viteză maximă de 200 MPH și este unul dintre cele mai rapide trenuri din lume. Călătorește în afara Franței și poate găzdui 508 pasageri.

8. TGV Réseau Din Franța

La o viteză maximă de 183 MPH, Franța are un alt tren TGV numit Réseau, care se întâmplă să fie și un mod de transport rapid. Cu toate acestea, are o capacitate mai mică de aproximativ 361 de locuri.

7. Seria E5 Shinkansen Hayabusa

Seria E5 Shinkansen Hayabusa se deplasează cu o viteză de 186 MPH. Are o capacitate uimitoare de 731 de pasageri, ceea ce îl face un vas destul de mare.

6. KTX 2 Coreea

Viteza de 190 MPH a fost lovită de KTX 2 din Coreea. Capacitatea acestora variază de la 500, 384 și 268 de locuri.

5. Talgo 350

Talgo 350 a atins 223 MPH și este un tren relativ mai mic care provine din Spania.

cele mai rapide trenuri

4. AVG Italia

AVG Italo a atins 223 MPH, fiind al doilea tren de pe lista noastră care a atins 223. Are o capacitate totală de 446 de pasageri.

cele mai rapide trenuri

3. Transrapid TR-09 Din Germania

Transrapid TR-09 a lovit Încărcare de 279 MPH pe listă.

cele mai rapide trenuri

2. CRH380A în China

CRH380A din China a fost unul dintre primii care a depășit marcajul de 300 MPH atingând 302 MPH. În ceea ce privește transportul legal în acest moment, aceasta este modalitatea rapidă de deplasare.

1. Trenul Maglev din Japonia

Trenul japonez Maglev a doborât anul trecut un record mondial de viteză, atingând aproximativ 374 MPH. Acesta este unul dintre cele mai rapide trenuri de până acum și vă va duce cu siguranță la o plimbare sălbatică. Nu uitați că marca de 374 MPH a fost atins în timpul unui test de rulare.

cele mai rapide trenuri

Dacă sunteți interesat de lucruri rapide, consultați lista noastră de Cele mai rapide mașini din lume.

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.