25 cele mai vizitate parcuri de distractie din lume

0
7604
Rollercoaster

Parcurile de distractii sunt o forma populara de divertisment in intreaga lume si in fiecare an sute de milioane de oameni se inghesuie sa fie primii de cand vine primavara pana in toamna. Familiile se bucura sa isi celebreze evenimentele acolo si de obicei sunt o sursa de bucurie pentru oamenii de toate varstele. Aici veti gasi 25 din cele mai vizitate parcuri de distractie din lume.

25

Yokohama Hakkeijima Sea Paradise | Participarea anuala: 4.149.000

Yokohama Hakkeijima Sea Paradise

Yokohama Hakkeijima Sea Paradise este localizat in Kanazawa-ku, Yokohama, Japonia si a fost deschis in 1993. Parcul de distractii consta dintr-un acvariu, un mall, un hotel, un port si plimbari care atrag peste 4 milioane de vizitatori in fiecare an.

24

Efteling | Participarea anuala: 4.150.000

Efteling

Efteling este un parc de distractii bazat pe tematici fantastice in Kaatsheuvel, Olanda, care a fost deschis in 1952. Atractiile parcului se concentreaza pe elemente din miturile antice si legende, basme si folclor, si se estimeaza ca mai mult de 100 de milioane de oameni au vizitat acest parc de la deschiderea sa.

23

Tivoli Gardens | Participarea anuala: 4.200.000

Tivoli Gardens

Tivoli Gardens este un parc de distractii istoric si o gradina in Copenhaga, Danemarca, care a fost deschis din 1843. Este al doilea cel mai vechi parc de distractii din lume, dupa Dyrehavsbakken, si se estimeaza ca a avut mai multi vizitatori de-a lungul anilor decat orice alt parc.

22

SeaWorld San Diego | Participarea anuala: 4.311.000

SeaWorld San Diego

SeaWorld San Diego se intinde pe o suprafata de 80 de hectare, si este operational in momente diferite ale anului. Deci asigurati-va ca verificati programul inainte de a ajunge acolo pentru a nu gasi usile inchise.

21

Walt Disney Studios Park | Participarea anuala: 4.470.000

Walt Disney Studios Park

Walt Disney Studios Park este al doilea parc cu tematica construita in Disneyland Paris in Marne-la-Vallée, Franta, si si-a deschis portile pe data de 16 martie 2002. El se concentreaza pe filme, productie, si pe actiunile din spatele camerelor de filmat. In 2013, parcul a avut aproximativ 4.4 milioane vizitatori, facandu-l al treilea cel mai vizitat parc de distractii din Europa, si al 21 din lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.