Cele mai bune 10 piste de curse din SUA

0
106

[ad_1]

Cursele auto este unul dintre cele mai mari sporturi pentru spectatori din lume. În Statele Unite, cursele au o istorie la fel de bogată ca oriunde în lume. Așa că am întocmit o listă cuCele mai bune 10 piste de curse din SUA Cea mai mare pușcă de adrenalină vine fie din cursele în jur, fie din vizionarea șoferilor profesioniști care se întrec pe aceste piste rapide.

Designul general al pistelor de curse este creat atât pentru dificultate, cât și pentru siguranță. Pentru a naviga pe aceste piste la viteze mari, șoferii trebuie să fie în vârful jocului lor. Unele dintre aceste piste au luat chiar și viața șoferilor profesioniști care au căzut victime ale pistelor mai dificile și mai rapide.

Cursele Nascar și Indy Car sunt cele mai mari două comunități de curse din SUA. Acestea fiind spuse, există o serie de piste și piste dedicate drifting-ului care apar în țară. În lista noastră, ne concentrăm pe traseele rutiere și pe autostrăzi, mai degrabă decât pe traseele de pământ care au loc în mod normal evenimente de raliuri și off-road. Consultați-ne Cele mai bune 10 piste de curse din SUA de mai jos.

10. Circuitul Americilor

Circuitul Americilor este situat în Texas și conține o urcare nebunească de patru etaje, cu adaos de zone dificil de navigat. Pista adaugă dificultate la întorsătură din cauza pantei de coborâre, ceea ce înseamnă că trebuie folosit controlul total al accelerației. Pista este un circuit destul de mare care vine la 3.427 mile. Fie că este vorba despre X-Games, MotoGP sau Le Mans, puteți urmări aproape orice stil de curse pe această pistă.

Cele mai bune piste de curse din SUA

9. Talladega Superspeedway

Înainte de comedia Talladega Nights cu Will Ferrell în rolul principal, Talladega Superspeedway a avut o istorie bogată, care include rădăcini grele în cursele NASCAR. Pista de două mile și jumătate a avut odată numele de Alabama International Motor Speedway și a fost construită la sfârșitul anilor 1960. Este cel mai lung oval din NASCAR, cu 2,66 mile.

Cele mai bune piste de curse din SUA

8. Las Vegas Motor Speedway

Autostrada Las Vegas Motor Speedway, lungă de 1,5 mile, poate fi mică în standardele de curse, dar face curse destul de interesante. Cele mai multe dintre cursele care au loc pe pistă vor aduce cu siguranță o acțiune bară la bara de protecție, care va emoționa fanii.

Cele mai bune piste de curse din SUA

7. Indianapolis Motor Speedway

Indianapolis Motor Speedway este un alt monstru de 2,5 mile și găzduiește cursa Indianapolis 500. Indy 500 și Brickyard 400 sunt două dintre cele mai prestigioase curse din Indy Car și, respectiv, NASCAR. Câștigătorii acestor evenimente includ Michael Schumacher, Jeff Gordon și Jimmy Johnson, pentru a numi câțiva.

Cele mai bune piste de curse din SUA

6. Sebring International Raceway

Sebring International Raceway din Florida este o alta dintre numeroasele piste din stat. Are o lungime uimitoare de 3,74 mile și are o configurație multiplă care îi permite să se adapteze la capacități de circuit complet, scurtcircuit și circuit de club. Una dintre cele mai notabile curse desfășurate pe circuit se întâmplă să fie cursul 12 Hours of Sebring.

Cele mai bune piste de curse din SUA

5. Lime Rock

În timp ce New England ar putea să nu pară locul ideal pentru o pistă de curse, Connecticut găzduiește Lime Rock. Pista găzduiește Școala de curse Skip Barber, care a început în 1975. Fie că ești profesionist sau începător, traseul de 1,5 mile conține linii drepte impresionante și viraje provocatoare.

Cele mai bune piste de curse din SUA

4. Sonoma Raceway

Sonoma Raceway este situat în California și este o pistă de curse rutieră de 2,52 mile. Seria NASCAR Sprint Cup și Seria IndyCar sunt cele mai mari două evenimente organizate pe pistă care rivalizează cu mulți dintre cei care au ajuns pe listă. Are un nivel de dificultate destul de mare și face pentru unele dintre cele mai distractive curse din SUA

Cele mai bune piste de curse din SUA

3. Watkins Glen International

Watkins Glen este una dintre cele mai provocatoare piste de curse din SUA. Este situat în New York și se mândrește cu o lungime totală de 3,4 mile. Datează din 1956 și au existat mai multe modificări ale pistei de atunci.

Cele mai bune piste de curse din SUA

PhotoCred: Pstark1 (WikiMedia Commons)

2. Mazda Raceway Laguna Seca

Mazda Raceway Laguna Seca ar putea fi cea mai dificilă pistă de curse din această listă. Pista este situată în Salinas, California. Este renumit pentru zona tirbușonului, care uneori a obținut tot ce este mai bun dintre cei mai buni șoferi din lume. Deși nu este la fel de mare ca unele dintre piesele de pe listă, ajungând la 2,238 mile, cu siguranță are o reputație impresionantă.

Cele mai bune piste de curse din SUA

1. Daytona International Speedway

Daytona International Speedway din Daytona Beach, Florida, își găsește drumul spre numărul unu. Acesta găzduiește Daytona 500, una dintre cele mai râvnite curse din NASCAR. Cursa a fost câștigată atât de Dale Earnhardt, cât și de Dale Earnhardt Jr. și deține un loc special în inimile fanilor curselor.

Cele mai bune piste de curse din SUA

[ad_2]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.